Yardım I5 14400f için soğutucu önerisi

noire005

80+
Reaksiyon skoru
48
f/p sessiz çalışan bağırmayan bir soğutucu arıyorum bütçem belli değil tam ama 1000 küsür fiyatlara iyi olur
Gigabyte marka matx anakartım mevcut ramlerim mevcut soğutucuya çok yakın mümkünse ufak ama iyi soğutan bir şey olur ise fena olmaz duruma göre sıvı soğutucuda tercih ederim

Normalde bunu öneririm, stok yok ama kısa sürede gelir. ben bunun se olmayan versiyonunun kullanıyorum baya güzel se'nin farkı 5mm falan daha kısa ve 300tl daha ucuz, ancak çok bir etkisi olacağını sanmıyorum.

biraz daha koyarsan bu daha iyidir fiyatlar da yakın. Ancak ileride yükseltme amacın yoksa ve bütcen de yoksa gerek yok bence. burst assasin gayet yeterli çoğu işlemci için

Son düzenleme:
İtopyadan 600 TL'ye nc3 al geç

Thermalright peerless assassin al oc falan atarsan işine yarar

İtopyadan 600 TL'ye nc3 al geç
istediğimiz ışığa ayarlayabiliyormuyuz ekran kartımda beyaz loş bir ışık var sürekli rastgele dönen renkler yerine sabit beyaz ışık istiyorum bende yada hiç ışık olmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Thermalright peerless assassin al oc falan atarsan işine yarar
işlemcim k değil oc yok kısaca işime yaramaz 70-80 aşmasın benim için yeterli

istediğimiz ışığa ayarlayabiliyormuyuz ekran kartımda beyaz loş bir ışık var sürekli rastgele dönen renkler yerine sabit beyaz ışık istiyorum bende yada hiç ışık olmasın

Evet ayarlanıyo

arkadaşın dediği 600tl'lik soğutucu iyiymiş işinizi görür her türlü. eskiden bu fiyata ya dandik rgbli ve rgb'si değişmeyen fanlar vardı bu baya iyi bence

Yani hocam yinede thermalright bir model alin bence.

Bağırmayan ne hocam? :D

Bütçe varsa: Phantom Spirit
Yoksa: Burst Assassin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,529
Üyeler
186,206
Son üye
Algos918