7848TL’ye HAWK Koltuğu Sipariş Ettim. H.o/G.o? Ürün geldi. İlk izlenim olarak memnun kaldım

G.o yazanlar keşke birazda sebep belirtsenşz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Koca g.tlüler hawk future modelini almalı, bunlarla rahat edemezsiniz
Hocam arada 4k fiyat farkı var az değil :)

Normalde bütçe 4k idi baktım 4kya bir şey alınmıyor bütçeyi 8kya kadar çıkardım 12.5a çıkaramam yani

Normalde bütçe 4k idi baktım 4kya bir şey alınmıyor bütçeyi 8kya kadar çıkardım 12.5a çıkaramam yani
Hocam hawk kadsr kötü ürün üreten yok 2 seneye dikişleri star arkadan yastık kayıyor göt kısmı çok önde hiç rahat değil lanet bı marka

H.O kardom

bende var boy kilo da aynı gayet rahat

yani pahalı bence de ama kilo sorunu olanların çözümü o :)

Yarın geliyor ne diyorsunuz ? G*t büyük diye xdrive tercih etmedim
ne yalan söyleyeyim ikea markus gibi ergonomik ofis sandalyeleri sadece 2.5k fazlaya 6 ay vade farksız taksitliyken, 10 yıl garantiliyken kendim için geçmiş olsun. Tercih meselesi, bizim ofiste de bir sürü xprime lar hawk'lar var ama hiçbirinde o kadar rahat ettiğimi hissetmiyorum

2024 yazında 8500e future koltuğunu almıştım. Şuanki durumlara göre bu model ve bu fiyat kabul edilebilir hayırlı olsun.

2 kere amortisör değiştirdim, 3.amortisörü başka bir yerden alıp taktım. Bel yastığı koltuğun arasına giriyor. Tekerlekler 2 sene sonra eriyor hareket ederken zorlanıyor. Çok rahat değil. Yani Malzeme kalitesi kötü

Ben de var ben önermiyorum. Bel fıtığına bire bir bir koltuk. Yastığı sürekli araya kaçıyor

Ben de var ben önermiyorum. Bel fıtığına bire bir bir koltuk. Yastığı sürekli araya kaçıyor
Dediğiniz sorunu yaşarsam iade edip xdrive plus alırım ama bu sorunu bir kesim yaşamış bir kesim yaşamamış çok arada bir sorun

Koca g.tlüler hawk future modelini almalı, bunlarla rahat edemezsiniz
Future vücudu sarıyor asıl onunla rahat edemezler bence. Future modeli arkadaşımda fab v4 bende var 1.90 boy 92kg sorunsuz 2 senedir kullanıyorum

Dediğiniz sorunu yaşarsam iade edip xdrive plus alırım ama bu sorunu bir kesim yaşamış bir kesim yaşamamış çok arada bir sorun
evet yastık sürekli arkaya kaçıyor

Future vücudu sarıyor asıl onunla rahat edemezler bence. Future modeli arkadaşımda fab v4 bende var 1.90 boy 92kg sorunsuz 2 senedir kullanıyorum

evet yastık sürekli arkaya kaçıyor
peki yastığın sürekli arkaya kaçması çok büyük bir sorun mu iade etmeye değer mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,506
Üyeler
186,500
Son üye
saaransar
Geri