Neler Yeni

Çözüldü✓ Sıfır Aldığım ips monitördeki bu beyazlıklar nedir?

96e/

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Cantaş
Yeni Aldığım asus ips monitördeki altta iki adet beyazlık gözle görülüyor siyah ekranlarda ne yapmalıyım? Turunculuklar kamera kaynaklıdır sadece alt çerçevede iki adet beyaz ışık gibi bir şey var.

Ekler

• IMG_20250312_214154_484.jpg
    IMG_20250312_214154_484.jpg
    2.4 MB · Hit: 60
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Mehmet
İngilizce Backlight bleed deniyor. Türkçesini bulamadım. Arka aydınlatmalı monitörlerde olabilecek sorunlardan birisi. Rahatsız etmiyorsa önemli bir şey değil.

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
OMER FARUK
Yeni Aldığım asus ips monitördeki altta iki adet beyazlık gözle görülüyor siyah ekranlarda ne yapmalıyım? Turunculuklar kamera kaynaklıdır sadece alt çerçevede iki adet beyaz ışık gibi bir şey var.
beyazlıklar siyah ekranı bastıracak kadar baskınsa ve yeni aldığını söylüyorsun iade etmeni öneririm ileride iade etmeye çalıştığında kullandığın için iade almaya yanaşmayabilirler kendi monitörümle karşılaştırdım senın ekranın çok fazla parlıyor

96e/

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Cantaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
beyazlıklar siyah ekranı bastıracak kadar baskınsa ve yeni aldığını söylüyorsun iade etmeni öneririm ileride iade etmeye çalıştığında kullandığın için iade almaya yanaşmayabilirler kendi monitörümle karşılaştırdım senın ekranın çok fazla parlıyor
Hocam kameram çok kötü orda gördüğünden sadece altta iki adet beyaz yuvarlak ışık var parlama vs yok birde renk ayarları ile o değiştirilebiliyor

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
HasHoca
Başka yerden ışık yansıyor olabilir mi ? Başka açıdan bak yine aynı yerlerde beyazlık varsa sıkıntı .

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,458
İsim
Hacı
Işık sızması iade ver.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Mert
Ips monitör ışık sızması, kronik. Sizin monitörde biraz daha fazla sanırım. İade edebilirsiniz. Mutlaka ölü piksel testi de yapın.

EmreE38

80+ Silver
ı
Yeni Aldığım asus ips monitördeki altta iki adet beyazlık gözle görülüyor siyah ekranlarda ne yapmalıyım? Turunculuklar kamera kaynaklıdır sadece alt çerçevede iki adet beyaz ışık gibi bir şe
ışık sızması

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
ışık sızması ips lerde normaldir ama bu kadarı değil kesin iade sebebi direkt verin

96e/

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Cantaş
Hocam kimse niye yazdığımı okumuyor kamera yüzünden böyle çıkıyor telefon eski diye belki benim sorduğum alt kısımda iki adet küçük yuvarlak beyaz ışıktı onun dışında hiçbir şey gözükmüyor

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Mert
Hocam kimse niye yazdığımı okumuyor kamera yüzünden böyle çıkıyor telefon eski diye belki benim sorduğum alt kısımda iki adet küçük yuvarlak beyaz ışıktı onun dışında hiçbir şey gözükmüyor
Işık sızması diyoruz işte ? Rahatsız ediyorsa iade et, etmiyorsa devam et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,125
Üyeler
170,307
Son üye
Halilbg
Top Bottom