Ayt tarihte her üniteden soru gelebiliyor bu yüzden banko soru çıkacak bir kamp var mıdır bilmiyorum. Ben kendim Ramazan Yetgin'in AYT tarih kampını izliyorum. Eğer ilgin varsa o uzun görünen video süreleri çabucak geçiyor ama ilgin yoksa da muhtemelen işkenceye dönüşür. Coğrafya da Coğrafyanın kodlarının 27 günde AYT kampı var 1.5 hızda izleyince o da çabucak bitiyor ve konular oldukça basit. Ayt edebiyat da Tarih kadar olmasa da dipsiz bir kuyu. Ben Kadir Gümüşden izliyorum 33 günde AYT edebiyat kampını tavsiye ederim. Zamanın yetmez diye düşünme kalan sürede her gün her birinden birer ders bitirirsen (Tarih hariç, onun bir videosunu iki güne yayabilirsin) rahatlıkla yetişecektir.arkadaslar tarih cografya edebiyat (ayt) banko çıkıcak konularla ilgili kamp yapan bir kanal varmı veya konuların olduğu bir pdf varmı acaba
sence programım nasıl olmalı her gün 1 edebiyat 1 tarih 1 cografya ayt konusu bitirmek miAyt tarihte her üniteden soru gelebiliyor bu yüzden banko soru çıkacak bir kamp var mıdır bilmiyorum. Ben kendim Ramazan Yetgin'in AYT tarih kampını izliyorum. Eğer ilgin varsa o uzun görünen video süreleri çabucak geçiyor ama ilgin yoksa da muhtemelen işkenceye dönüşür. Coğrafya da Coğrafyanın kodlarının 27 günde AYT kampı var 1.5 hızda izleyince o da çabucak bitiyor ve konular oldukça basit. Ayt edebiyat da Tarih kadar olmasa da dipsiz bir kuyu. Ben Kadir Gümüşden izliyorum 33 günde AYT edebiyat kampını tavsiye ederim. Zamanın yetmez diye düşünme kalan sürede her gün her birinden birer ders bitirirsen (Tarih hariç, onun bir videosunu iki güne yayabilirsin) rahatlıkla yetişecektir.
Eğer yapabiliyorsan en mantıklısı bu ama çok zorlayabilir. Ben kendim bir günü sadece tarihe ayırıyorum. Sonra bir gün de Edebiyat ve Coğrafya çalışıyorum.sence programım nasıl olmalı her gün 1 edebiyat 1 tarih 1 cografya ayt konusu bitirmek mi
ya tam olarak 0 değilim birşeyler biliyorum aslında yani tarih ve cografya için aynı gün edebiyatı 1 güne ayırmam daha mantıklı olabilir sanırsam. peki sence cografya ayt kampına baslamadan önce dünya haritası kampını bitiriyim miEğer yapabiliyorsan en mantıklısı bu ama çok zorlayabilir. Ben kendim bir günü sadece tarihe ayırıyorum. Sonra bir gün de Edebiyat ve Coğrafya çalışıyorum.
Dünya haritasına hakim değilsen ve neyin nerede olduğunu bilmiyorsan kesinlikle bitir. Tarih bence AYT sözelin bel kemiği. Edebiyattan da Coğrafyadan da daha önemli ve diğerlerine nazaran daha bilgi gerektiren bir ders. Sıfır olmasan bile muhtemelen başladığında hiç bir şey bilmediğinin farkına varacaksın. En mantıklısı ilk önce her birinden birer video izle, ne kadar vakit aldığını gör ondan sonra planını oluştur.ya tam olarak 0 değilim birşeyler biliyorum aslında yani tarih ve cografya için aynı gün edebiyatı 1 güne ayırmam daha mantıklı olabilir sanırsam. peki sence cografya ayt kampına baslamadan önce dünya haritası kampını bitiriyim mi
suan netlerim tyt 52 ayt 45.50 yapmıstım sosyal 1 ve cografya 1 im çok kötü yani sosyal 2 cografya 2 de cok iyi değil 7.25 çıkartıyorum felsefe dinde gene yapabiliyorum dediğini uygulucam edebiyattada 15.25 net yapmıştım sosyal ögretmenligi istiyorum 30k yapmam gerekiyorDünya haritasına hakim değilsen ve neyin nerede olduğunu bilmiyorsan kesinlikle bitir. Tarih bence AYT sözelin bel kemiği. Edebiyattan da Coğrafyadan da daha önemli ve diğerlerine nazaran daha bilgi gerektiren bir ders. Sıfır olmasan bile muhtemelen başladığında hiç bir şey bilmediğinin farkına varacaksın. En mantıklısı ilk önce her birinden birer video izle, ne kadar vakit aldığını gör ondan sonra planını oluştur.
Tyt olması gerektiği gibi. Ayt'de dediğin gibi planlı ve verimli çalışırsan 30k çok da zor olmayacaktır. Edebiyatın da zaten fena değilmiş. Eksiğin belli tarih ve coğrafyadan. Daha çok onlara aban.suan netlerim tyt 52 ayt 45.50 yapmıstım sosyal 1 ve cografya 1 im çok kötü yani sosyal 2 cografya 2 de cok iyi değil 7.25 çıkartıyorum felsefe dinde gene yapabiliyorum dediğini uygulucam edebiyattada 15.25 net yapmıştım sosyal ögretmenligi istiyorum 30k yapmam gerekiyor
IQ Edebiyat Ve IQ Tarih test kitaplarım var paragraf 3d var bu yayınlar sence iyi yayınlarmı yani ben aldığımda IQ yayınlarını bitirirsen fullersin demişti aldığım yer. bide bu test kitaplarının konu başlıklarına göre ilerleyip konu videosu bittiği an onları çözmem daha yararlı olur değil miTyt olması gerektiği gibi. Ayt'de dediğin gibi planlı ve verimli çalışırsan 30k çok da zor olmayacaktır. Edebiyatın da zaten fena değilmiş. Eksiğin belli tarih ve coğrafyadan. Daha çok onlara aban.
Hocam coğrafya için şart değil ama tarih ve edebiyat için bence Benim hocam'ın AYT tarih ders notları ve AYT edebiyat ders notlarını alın. Bakın soru bankası değil ders notları. Bunu tavsiye etmemin nedeni adamlar o kadar güzel ve anlaşılır hazırlamış ki kitapları alınca çok rahat ediyor insan. Hem not çıkarmaya gerek kalmıyor önemli yerlerin altını çizerek ilerlemek yetiyor. Elinizdeki kaynakları çözmedim bu yüzden iyidir ve ya değildir diye kesin bir yorum yapmam doğru olmaz ama bilinen kaynaklar olduğu için muhtemelen yeterli olacaktır.IQ Edebiyat Ve IQ Tarih test kitaplarım var paragraf 3d var bu yayınlar sence iyi yayınlarmı yani ben aldığımda IQ yayınlarını bitirirsen fullersin demişti aldığım yer. bide bu test kitaplarının konu başlıklarına göre ilerleyip konu videosu bittiği an onları çözmem daha yararlı olur değil mi
hocam tyt cografya için bir dershane herhalde iç kuvvet dış kuvvetler haritalar madenler toprak yeter demiş bakılsa sizcede öylemiHocam coğrafya için şart değil ama tarih ve edebiyat için bence Benim hocam'ın AYT tarih ders notları ve AYT edebiyat ders notlarını alın. Bakın soru bankası değil ders notları. Bunu tavsiye etmemin nedeni adamlar o kadar güzel ve anlaşılır hazırlamış ki kitapları alınca çok rahat ediyor insan. Hem not çıkarmaya gerek kalmıyor önemli yerlerin altını çizerek ilerlemek yetiyor. Elinizdeki kaynakları çözmedim bu yüzden iyidir ve ya değildir diye kesin bir yorum yapmam doğru olmaz ama bilinen kaynaklar olduğu için muhtemelen yeterli olacaktır.
Tyt coğrafya için sadece bunlar yetmez. İklimleri, nüfusu bilmek şart. Banko 2 soru buradan geliyor. Dünyanın şekli ve hareketlerinden de soru çıkabiliyor. İç kuvvetler, dış kuvvetler de önemli ama diğer dediklerim kadar değil. Madenler, toprak falan ne alaka onu hiç anlayamadım.hocam tyt cografya için bir dershane herhalde iç kuvvet dış kuvvetler haritalar madenler toprak yeter demiş bakılsa sizcede öylemi
İklim tiplerini bilmeden coğrafyada zorlanırsın onada bak bunların yanında. Birde nüfusa kesin göz athocam tyt cografya için bir dershane herhalde iç kuvvet dış kuvvetler haritalar madenler toprak yeter demiş bakılsa sizcede öylemi
toprak türleri gene tytde karşımıza çıkan bir konu ama spesifik olarak soru gelebilecek bir yer değil, iklimde zaten yeteri kadar değiniliyor buna.Tyt coğrafya için sadece bunlar yetmez. İklimleri, nüfusu bilmek şart. Banko 2 soru buradan geliyor. Dünyanın şekli ve hareketlerinden de soru çıkabiliyor. İç kuvvetler, dış kuvvetler de önemli ama diğer dediklerim kadar değil. Madenler, toprak falan ne alaka onu hiç anlayamadım.