❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

İnşallah böyle olmaz 😁😁
Vergi yüksek çıkmış

ben iade edecem bilemedim

mesela eskiden monsgeek.com sitesinden akko ve monsgeek ürünleri alınıyordu yunexpress ile şu an trye gönderim kapalı monsgeek'in
gaming gen falan tr satıcısı olunca firma bilindiği için kapatmış olabilirler ama net bi bilgim yok

Kısacası anlatayım yine de alttaki Rewards tıklayıp hesabınla giriş yap referans linkini al telefona falan yapıştır başka mail yazıp maile kod göndert. O kodu alıp kendi hesabında kullan direkt. 10 dolar indirim veriyor 25 dolar ve üstü.
Hocam Dediğiniz taktik ile 20$ aldım fakat sonrasında araştırdım vergi çok yüksek gelmiş alanların bilginiz var mı.

Technopat forumda var alan kişi konu açmış.

820 max nasıl iptal Edeceğim şimdi 😁

İndirimsiz fiyattan fatura muhabbeti kafaları karıştırdı. Dc sunucusnda olan arkadaşlar varsa sorup dönüş yapsa ona göre iptal etsek süper olur

TC işini nasıl yapıyoruz abiler

Hocam Dediğiniz tektik ile 20$ aldım fakat sonrasında araştırdım vergi çok yüksek gelmiş alanların bilginiz var mı.

Technopat forumda var alan kişi konu açmış.

820 max nasıl iptal Edeceğim şimdi 😁
%60 ı kadar vergi çıkıyor.

eğer indirimsiz fiyattan vereceklerse iptal edeceğim direkt ya çünkü geçmeyecek @shaco27 ye olan olacak geri imhaya gidecek bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndirimsiz fiyattan fatura muhabbeti kafaları karıştırdı. Dc sunucusnda olan arkadaşlar varsa sorup dönüş yapsa ona göre iptal etsek süper olur
dalga geçtiler cevap alamadım ben mail attım yarın bilgi vericem

Riske atmam yüksek riskli ,borsads battim orda battim burda battim ama burada batamam

TC işini nasıl yapıyoruz abiler
mail at hatta atmışken yunexpress ile gönderilmesini fiyatın da olabildiğince düşük fiyat örneğin 15 20 dolar arası rastgele bi fiyatta fatura oluşturmalarını ingilizce atabilirsin örnek metin

I am writing to request that my order
"BURAYA "#" İLE BAŞLAYAN SİPARİŞ NUMARASINI YAZ"
be shipped to Turkey without incurring any customs duties or additional charges. I would greatly appreciate it if you could declare the shipment as a gift or use the lowest possible value on the customs declaration to minimize or avoid any customs duties. And can you send the product via yunexpress?

Please let me know if there are any additional steps I need to take to facilitate this process.
"BURAYA TC KİMLİK NUMARANI YAZ" is my ID number.
Thank you very much for your assistance. Best regards

Ama sıkıntı çıkabilir yine de gümrükçüye bağlı durum risk almak isteyen denesin.

eğer indirimsiz fiyattan vereceklerse iptal edeceğim direkt ya çünkü geçmeyecek @shaco27 ye olan olacak geri imhaya gidecek bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dalga geçtiler cevap alamadım ben mail attım yarın bilgi vericem
haber bekliyorum hocam yarın cevap attıgında konu cok kalabalık olur muhtemeln beni ayrıca etiketlersen cok mutlu olurum

%60 ı kadar vergi çıkıyor.
Gümrüğe takılırsa %60 ın çok daha üzerinde çıkarıyorlar çünkü senin aldığın fiyatı baz almıyorlar kafalarına göre bazen 2 katı bir fiyatı baz alıp vergi kesiyorlar. Hatta muhtemelen çok kişi bu siteden ürün alırsa ürünlerin hepsi aynı anda gümrüğe girecek ve herkes üstüne benzer fiyatları yazdığı için toplu paket olacak herkes. Bu nedenle zaten ürünleri alırken firma size 'vergi çıkıp çıkmayacağından emin değiliz' diye belirtir. Riske atacak parası olan alsın ama harçlık biriktirip alacak kişi bunu yapmasın, tabii herkes kendisi bilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,572
Üyeler
186,212
Son üye
faşu
Geri