Kaydettiğim animeyi bulamıyorum

McGinty

80+
Reaksiyon skoru
16
Merhaba arkadaşlar,

Instagram Reels’ta bir animeye denk gelmiştim, çok ilgimi çekmişti. Kaydettim sanıyordum ama şimdi bulamıyorum bir türlü.
Kısa bir sahneydi: Kısa siyah saçlı, kırmızı gözlü (muhtemelen şeytan) bir kız yolda yürürken düşüyordu. Bizim oğlan da hemen yanına gelip yardım ediyordu.
Sonra da bir sahne vardı, kız bizim oğlanın burnunun dibindeydi, çocuk da o sırada uyuyordu.
Bu animeyi tanıyan ya da sahneyi hatırlayan biri varsa, yazarsa çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar,

Instagram Reels’ta bir animeye denk gelmiştim, çok ilgimi çekmişti. Kaydettim sanıyordum ama şimdi bulamıyorum bir türlü.
Kısa bir sahneydi: Kısa siyah saçlı, kırmızı gözlü (muhtemelen şeytan) bir kız yolda yürürken düşüyordu. Bizim oğlan da hemen yanına gelip yardım ediyordu.
Sonra da bir sahne vardı, kız bizim oğlanın burnunun dibindeydi, çocuk da o sırada uyuyordu.
Bu animeyi tanıyan ya da sahneyi hatırlayan biri varsa, yazarsa çok sevinirim
Daha fazla detay var mı

oğlanın saç rengi falan nasıl?

infolara göre bunlar olabilir tek tek bakmadım açıkcası sen bakabilirsin.

• Date A Live
  • The Devil is a Part-Timer! (Hataraku Maou-sama!)
  • Mirai Nikki (Future Diary)
  • Jujutsu Kaisen
  • Call of the Night (Yofukashi no Uta)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Charlotte
The Testament of Sister New Devil (Shinmai Maou no Testament)
High School DxD
Shakugan no Shana
The Devil is a Part-Timer! (Hataraku Maou-sama!)

biraz daha eski zamanlı bi animeydi sanırım kasaba vari bir yerdeydi. bizim kız siyah saçlı kırmızı gözlü oğlan bu kıza yardım ettikten sonra giderken kız arkasından gülümsüyordu baya sapığı oluyor gibi gözüküyordu reelsta

Another, Shakugan no Shana, Chuunibyou Demo Koi ga Shitai bunlardan biri olabilir

biraz daha eski zamanlı bi animeydi sanırım kasaba vari bir yerdeydi. bizim kız siyah saçlı kırmızı gözlü oğlan bu kıza yardım ettikten sonra giderken kız arkasından gülümsüyordu baya sapığı oluyor gibi gözüküyordu reelsta
mirai nikki bakarmisin bir

Geri