❌İndirim Bitti! 3 ay bedava Süper lig (TOD) !!

Olmuyor ya 3.gun bugün hala adım olarak göstermiyor

Kod geldi yaptık da canlı spor kanalı BEIN SPORTS HABER var sadece. O zaten ücretsiz olarak televizyonda da vardı. Ben şimdi ne izleyebileceğim bu paketle? Ayrıca kredi kartı bilgileri üyelik bitene kadar sistemimizde tutulmaktadır diyor ama kredi kartı bilgisi falan istemedi.
Ekran görüntüsü 2025-04-11 001333.jpg

Kod geldi yaptık da canlı spor kanalı BEIN SPORTS HABER var sadece. O zaten ücretsiz olarak televizyonda da vardı. Ben şimdi ne izleyebileceğim bu paketle? Ayrıca kredi kartı bilgileri üyelik bitene kadar sistemimizde tutulmaktadır diyor ama kredi kartı bilgisi falan istemedi.Alıntıyı görüntüle
Süper Lig maçlarına bakabilirsin. Diğer tüm ligler vs kapalı.

3. aramadan ne kadar sonra geliyor kod? Farklı günlerde arama yaptım ama bugün 4. gün gelen giden yok.. Sayacı da göremiyoruz sanırım, belki de ilk günkü aramadan sonrakileri saymadı.. Kötü bir sistem yapmıuşlar

3. aramadan ne kadar sonra geliyor kod? Farklı günlerde arama yaptım ama bugün 4. gün gelen giden yok.. Sayacı da göremiyoruz sanırım, belki de ilk günkü aramadan sonrakileri saymadı.. Kötü bir sistem yapmıuşlar
Bana 2.gün kod mesaj olarak geldi, üst üste iki gün Beşiktaş diye arama yapıp çıkmıştım. Kampanyada belli stok varsa bitmiş olabilir belki. Konuyu açan arkadaşa da teşekkürler

4 gündür yapıyorum gelmedi acaba yandek üyeliği ile giriş yapmamız mı gerekiyor ?

Arkadaşlar TV de yetki sorunu veriyor nasıl çözerim sadece mobilden mi izleniyor?

Ben denedim 1 aylık verdi,kardeşim denedi ona 3 aylık paket verdi. Kardeşimin kodu kullandım hesabımda. Bilgilendirme için sağol dostum.

Kaçak yayın tod tv den daha iyi uğraşmaya gerek yok.

Geri