şans isi ama site epomaker olunca ekstra şans düşüyor galiba öyle söyleyim epomaker gümrükte tanınıyor galiba ekstra bakılıyor olabilirO zaman hiç almıyorum hocam aula f75 gibi bişe zannetmiştim
şans isi ama site epomaker olunca ekstra şans düşüyor galiba öyle söyleyim epomaker gümrükte tanınıyor galiba ekstra bakılıyor olabilirO zaman hiç almıyorum hocam aula f75 gibi bişe zannetmiştim
ben iade edecem bilemedimİnşallah böyle olmaz
Vergi yüksek çıkmış
Epomaker siparişinde şok vergi ücreti
18.01.2024 tarihinde Ajazz K870t modelini 29.70USD ücretiyle vergi hariç sipariş verdim. Bugün PTT'den teslim edilmek üzere yola çıktığı mesajını aldı. Kontrol amaçlı PTT sitesine giriş yaptım. Kargo takip numarasını girdikten sonra ücretler bölümünden vergi tutarını kontrol ettiğimde şok oldum...www.technopat.net
Hocam Dediğiniz taktik ile 20$ aldım fakat sonrasında araştırdım vergi çok yüksek gelmiş alanların bilginiz var mı.Kısacası anlatayım yine de alttaki Rewards tıklayıp hesabınla giriş yap referans linkini al telefona falan yapıştır başka mail yazıp maile kod göndert. O kodu alıp kendi hesabında kullan direkt. 10 dolar indirim veriyor 25 dolar ve üstü.
%60 ı kadar vergi çıkıyor.Hocam Dediğiniz tektik ile 20$ aldım fakat sonrasında araştırdım vergi çok yüksek gelmiş alanların bilginiz var mı.
Technopat forumda var alan kişi konu açmış.
820 max nasıl iptal Edeceğim şimdi![]()
Bende tereddütte kaldımben iade edecem bilemedim
dalga geçtiler cevap alamadım ben mail attım yarın bilgi vericemİndirimsiz fiyattan fatura muhabbeti kafaları karıştırdı. Dc sunucusnda olan arkadaşlar varsa sorup dönüş yapsa ona göre iptal etsek süper olur
mail at hatta atmışken yunexpress ile gönderilmesini fiyatın da olabildiğince düşük fiyat örneğin 15 20 dolar arası rastgele bi fiyatta fatura oluşturmalarını ingilizce atabilirsin örnek metinTC işini nasıl yapıyoruz abiler
haber bekliyorum hocam yarın cevap attıgında konu cok kalabalık olur muhtemeln beni ayrıca etiketlersen cok mutlu olurumeğer indirimsiz fiyattan vereceklerse iptal edeceğim direkt ya çünkü geçmeyecek @shaco27 ye olan olacak geri imhaya gidecek bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dalga geçtiler cevap alamadım ben mail attım yarın bilgi vericem
Gümrüğe takılırsa %60 ın çok daha üzerinde çıkarıyorlar çünkü senin aldığın fiyatı baz almıyorlar kafalarına göre bazen 2 katı bir fiyatı baz alıp vergi kesiyorlar. Hatta muhtemelen çok kişi bu siteden ürün alırsa ürünlerin hepsi aynı anda gümrüğe girecek ve herkes üstüne benzer fiyatları yazdığı için toplu paket olacak herkes. Bu nedenle zaten ürünleri alırken firma size 'vergi çıkıp çıkmayacağından emin değiliz' diye belirtir. Riske atacak parası olan alsın ama harçlık biriktirip alacak kişi bunu yapmasın, tabii herkes kendisi bilir.%60 ı kadar vergi çıkıyor.