Neler Yeni

ASUS Rog Strix GO 2.4 Rezaleti

GodlyPain

80+ Bronze
3 yıl kullanımın ardından, almayı düşünen kişiler için küçük bir bilgilendirme ve deneyim paylaşmak istedim.

Artıları:
+ Type-C olduğu için tüm cihazlara kablosuz bağlayabiliyoruz.
+ Ses gecikmesi yok, ses gaming için gayet yeterli
+ Uygulamasını indirirseniz müzik için ayar yapabiliyorsunuz
+ Mikrofon gürültü engellemesi güzel
+ Tasarım sırıtmıyor mikrofonu sökünce dışarıda takabilirsiniz ( çantası falan var baya hoş )

Eksileri:
- Malzeme kalitesi plastik, ilk yıldan itibaren başladı ses çıkarmaya, çok az kullanmama ve dikkat etmeme rağmen boyunu uzatan mekanizma kırıldı. Bazı parçaları kırıldı ve düştü bile. (fotoğraf yakında ekleyeceğim konuya)
- Yazılımı ikide bir güncelleme alıyor ve uygulaması çok kasıyor.
- Mikrofon kalitesiz
- Yedek kulaklık pedi yok, deri olduğu için de ilk yılda o da yırtıldı. Yedekleri pahalı.
- Ya aux ya 2.4 ghz, bt yok. Eğer type-c'yi kaybederseniz yandınız
- Şarj süresi 3. Yılda dayanmamaya başladı.
- Type-C yamuk olduğu için her yere uymuyor. telefona kılıf varken bazen takamıyorum

Sonuç: Eğer 1 yıl kullanıp atacaksanız mantıklı. Zaten daha fazla kullanamazsınız. Bir kulaklıktan beklentim tabi üst seviye bir şey değil ama 2.yılda kullanılmayacak derecede kırılıyorsa rezildir.

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arda Dönmez
bir çok yaşadığın şeyi rog fusion 300 ilede ben yaşadım. ekstradan bende bağlantı sorunlarımda oldu arada bi kesiliyo düzeltmek içinse kabloyu tak çıkar yapmam gerekiyordu garantisi bitmemiş olmasına rağmen biz bunu düzeltemeyiz diyip geri yollamışlardı.

MoonWalk

80+
ASUS ve MSI'nin düşük bütçe odaklı ürünleri böyle maalesef. Markaya aldanıp bu tür ürünleri almamak gerekiyor. Ses konusunda profesyonele gelmiş markaların dahi bazı kullanıcılara kusurlu ürünleri gelebiliyor. Düşük bütçede kablosuz oyuncu kulaklığı almayı düşünenler için de fikirlendirici bir yazı.

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arda Dönmez
ASUS ve MSI'nin düşük bütçe odaklı ürünleri böyle maalesef. Markaya aldanıp bu tür ürünleri almamak gerekiyor. Ses konusunda profesyonele gelmiş markaların dahi bazı kullanıcılara kusurlu ürünleri gelebiliyor. Düşük bütçede kablosuz oyuncu kulaklığı almayı düşünenler için de fikirlendirici bir yazı.
ne yazıkkı hiç de düşük bütçe değildi aldığım.

MoonWalk

80+
ne yazıkkı hiç de düşük bütçe değildi aldığım.
Bu satıcıdan 19.2k fiyata mı aldınız? Bu seri de düşük bütçe odaklı değil ve ROG serisi aslında ancak yine ASUS söz konusu. Ses işi kolay yapılamıyor çoğu marka tarafından.

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arda Dönmez
Bu satıcıdan 19.2k fiyata mı aldınız?
ben 3 veya 4 sene önce vatandan almıştım ama neresinden tutarsanız tutun her şeyiyle eksisi olan bir kulaklık kendisi o zamanın tek artısı olarak size kulaklığın üstünde giriş olması diyebilirim gerisi rezalet ne yazıkki.

MoonWalk

80+
ben 3 veya 4 sene önce vatandan almıştım ama neresinden tutarsanız tutun her şeyiyle eksisi olan bir kulaklık kendisi o zamanın tek artısı olarak size kulaklığın üstünde giriş olması diyebilirim gerisi rezalet ne yazıkki.
Aslında konu sahibi için ve bazı düşük fiyatlı modellere bakanlar için yazmıştım, tabii segment fark etmeksizin sorun yaşatabilir. Kurtulmak en iyisi olmuş sizin için.

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ege Beker
2 sene önce itopyadan aldım şarjı gayet güzel gidiyor malzeme kalitesi plastik ama dandik bi plastik değil kulak pedlerinde de hiçbir dökülme olmadı siz 3 sene kullanmışsınız belki sizin kullanımınızdan belki benim kullanımımdan böyle farklılıklar olabilir ama bence rezalet denebilecek de bir kulaklık değil. Ben razer kraken tournament editiondan buna geçtim kulaklığın üst tarafındaki yeşil kısımda dökülmeler artınca evet razerdaki bazı özellikleri aratıyor ama yukarıda sizin de yazdıklarınızı dikkate alarak eğer eksileri kendileri için sorun çıkartmayacaksa arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilir bence de ki bana kalırsa daha güncel modellere bakılırsa daha iyi olur ama alınacaksa üzmez bence. Yine kullanıcıya göre yorumlar değişebilir tabi ki. Şahsen ben yazdığınız eksilerin neredeyse hiçbirini yaşamadım daha ama kim bilir belki siz benden daha yoğun kullanmışsınızdır ki zaten benden 1 yıl fazla kullanmışsınız belki 1 seneye bende de çıkar. Tecrübelerimi paylaşmak istedim ben de yanlışım varsa düzeltebilirsiniz :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,704
Üyeler
170,237
Son üye
poncikbiruye
Top Bottom