Neler Yeni

Askere Gidecek Kişiye Tavsiyeler ! ACEMİ BİTTİ

Hocam bende 30 nisanda yer belli oluyor 8 mayısta teslim gibi gözüküyor askerlik alışverişi yaptın mı ? Yaptıysanız ne aldınız ne almadınız. Millet çeyiz dizer gibi toplayıp orada hep komutanlara yedirmiş aldıklarını falan :D Deneyimli olanlar yazarsa sevinirim
kral deodadrant şampuan tırnak makası eşofman kitap çorap don bu kadar :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nere çıktı acemi
çanakkale jandarma komando

evet arkadaşlar yarın sabah 8 de yola çıkacağım teslim olmaya jandarma olarak 6 ay yapacağım daha önce yapmış deneyimlerini aktarmak aklında buda bulunsun kardeşim demek isteyenler varsa buyrun dinliyorum
Belki Saçma Olabilir Ama Memleketlin Bir Komutan Varsa Elin Yüzün Düzgünse Çok Nöbet Yazmazlar Benim Kuzene Öyle Oldu Komutanı Memleketlisi Çıktı Yazıcı Oldu Nöbet Tutmadı Hiç Şuan Ulaşabileceği En Yükse Rütbede On Başı Yada Çavuş

kral deodadrant şampuan tırnak makası eşofman kitap çorap don bu kadar :D

çanakkale jandarma komando
İçeriye dışardan parfüm ve deodorant girmiyor.girişte el koyulup imha ediliyor. Tırnak makasınında törpü bölümümü çıkartman lazım, yoksa onu da içeri almayabiliyorlar. Çevrendeki insanlara asla güvenme. Kimseye borç verme, kimseye bir şey ısmarlama. Cüzdanını yanından asla ayırma. Sana ait olan şeylere sahip çık. Beleşçilere eyvallah çekme. Çok göze batma. Jiletlerini vesaire kişisel ürünlerine dikkat et.
Yanında 1 küçük havlu, 1 tanede büyük havlu götür istersen. Minik bi ayna götür bide, banyo yaptığın yerde muhtemelen ayna olmayacak illa ki lazım olacak anlarsın. Sigara içiyorsan, içtiğin sigarayı bulamayabilirsin. Başka sigara alırsan bünyen tepetaklak olacak ilk haftalar çok kötü öksüreceksin. Hasta olmak istemiyorsan sigara içme. Bol bol su iç. Musluk suyunu içme. Mide bozabiliyor. Bilmediğin akan suyu içme. Yürüyüşe çıkarken yanında su eksik etme. Tekmil verirken sesin az çıkmasın, ama kendini de yırtma... Kardeşim aklımda kalanlar bunlar. Allah'a emanet ol, 6 ay sonra görüşürüz :)
(Kafanı hep rahat tutmaya çalış. İlk fırsatta ailene bir şekilde ulaş. Onları da merakta bırakma :) )

İçeriye dışardan parfüm ve deodorant girmiyor.girişte el koyulup imha ediliyor. Tırnak makasınında törpü bölümümü çıkartman lazım, yoksa onu da içeri almayabiliyorlar. Çevrendeki insanlara asla güvenme. Kimseye borç verme, kimseye bir şey ısmarlama. Cüzdanını yanından asla ayırma. Sana ait olan şeylere sahip çık. Beleşçilere eyvallah çekme. Çok göze batma. Jiletlerini vesaire kişisel ürünlerine dikkat et.
Yanında 1 küçük havlu, 1 tanede büyük havlu götür istersen. Minik bi ayna götür bide, banyo yaptığın yerde muhtemelen ayna olmayacak illa ki lazım olacak anlarsın. Sigara içiyorsan, içtiğin sigarayı bulamayabilirsin. Başka sigara alırsan bünyen tepetaklak olacak ilk haftalar çok kötü öksüreceksin. Hasta olmak istemiyorsan sigara içme. Bol bol su iç. Musluk suyunu içme. Mide bozabiliyor. Bilmediğin akan suyu içme. Yürüyüşe çıkarken yanında su eksik etme. Tekmil verirken sesin az çıkmasın, ama kendini de yırtma... Kardeşim aklımda kalanlar bunlar. Allah'a emanet ol, 6 ay sonra görüşürüz :)
(Kafanı hep rahat tutmaya çalış. İlk fırsatta ailene bir şekilde ulaş. Onları da merakta bırakma :) )
kralsın hepinize çok teşşekür ederim sağolun sigara kullanmiyorum ayna güzel bir fikir girmeden alırım deodrant götürüyorum inşallah alırlar kapalı ağzı açık olanlardan değil törpü bölümünüde kırayım şimdi eyw

evet 21 gün bitti kastamonuya gidicem vallahi öldüm öldüm dirildim ne diyim gidip yaşamak lazımış yarın akşam yolcuyum güzel evimi özlemişim :D

evet 21 gün bitti kastamonuya gidicem vallahi öldüm öldüm dirildim ne diyim gidip yaşamak lazımış yarın akşam yolcuyum güzel evimi özlemişim :D
Sen bir de benim gibi 6 ay gidenlerin halini düşün kanka :D

kaç patetes soydun tuveleti gerçekten diş fırçasıylamı temizletiyorlar?
Patates soyma gibi işler, görevi yemekhanede olan askerlere yaptırılıyor usta birliğinde, acemide ise ancak yemekhaneye iş mangası olarak falan gittiysen başına gelebilir, diş fırçasıyla temizletme işi de tamamen şansına kalmış :D gıcık çavuşlara veya komutanlara rast gelirsen mümkün olabilir, veya ceza olarak uygulatabilirler öyle bir şeyi.

Patates soyma gibi işler, görevi yemekhanede olan askerlere yaptırılıyor usta birliğinde, acemide ise ancak yemekhaneye iş mangası olarak falan gittiysen başına gelebilir, diş fırçasıyla temizletme işi de tamamen şansına kalmış :D gıcık çavuşlara veya komutanlara rast gelirsen mümkün olabilir, veya ceza olarak uygulatabilirler öyle bir şeyi.
En çok merak ettiğim bir şey var belki halk arasında dolaşıyordur askere gitmeden önce herkezi biyerde soyundurup toplara bakiyorlarmis dogrumu?

jandarma rahat degil mi hocam :)
değil hocam bi görün :)

En çok merak ettiğim bir şey var belki halk arasında dolaşıyordur askere gitmeden önce herkezi biyerde soyundurup toplara bakiyorlarmis dogrumu?
yok bakılmadı sünnet sorusu vardı :D

6 ay zaten yarin teslim olcam kral akşam yola çıkıp :/

değil hocam bi görün :)

yok bakılmadı sünnet sorusu vardı :D

6 ay zaten yarin teslim olcam kral akşam yola çıkıp :/
ayrica çavuşluk yaptım ve boktan bişiyidi bazi yönleri iyidi eğitmden kaçabiliyordun fln

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,584
Üyeler
173,401
Son üye
denizdaisy6
Geri