Neler Yeni

TV TAMİR KONULARI AÇSAM İŞİNİZE YARAR MI

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,632
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Kardeşim ben TCL marka tv kullanıyorum. Tv arayan yakın çevreme tavsiye ediyorum alanlar memnun. Forumda da tavsiye ediyorum. Sizin TCL tvler hakkında yorumunuz nedir. Arıza yedek parça vs sıkıntısi varmı.

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
Kardeşim ben TCL marka tv kullanıyorum. Tv arayan yakın çevreme tavsiye ediyorum alanlar memnun. Forumda da tavsiye ediyorum. Sizin TCL tvler hakkında yorumunuz nedir. Arıza yedek parça vs sıkıntısi varmı.
Hocam tcl daha benim çalıştığım bölgede hiç gelmedi iş yerimize. Tabi burda cihazların çoğunun daha garantisinin mevcut olması da yatıyor. 2 yıl sonra yine bu şekilde sorun çıkartmazsa gerçekten önerilir bir cihaz aktif olarak bende öneriyorum.

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Fatih Yılmazer
Hocam tcl daha benim çalıştığım bölgede hiç gelmedi iş yerimize. Tabi burda cihazların çoğunun daha garantisinin mevcut olması da yatıyor. 2 yıl sonra yine bu şekilde sorun çıkartmazsa gerçekten önerilir bir cihaz aktif olarak bende öneriyorum.
Hocam biraz alakasız olabilir ama 15-20 k arası yeni tv bakıyorum bu vestelin jvc modelini öneren bir kaç yer gördüm ama bana samsung almak daha garanti geliyor sizin bu konuda fikriniz nedir?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Faydalı olacaktır eski televizyonunu tamir etmek isteyen olabilir mesela yada tv onerisi almak için bile insanlar konuya gelebilir benim gibi :)

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
Hocam Samsung bende öneriyorum ama iyi araştırmak lazım bazı serileri aşırı sorunlu özellikle paneli 3 yıl içinde paneli arızaya düşüyor ve komple değişmesi gerekiyor. Ben genellikle LG öneriyorum .
Hocam biraz alakasız olabilir ama 15-20 k arası yeni tv bakıyorum bu vestelin jvc modelini öneren bir kaç yer gördüm ama bana samsung almak daha garanti geliyor sizin bu konuda fikriniz nedir?

Jordison

80+
Bende 4k tv vardı, garantisi bittiği gibi, ledler mora döndü :D sonra tv açınca belli başlı parazitler vs çıkmaya başladı. Kutusuna koydum bekliyor öyle :D

Bilal539

80+ Silver
Hocam Samsung bende öneriyorum ama iyi araştırmak lazım bazı serileri aşırı sorunlu özellikle paneli 3 yıl içinde paneli arızaya düşüyor ve komple değişmesi gerekiyor. Ben genellikle LG öneriyorum .
Bizim philips hiç tepki vermiyor işlemci değişicek demişlerdi maaliyeti ne oluyor model numarası bu 40pfk5500/12 philips

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
PichHasso
Backlight arızası yani. Yedek parça olarak sıkıntılı bir malzeme hocam. Cihazınız eski mi?
alienware 120 hz çok eski bir model de bulamadım internette atmak için yaklaşık 8 senelik falan

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
alienware 120 hz çok eski bir model de bulamadım internette atmak için yaklaşık 8 senelik falan
Malzemesini bulamazsınız büyük ihtimal tek çare kırık ekranlı bir tane aynısı bulacaksın hocam lambaları aktaracaksın.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
PichHasso
Malzemesini bulamazsınız büyük ihtimal tek çare kırık ekranlı bir tane aynısı bulacaksın hocam lambaları aktaracaksın.
gerek yok ya bugün 140 dolar dolandırıldım o dolandırılma olmasaydı alacaktım bi tane :D

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
Bizim philips hiç tepki vermiyor işlemci değişicek demişlerdi maaliyeti ne oluyor model numarası bu 40pfk5500/12 philips
Hocam ben tavsiye etmem o kartlara genellikle bga yapıp( işlemciyi söküp tekrar alt ayakları lehim bilyeleri ile dizme işlemi) size verirler. İşlemci arızalı ise zaten çok yüksek fiyat çıkar 2 türlü de kart kronik arızalı aynı hatayı mutlaka tekrar verir. Ben yaptırmanızı tavsiye etmem yeni bir tv bakın imkanınız varsa. Bide ne fiyat verdiler hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerek yok ya bugün 140 dolar dolandırıldım o dolandırılma olmasaydı alacaktım bi tane :D
Yeni monitör bakmak daha ucuz bile olabilir 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,081,623
Üyeler
171,956
Son üye