Valla hocam sürekli yeni hesap açıp deneyin . Hangi hesaba gelirse o hesabı kullanırsınızO Kampanyacık bana denk gelmedi maalesef.![]()
Öyle kombolar yapıyorum ki akıllara zararO kuponı nasıl buldunuz? Ben alışverişime boşuna mı 447 TL ödedim, 147 TL'ye de halledilebilir miydi yani
Sizde alt limit 950 TL mi? Alt limitsiz alma taktiği vardı aslında. İki vergi sipariş limitini de anlamadım, limitten kastınız 30 Euro ise, vergiler bu ücrete dahil edilmiyor.Öyle kombolar yapıyorum ki akıllara zarar
Hatta en son utanmasam 1000 liralık mikrofonu beleşe alacaktım. Ama alt sipariş limiti 950 tl olduğu için, iki vergi de sipariş limitini aştığı için alamadım
Kişiye özelmiş gibi hissettiren indirimleri ve sınırlı süreliymiş gibi insanları aceleye sokturan kuponları... ihtiyacın olmasa bile sepeti tamamlamak için çinli vasıfsız muhendislerin dandik ürünlerini aldırtmak üzerine kurulmuş pazarlama stratejisi. Kapitalist sistemin son ürünü. Tam bir fukara köle avlama sitesiAlıntıyı görüntüle
Temu'cuğum 750 liralık siparişe
"Kardeşim sen vergi dahil 142 lira öde yeter" dedi. Babası oğluna bu kıyağı yapmaz.
( #Reklam değildir, Para verdim aldım)
ama yenı hesap acınca o telden zaten ındırımlerden yararlandık dıye kupon felan kullanamıyoruzkıen iyi promosyon 1k kredi verdiği bence. sürekli oradan 650-700 'e vergi hariç 1k lık alışveriş yapıyorum![]()
Amaç zaten kupon degilki . 1k lik kredi mesajı olacakama yenı hesap acınca o telden zaten ındırımlerden yararlandık dıye kupon felan kullanamıyoruzkı
yok sunu demek ıstedım ben farklı farklı hesaplar kurunca hıc kredı mesajı felanda vermıyo orjınal hesabıma vermıyo dıye kurmustum 2 3 hesap ozel bırsey yapmakta gerekmıyo anlamadım vallaAmaç zaten kupon degilki . 1k lik kredi mesajı olacak