7848TL’ye HAWK Koltuğu Sipariş Ettim. H.o/G.o? Ürün geldi. İlk izlenim olarak memnun kaldım

öyleymiş evet v4 siyah diye sordum
Bende tek renk olmasın dedim çift renk alsım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G.o bence 75 kiloyum koltuğun oturduğum kısım full ezildi tahtaya oturuyorum resmen tavsiye etmezdim ama hayırlı olsun yinede
İptal hakkım var onuda geçtim 30gün iade var ama uğraşmadan direk iptal edecem daha iyisi var diyorsanız genel ne derse o şekilde devam edicem

İptal hakkım var onuda geçtim 30gün iade var ama uğraşmadan direk iptal edecem daha iyisi var diyorsanız genel ne derse o şekilde devam edicem
hepsiburada fiyatını düşürmelerini bekleyeceğim taksit için

110 kiloyum 2024 kasımın başından beri 15li plus kullanıyorum benden kaynaklı vidasını gevşek takmıştım sırt kısmı çok az gevşekti sıktım onu ve yağlamadığım için gıcırtı geliyor onuda halledecem diye diye halletmedim kaldı öyle onun harici asla çökme olmadı gayet rahat 175 boyum boyun desteği bir tık yukarda kalıyor sana tam olacaktır

110 kiloyum 2024 kasımın başından beri 15li plus kullanıyorum benden kaynaklı vidasını gevşek takmıştım sırt kısmı çok az gevşekti sıktım onu ve yağlamadığım için gıcırtı geliyor onuda halledecem diye diye halletmedim kaldı öyle onun harici asla çökme olmadı gayet rahat 175 boyum boyun desteği bir tık yukarda kalıyor sana tam olacaktır
Valla 15li plus daha çok hoşuna gittide tip olarak oturma kısmı dar biraz diyorlar benim kalça 110cm sizin nedir bilginiz var mı

Valla 15li plus daha çok hoşuna gittide tip olarak oturma kısmı dar biraz diyorlar benim kalça 110cm sizin nedir bilginiz var mı
hocam bende yağlıyım baya tam oturuyor biraz daha geniş olsaydım kolçaklara deyecekmiş aşağıda ölçülerini bırakıyorum bakabilirsiniz

1745064147096.png

:D neyse ya bakalım Express kargoyla aldım yarın gelecek yarın bakalım hayırlısı
en iyisi bi test edin içinize sinmez ise iade edersiniz hocam hayırlı olsun tekrardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,852
Üyeler
186,549
Son üye
mcquen
Geri