Neler Yeni

TEMU PAKETLERİMİ BÖLDÜ

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Temudan hiç alışveriş yapmadım bilgi verebilecek olan var mı pahalı şeyler alınır mı kargo gelmeme durumu olur mu genel bi bilgi verebilecek varsa çok sevinirim
açıklamayı ve ürünün metnini iyi oku kafii
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temuya özellikle sormuştum bir ara böyle olmuştu. Biz ayarlıyoruz ona göre demişlerdi. Ben de merak ettim sonuç nasıl olacak bakalım.
hadi bakalım hayırlısı :D

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Temuya özellikle sormuştum bir ara böyle olmuştu. Biz ayarlıyoruz ona göre demişlerdi. Ben de merak ettim sonuç nasıl olacak bakalım.
Temudan hiç alışveriş yapmadım bilgi verebilecek olan var mı pahalı şeyler alınır mı kargo gelmeme durumu olur mu genel bi bilgi verebilecek varsa çok sevinirim
2ye bölünen paket evime tek parca geldi. Türkyiye ye kadar 2 parca gelip burda kim nasil birlestiriyor inanın hic fikrim yok. Ayrica 1 gümrük hakkiniz gidiyor o diger bekledigim kargo bugun evime geldi gümrükten gecmis sevindim acikcasi :D

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Ahmet Taşlıova
Hıyar çıkıyor alma bu kadar insan akılsız o yüzden alıyor
Hiç hoş değil bu tavır.. Konuyla ilgili aşağıdaki linki bir incele, bence aydınlanmaya ihtiyacın var gibi. Belki sözlerini tekzip edersin. Ama ironi yaptıysan sözlerimi yazmadığımı varsay :)

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Volkan
Insallah takilmaz amin uzulurum valla. En son o azerbeycandan gelecek olan geldigi icin takilirsa o takilir. Monitor kolu ne zamandir bkliyorum :*(
noldu knk takıldı mı benimkiler geçti

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler

KingDeViL

80+ Bronze
Şuan benimde var 2'ye bölünmüş kargolar. Temu ayarlıyor bence. Çünkü az önce sipariş verirken bazı hesaplarımda limiti aştınız diye uyarı çıktı. Gümrük limitini onlar ayarlıyor.

Top Bottom