Thermalright Soğutmalar

düz pearless assassin argb var digital black argb almayı düşünüyorum ekran muhabbeti hoşuma gittiğinden ekran kartıyla işlemcinin sıcaklıklarını nereden çekiyor onun için ayrı bir port vs mi var yoksa nasıl alıyor

ürünün herhangi bi videosunu bulamadımda üstündeki ekran bilgileri nereden çekiyor acaba bilgisi olan yada video olan varm ıacaba elinde

düz pearless assassin argb var digital black argb almayı düşünüyorum ekran muhabbeti hoşuma gittiğinden ekran kartıyla işlemcinin sıcaklıklarını nereden çekiyor onun için ayrı bir port vs mi var yoksa nasıl alıyor
Ben de alacağım ama bu sıcaklık değerlerini nasıl takip ediyor ben de merak ediyorum.

5700x3d için hangisini önerirsiniz uygun yollu? Beyaz tercih sebebimdir, kasa da beyaz çünkü

ürünün herhangi bi videosunu bulamadımda üstündeki ekran bilgileri nereden çekiyor acaba bilgisi olan yada video olan varm ıacaba elinde
Uygulama kuruyorsun.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aman iyzico kampanyası ile şehven hata yapmayın. İyzico'nuz gaming.gen.tr sayesinde boşa gider.

Listede dalgınlıkla Peerless Assassin'in ARGB olmayanı sepete ekleyip alım yapmışım.
Rica ve satış-iade şeklinde fatura ile bunu düzeltebiliriz dememe rağmen, siparişi iptal etmekten başka yol sunmuyorlar. Havale-EFT ile alsaydınız olurdu diyorlar. Açıklamaya bu ürünü yazsaydım olur muydu?

En yetkili operasyon sorumlusuyum diyen kişi telefonunun başında. Bana biraz garip geldi.

Son düzenleme:
7500F e peerless assassin 120 çektim 12400f e de X 120 R çektim gelsin bakalım deneyelim sonuclar ne olacak iyzco da ilk alışveriş 300 ü vermedi umarım verirler

Geri