Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 3 ay bedava Süper lig (TOD) !!

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Abdullah özşahan
ben yapıyorum tekrar telefon istiyor tekrar 1.günden başlıyor

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,478
İsim
Bilal Tepe
Olmuyor ya 3.gun bugün hala adım olarak göstermiyor

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı
Kod geldi yaptık da canlı spor kanalı BEIN SPORTS HABER var sadece. O zaten ücretsiz olarak televizyonda da vardı. Ben şimdi ne izleyebileceğim bu paketle? Ayrıca kredi kartı bilgileri üyelik bitene kadar sistemimizde tutulmaktadır diyor ama kredi kartı bilgisi falan istemedi.
Ekran görüntüsü 2025-04-11 001333.jpg

Krm01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Kerem
Kod geldi yaptık da canlı spor kanalı BEIN SPORTS HABER var sadece. O zaten ücretsiz olarak televizyonda da vardı. Ben şimdi ne izleyebileceğim bu paketle? Ayrıca kredi kartı bilgileri üyelik bitene kadar sistemimizde tutulmaktadır diyor ama kredi kartı bilgisi falan istemedi.Alıntıyı görüntüle
Süper Lig maçlarına bakabilirsin. Diğer tüm ligler vs kapalı.

Radiohead

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert
3. aramadan ne kadar sonra geliyor kod? Farklı günlerde arama yaptım ama bugün 4. gün gelen giden yok.. Sayacı da göremiyoruz sanırım, belki de ilk günkü aramadan sonrakileri saymadı.. Kötü bir sistem yapmıuşlar

kaya4136

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Alperen Kaya
3. aramadan ne kadar sonra geliyor kod? Farklı günlerde arama yaptım ama bugün 4. gün gelen giden yok.. Sayacı da göremiyoruz sanırım, belki de ilk günkü aramadan sonrakileri saymadı.. Kötü bir sistem yapmıuşlar
Bana 2.gün kod mesaj olarak geldi, üst üste iki gün Beşiktaş diye arama yapıp çıkmıştım. Kampanyada belli stok varsa bitmiş olabilir belki. Konuyu açan arkadaşa da teşekkürler

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Bahadır
4 gündür yapıyorum gelmedi acaba yandek üyeliği ile giriş yapmamız mı gerekiyor ?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,478
İsim
Bilal Tepe
Arkadaşlar TV de yetki sorunu veriyor nasıl çözerim sadece mobilden mi izleniyor?

EXODIA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Erkan Saraç
Ben denedim 1 aylık verdi,kardeşim denedi ona 3 aylık paket verdi. Kardeşimin kodu kullandım hesabımda. Bilgilendirme için sağol dostum.

Haaland

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Mustafa
Kaçak yayın tod tv den daha iyi uğraşmaya gerek yok.

Top Bottom