TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

win credit ile alınmış bir ürün iade edildiği zaman tekrardan win credite katılma hakkı veriyor mu yoksa ürünler iade edilmeye başladığı için artık win credit katılma hakkını iptal mi ediyor ? Daha önce win creditle aldığı ürünü iade eden oldu mu
4-5 ürün iade ettim bir şey olmadı

Hocam bilmediğimden soruyorum, elektirik olmadığı zaman ikinci attığınız kablonun bir ucunu powerbanka diğer ucunu modeme bağlayınca internet sıkıntısız çalışıyor mu?
5vto9v kablolardan lazım powerbankla çalıştırmak için denenmişi var ama powerbanklar 10w güç çıkışı sağlayanlar yanılmıyorsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5vto9v kablolardan lazım powerbankla çalıştırmak için denenmişi var ama powerbanklar 10w güç çıkışı sağlayanlar yanılmıyorsam
Fibérse ont içinde aynısını yapmak lazım tabi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fibérse ont içinde aynısını yapmak lazım tabi
Sağolun hocam

bende 1 tane hesabimda 2 kez iade kullandim dun aksam 1000kredim yatti hala wincrediti vermedi sanirim bana da daha vermeyecek canli destekle kavga etmistim biraz hakaret kullanmis olabilirim eger onlar mudahale edebiliyorsa ondan da olmus olabilir sfdgdsfgsadgds

bende 1 tane hesabimda 2 kez iade kullandim dun aksam 1000kredim yatti hala wincrediti vermedi sanirim bana da daha vermeyecek canli destekle kavga etmistim biraz hakaret kullanmis olabilirim eger onlar mudahale edebiliyorsa ondan da olmus olabilir sfdgdsfgsadgds
Kullanıcı puanı vb büyük ihtimal vardır düşüyorsa olabilir

Hocam dediğiniz şey metal poster olabilir mi?
Aynen. Hatta yine karşıma çıktı ss aldım.
1745753612049.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,883
Üyeler
174,935
Son üye
kaanguney54
Geri