hocam uyumluluk zaten olur tüm am4 anakartlara tüm am4 soket işlemcilere takıp çalıştırabilirsiniz kağıt üstünde yani benim a320 ye takarsanız çalışır ama ne kadar mantıklı bence tarışmaya gerek yok faz ve VRM yapısı olarak giriş seviye bir a520 anakarta maksimum bence ryzen 5600 falan takılmalıHem Rev. 1.0 versiyonu için,![]()
A520M K V2 (rev. 1.0) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for...www.gigabyte.com
Hem de Rev. 1.1 versiyonu için uyumlu olduğu belirtilmiş.![]()
A520M K V2 (Rev. 1.1) - Destek | Anakart GIGABYTE
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.www.gigabyte.com.tr
Sorunun cevabı bu şekilde. Mantık muhakemesi konu sahibine kalmış.hocam uyumluluk zaten olur tüm am4 anakartlara tüm am4 soket işlemcilere takıp çalıştırabilirsiniz kağıt üstünde yani benim a320 ye takarsanız çalışır ama ne kadar mantıklı bence tarışmaya gerek yok faz ve VRM yapısı olarak giriş seviye bir a520 anakarta maksimum bence ryzen 5600 falan takılmalı
evet öyleSorunun cevabı bu şekilde. Mantık muhakemesi konu sahibine kalmış.
Teknik olarak 5950x e kadar destek verdiği belirtiliyor, ancak pratikte günlük kullanımda overclock yapamaması ve işlemciyi yeterince besleyememek gibi bir problemi olması olağan ve ena z b550 anakart almanız önerilir. Ben x570 alırdım şahsen ikinci elde uygun bulunabildiğinden.Hem Rev. 1.0 versiyonu için,![]()
A520M K V2 (rev. 1.0) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for...www.gigabyte.com
Hem de Rev. 1.1 versiyonu için uyumlu olduğu belirtilmiş.![]()
A520M K V2 (Rev. 1.1) - Destek | Anakart GIGABYTE
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.www.gigabyte.com.tr
arkadasım aynı anakart ıle 5700x3d kullanıyor 5800x3d de kullanılır ama 5800x3d cok sacma fıyatlara satılıyor bırazda elınde butce varsa DDR 5 gecA520M KV2 ANAKART RYZEN7 58003X İŞLEMCİ İLE uyumlu mu? BİLEN VARMI RİCA
işarete gerek yok biri gelmiş mesaj yazmış eski konuya öbürlerinde konu güncel olarak gözükmüş ondan yazmışlar eski konulara yazılmasa çözülecek çözüm olarak technopat taki gibi uyarı gösterebilirEski konuya yazıyorsunuz bu arada. Ama suç sizde değil konulara çözüldü atmak zorunlu olmalı veya otomatik işaretlenmeli birkaç aylık eski konular, insan fark edemiyor bazen.
Ben de onu diyorum zaten ilk yazan kişi fark edemiyor. İşaret derken de uyarı koyulmasını kastediyordum.işarete gerek yok biri gelmiş mesaj yazmış eski konuya öbürlerinde konu güncel olarak gözükmüş ondan yazmışlar eski konulara yazılmasa çözülecek çözüm olarak technopat taki gibi uyarı gösterebilir
Uyumlu da ferrariye tofaş tamponu takmak gibi bir şey. Düzgün bir b550 alıp yoluna baksana.A520M KV2 ANAKART RYZEN7 58003X İŞLEMCİ İLE uyumlu mu? BİLEN VARMI RİCA
reis 9 ay önce yazsan iyiydiUyumlu da ferrariye tofaş tamponu takmak gibi bir şey. Düzgün bir b550 alıp yoluna baksana.