Neler Yeni

Rtx5090'lı aşağıdaki linkteki kasa alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes
Arkadaşlar merhaba, render için yeni bir kasa almayı düşünüyorum aşağıya bıraktığım linkteki kasayı almak (ram anakart vs. özelleştirip) mantıklı mı? 12 taksit vadesiz benim işime çok yarıyor ama kart markaları konusunda biraz kararsızım, bilgim sınırlı, yardımcı olursanız sevinirim link;

Apoyum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Abdullah Ayçiçek
Arkadaşlar merhaba, render için yeni bir kasa almayı düşünüyorum aşağıya bıraktığım linkteki kasayı almak (ram anakart vs. özelleştirip) mantıklı mı? 12 taksit vadesiz benim işime çok yarıyor ama kart markaları konusunda biraz kararsızım, bilgim sınırlı, yardımcı olursanız sevinirim link;
işlemciyi 3d bi işlemci olarak değiştirirsen uçar onun dışında da gerçekten güzel bir sistem fakat fiyat bana biraz abartı geldi tabii ki 12 taksit alacağın için pek bişey diyemiyorum ama şunu bil ki kendin toplarsan daha ucuza toplayabilirsin

Kirisute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mustafa
işlemciyi 3d bi işlemci olarak değiştirirsen uçar onun dışında da gerçekten güzel bir sistem fakat fiyat bana biraz abartı geldi tabii ki 12 taksit alacağın için pek bişey diyemiyorum ama şunu bil ki kendin toplarsan daha ucuza toplayabilirsin
Rendardamı ucucak 3d yaptığında

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
200 bin abartı mı bu tarz bi kasanın fiyatı ne olmalı sizce bilgi verir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

renderda bu işlemci de yeterli gibi çünkü blender 3d cycles yükü sadece gpuya bindiriyor genelde

Apoyum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Abdullah Ayçiçek
almışken tam alsın diye öyle söyledim arkadaşın verdiği siteye girip diğer işlemci seçeneklerine bakarsanız görürsünüz 3d olarak genelleme yaptım sadece.
200 bin abartı mı bu tarz bi kasanın fiyatı ne olmalı sizce bilgi verir misiniz?

renderda bu işlemci de yeterli gibi çünkü blender 3d cycles yükü sadece gpuya bindiriyor genelde
tam olarak bi ortalama veremiyorum fakat akakçe gibi sitelerden parçalara tek tek bakabilirsin bi fiyat çıkartabilirsin toplu sistemler genelde daha pahalı olabiliyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
almışken tam alsın diye öyle söyledim arkadaşın verdiği siteye girip diğer işlemci seçeneklerine bakarsanız görürsünüz 3d olarak genelleme yaptım sadece.

tam olarak bi ortalama veremiyorum fakat akakçe gibi sitelerden parçalara tek tek bakabilirsin bi fiyat çıkartabilirsin toplu sistemler genelde daha pahalı olabiliyorlar
ben baktım da sadece ekran kartı en ucuz 120 bin civarı üzerine bir de taksit binince oluyor 200 bin sadece

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
efe araci
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar parçaları , bilgisayar toplama , hafiften telefon.
bana çok pahalı geldi kendiniz toplayabilirseniz daha iyi önerebilirim.

Apoyum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Abdullah Ayçiçek
ben baktım da sadece ekran kartı en ucuz 120 bin civarı üzerine bir de taksit binince oluyor 200 bin sadece
evet haklısınız o zaman pek düşünülecek bir şey yok dediğiniz gibi kuveyttürk kredi kartına 12 ay vadesiz taksit yapıyorlar bence alınabilir

bana çok pahalı geldi kendiniz toplayabilirseniz daha iyi önerebilirim.
bana da biraz öyle geldi fakat taksit kampanyası varmış

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
efe araci
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar parçaları , bilgisayar toplama , hafiften telefon.
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes
ekran kartı en ucuz 116k kalan parçalar max 50-60k eder
170k ya halledilir gibi.
dediğiniz fiyata göre taksitle okey sanki bu fiyat yoksa ben mi yanlış düşünüyorum nakit olarak alamam çünkü şuan

Pahalı

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Ahmet Unsal
Hocam parça olarak birebir aynılarına bakarsak aynıya toplarsın gibi. Ancak burada Taksit olayı + bir avantaj bana göre.

Bazı parçalarda değişiklik yapılırsa daha da indirime gidilir. Ancak hepsinde vade farksız taksit imkanı bulamıyoruz.

Benim şahsi düşüncem vade farksız taksitli alma durumunuz var ise siparişi verin geçin :)

Top Bottom