Neler Yeni

2K MONİTÖR TAVSİYESİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan Gündüz
Msi G274QPF E2 monitörünü almıştım fakat ekranda ışık sızması olduğu için rahatsız ediyordu ben de iade ettim. Yaklaşık 6 7 gün kullandım. Monitör aslında çok güzeldi çok beğendim sadece ışık sızması yüzünden iade ettim yoksa etmeyecektim. Bu sebeple eski monitörüme (FHD) kaldım. 10-12k bütçem var 2k monitör arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan Gündüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung Odyssey G6 G65B.
va panel değil de ıps olması daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam güncel monitörlerden tavsiye edebileceğiniz bir model yok mu ?

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
Msi G274QPF E2 monitörünü almıştım fakat ekranda ışık sızması olduğu için rahatsız ediyordu ben de iade ettim. Yaklaşık 6 7 gün kullandım. Monitör aslında çok güzeldi çok beğendim sadece ışık sızması yüzünden iade ettim yoksa etmeyecektim. Bu sebeple eski monitörüme (FHD) kaldım. 10-12k bütçem var 2k monitör arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
https://www.n11.com/urun/lg-ultrage...-qhd-ips-monitor-39738081?magaza=gpnteknoloji

bunu kullanıyorum ama artık satışı yok glb renkleri fln baya iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Mehmet
va panel değil de ıps olması daha iyi olur

hocam güncel monitörlerden tavsiye edebileceğiniz bir model yok mu ?
Neden IPS?
Fiyatındaki IPSler ile aynı renk gamutuna sahip, ghosting yok denecek kadar az, Kontrast olarak IPSlerin içinden geçer, kendi 10W hoparlörü var, kendi işletim sistemi var

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan Gündüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncel derken?
hocam bahsettiğiniz monitör 2023 çıkışlı. güncel derken daha yeni olan tavsiye edebileceğiniz monitör var mı diyorum.

Neden IPS?
Fiyatındaki IPSler ile aynı renk gamutuna sahip, ghosting yok denecek kadar az, Kontrast olarak IPSlerin içinden geçer, kendi 10W hoparlörü var, kendi işletim sistemi var
şimdi araştırdım da kronik scanline problemi varmış g65b modelinde

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Mehmet
hocam bahsettiğiniz monitör 2023 çıkışlı. güncel derken daha yeni olan tavsiye edebileceğiniz monitör var mı diyorum.

şimdi araştırdım da kronik scanline problemi varmış g65b modelinde
Bir soruna kronik diyebilmen için bütün hepsinde olması lazım. O kadar insana şu monitörü aldırdık taş çatlasın 2 3 kişide çıktı. O da normal kullanımda farkedebileceğin bir şey değil zaten. Kendim de 4 adet G6 G65B aldım. Bunlardan sadece 1inde scanline vardı. Onu da 1 hafta kullanım sonrası monitörün dibine girip özellikle scanline aramasında keşfettim. Ama iade etme sebebim bu değildi. Ölü piksel vardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan Gündüz
Bir soruna kronik diyebilmen için bütün hepsinde olması lazım. O kadar insana şu monitörü aldırdık taş çatlasın 2 3 kişide çıktı. O da normal kullanımda farkedebileceğin bir şey değil zaten. Kendim de 4 adet G6 G65B aldım. Bunlardan sadece 1inde scanline vardı. Onu da 1 hafta kullanım sonrası monitörün dibine girip özellikle scanline aramasında keşfettim. Ama iade etme sebebim bu değildi. Ölü piksel vardı
buyrun hocam: https://forum.donanimarsivi.com/kon...s27bg652euxuf-monitor-ghosting-testi.1008387/
Kendi kendime böyle bir şeyi ortaya atmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Mehmet
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan Gündüz
Yazan arkadaş yanlış yazmış. Konuyu okuduysan ileride bizde scanline sorunu yoktu diye söylüyor zaten. O kadar kişi arasından birazının bu sorunu yaşaması o sorunu kronik yapmıyor.
hocam bir de açık konuşmak gerekirse va panelden çekiniyorum. Kararsız kaldım :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,759
Üyeler
170,249
Son üye
raderde
Top Bottom