- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,573
Quad işlemcim var zaten üflesen soğurborç alıp al kanka krediyle uğraşma
Quad işlemcim var zaten üflesen soğurborç alıp al kanka krediyle uğraşma
ekran icin 9 pin usb 2.0 baglantisina bagliyorsunuz. isikli fan modeli icin 3 pin argb anakarta varsa yoksa kontrolcuye. fan yine klasik cpu fan kismina baglaniyor.Bunların ekranı çalışması çin argb girişi mi gerek
evet olmaz yazdim ya zatenSanırım bu sadece çoklayıcı. Kontrolcü değil gibi duruyor.
kanka üşenme gönder değiştirirlerbendekinin ekran ve rgbleri bozuldu üseniyorum garantiye yollamaya. 2 yıl birebir değişim var.
hocam tam emin değilim bağlantılardamı hata yaptık 1 aydır rgb ve ekransız kullanıyorum.kanka üşenme gönder değiştirirler
hangi site kardeşimSite bende açılmıyor, var mı başka aynı sorunu yaşayan?
evet açılmadı site bakımda kankaSite bende açılmıyor, var mı başka aynı sorunu yaşayan?
ürün bu gaming gen tr den aldımhangi site kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet açılmadı site bakımda kanka
çok iyi fiyat be çok yakışıklı soğutucu.peerless assassin digital için kredi çekicem,mükemmel Allah çarpsın. sistemi satsam yine alamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yüzde olan kullanım oranı mı
Alıntıyı görüntüle
2 soket var biri 3 pin olan argb kanka zaten diğerini çoklayıcı ile 2+1 cpu bağlıyorsunürün bu gaming gen tr den aldım
bunun bağlantıları hakkında yardım edecek var mı hata mı ediyoruz acaba
taktımda 3 pine olmadı anlasılan bozuldu sağ ol2 soket var biri 3 pin olan argb kanka zaten diğerini çoklayıcı ile 2+1 cpu bağlıyorsun
argb soketini anakart destekliyor ise direk üstüne yoksa argb kömürcü