Hp Victus Wifi bağlanmıyor

Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçenekleri
Plan ayarlarını değiştir
Gelişmiş güç ayarlarını değiştir
Gelişmiş ayarlardan
Kablosuz bağdaştırıcı ayarları
Güç tasarru modu
Pilde ve prizde; en yüksek performans

Denetim masası
Ağ bağdaştırıcılardan; wifi sağ tık, özellikler
İpv4 yazana çift tık
Aşağıda ki dns sunucu adreslerini kullana, elle dns girin.

image.jpg
image.jpg

Ağları görmesine rağmen bağlanmıyo ekteki gibi hata veriyor.Victusu olan başka bir arkadaşımla görüştüm aynı problem onda da oluyormuş.Yardım lütfen çalışmalarım var internetsiz yapamıyorum.

(Kablolu bağlanıyor)
(Vpn ve türevi yok)
Kablolu bağlantı kullanarak aşağıdaki sayfadaki driverı indirip kurun. Herşeyi olumlu onaylayın. Üstüne yazsın. Sıfırlasın...
Sürücüler otomatik yüklensin.

Problem çıktığında aynı işlemi tekrarlayın. Sonra Dism++ indirin. Bir klasöre çıkartın. Dism++x64.exe yi çalıştırın.
Resimdeki temizle sekmesini herşeye tık koyarak çalıştırın.

1744837723930.png

Son düzenleme:
11.jpg

Gelişmiş sekmesinde; band ve wireless modunu yanlış seçtiyseniz, bağlanmıyor olabilir.
2.4 veya 5ghz, hangisi üzerinden bağlanıyorsanız, wireless mode ve band ayarını ona uygun yapmanız lazım.
Modelin kendi sayfasından, kullandığınız win ile uyumlu sürümü yükleyin, win11 için farklı sürüm seçenekleri olabilir.
Aygıt yöneticisinde ünlem veya soru işareti yok.
Ya yanlış driver ya da ayarlarda hata yapıyorsunuz.

Alıntıyı görüntüle
Gelişmiş sekmesinde; band ve wireless modunu yanlış seçtiyseniz, bağlanmıyor olabilir.
2.4 veya 5ghz, hangisi üzerinden bağlanıyorsanız, wireless mode ve band ayarını ona uygun yapmanız lazım.
Modelin kendi sayfasından, kullandığınız win ile uyumlu sürümü yükleyin, win11 için farklı sürüm seçenekleri olabilir.
Aygıt yöneticisinde ünlem veya soru işareti yok.
Ya yanlış driver ya da ayarlarda hata yapıyorsunuz.
Bant ayarında bir yanlışlık yok kontrol ettim.Sürümde de problem göremedim.
Peki haklısınız ama durup dururken hiç bir ayar kurcalanmamışken bir anda bu problemin sebebini anlayamadım ayrıca bu problemden tek muzdarip olan da ben değilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablolu bağlantı kullanarak aşağıdaki sayfadaki driverı indirip kurun. Herşeyi olumlu onaylayın. Üstüne yazsın. Sıfırlasın...
Sürücüler otomatik yüklensin.

Problem çıktığında aynı işlemi tekrarlayın. Sonra Dism++ indirin. Bir klasöre çıkartın. Dism++x64.exe yi çalıştırın.
Resimdeki temizle sekmesini herşeye tık koyarak çalıştırın.

Alıntıyı görüntüle
1744839233434.png

Sizin kurcalamanıza gerek yok; Windows kurcalıyor. Güncelleme yaparken, stabilite bozulabiliyor.
Çözüm için Hp'den destek almanız tek çare gibi.

Aynen öyle. Program ekle kaldırdan Intel network connections wifi driverı kaldırıp (Tercihan bluetooth u da kaldırabilirsiniz wifi ile birlikte.)windows update e bağlanıp otomatik yuklenmesini saglayın.

Geri