Neler Yeni

Yardım 7Mbps Hızım Var Bilgisayar Toplamamalı mıyım?

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Oğuzhan
Arkadaş empati yapmak la birlikte şöyle şöyle yaparsın bir sıkıntı olmaz diyerek tavsiye verirsiniz çok güzel olur.

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,054
İsim
efe araci
Arkadaş empati yapmak la birlikte şöyle şöyle yaparsın bir sıkıntı olmaz diyerek tavsiye verirsiniz çok güzel olur.
valla ben de aynı hızları alıyorum topladım pci ben pcye bakıyorum pc bana bakıyor öyle bakışıyoruz :D senle konuşmuştuk zaten bende durumlar düzelecek sende hiç umut yok ise 1 tane oyun indirmek için pcyi 3 gün açık bırakmaya razıysan topla.

forzabagimlisi

80+ Bronze
online oyun oynamıyosan sorun yok online oyundada artık telefon interneti bağlarsın o ne durumda

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla ben de aynı hızları alıyorum topladım pci ben pcye bakıyorum pc bana bakıyor öyle bakışıyoruz :D senle konuşmuştuk zaten bende durumlar düzelecek sende hiç umut yok ise 1 tane oyun indirmek için pcyi 3 gün açık bırakmaya razıysan topla.
Evet konuşmuştuk fakat bu ızdırap çekilirmi Efe kardeşim :(

7 mbps işkence vallaha. toplanmaz

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,054
İsim
efe araci
Evet konuşmuştuk fakat bu ızdırap çekilirmi Efe kardeşim :(
ben 10 yıldır çekiyorum bu ızdırabı TR serveri olmayan oyunları oynamak çin işkencesi gibi... ama en azından hikayeli oyunlar sarıyor benim bir de altyapım bozuk pingim her zaman çıkıyor az önce lol oynadım 13k ms gördüm sıkıntı.

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
ilyas koç
Hikayeli oyunda oynasan lol valorant gibi online oyunlarıda oynasan internet hızı çok önemli.

Evde senden başka kimse kullanmıyorsa ping sorunun olmaz. Online oyunları 1 kere indirdikten sonra rahatça oynarsın ama evdekilerde aktif kullanıyorsa pingden keyif alma ihtimalin yok açıkçası

Hikayeli oyunlarında dosya boyutları çok yüksek oluyor. İndirmek çok dert olur ama pcyi sürekli açık bırakırsın yine iner

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Oğuzhan

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Oğuzhan
ben 10 yıldır çekiyorum bu ızdırabı TR serveri olmayan oyunları oynamak çin işkencesi gibi... ama en azından hikayeli oyunlar sarıyor benim bir de altyapım bozuk pingim her zaman çıkıyor az önce lol oynadım 13k ms gördüm sıkıntı.
Hocam ping 15 jitter 5 nasıl bu veriler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,204
Üyeler
171,888
Son üye
ceyoox
Top Bottom