Piyanist89
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Apple eko sistemim yok. Yillardir android kullanirim. Evet ios benim icin değişiklik olur ki arayuzu cok sade ve hoş duruyor. Göze hitap ediyor. Bilmiyorum zamanla ondanda sıkılırmiyim.kardesim bak sana net konusayim. bu konuya yazan genclerin %90 i bu telefonu kullanmadi o yuzden internette ne denirse onlari yaziyor bu yuzden senin onlardan daha ziyade kullanicidan yorum alman lazim, simdi ben cok fazla telefon kullandim s serilarinin neredeyse hespini kullandim diyabilirim s3 den sonrasi ve iphone 5 den sonrasi icin diyorum bende suan yedek a52 s20fe var ve iphine 12 pro 14 pro max 16 pro max aktif kullnaiyorum fakat gereksiz telefon kalabaligi oldugu icin 12 pro yui sattim 14 pro max i anneme hediye ettim babama da s24 verdim kardesime de s24 yada s25 fe aldim kisa donem androide ihtiyacim oldugu icin s25 ultra da kullandim. simdi acik konusmak gerekirse eger apple ekosistemin varsa kosulsuz sartsiz apple derim fakat eger androide alistiysan iphine a gecisin cok farkli hissettiricektir pil konusunda 16 pro max daha uzun gidiyor ekranlari ayni sayilir ve performans olarak video oyun editi vs iphone onde samsung sadece guclu bir telefon ve kamerasida cidden iyi baska vasfi yok fakat 16 pro max de isler oyle degil cok akici ve render sureleri kisa video ve normal kullanim sureleri de cok az fark olsa da iphone daha iyi vs benim sana tavsiyem iphone almandir.
S25 Ultra arayuzu standart bir android arayüzü alışık olduğumuz icin ooo değişiklige bak diyemiyorum

Şu bir gerçek s25 ultra cok seri bir telefon olmasina ragmen dün arkadasin 15 pro maxini 20 saniye elime aldim baktım. Cok seri geçişleri var. Yani anlamadim. Kesinlikle s25 ultrada donma yok gecisler seri ama yazilimsal mk bilmem iphonede daha elini gostersen yeter gibi

16 pro daha gidip hiç elime alip denemedim. Hani internetteki ölçülere bakıyorum.
15 pro ve 15 pro max'in arasi bisey olmuş. Elde cok ufak duracagini sanmıyorum.
Batarya konusu en tehlikeli konu yanımda sarj aleti dolastirmak istemiyorum.
İnternetten soyle bir test buldum.
Ki bu videodaki Gibi kimse günlük bu şekilde kullanmıyordur diye düşünüyorum.
İphone 16 pro ve promax arasinda
16 proda sarj biterken 16 pro maxde yüzde 20 kalıyor. Boyle bir kullanimda 2 veya 3 saat ekran süresi fark ediyor. Acil durumlarda onemli bir deger ama gün icinde standart bir kullanim veya bir tık üstü kullanimda cok farketmez gibi geliyor. En azından bugün keşke sarj aletimi alsaydim yanima dedirtmez gibi geliyor.
Ama 16 pro ve 15 pro max e baktigimizda 15 pro max daha yuksek pil kapasitesine sahipken aralarinda yüzde 10 fark ile 15 promax daha önde sanırım buda 16 pronun islemcisi 15 pro maxden daha az tuketim yapıyor tabi ekran boyut farkında var.
Bugun 15 pro max kullanicisi gunu çıkartıyorsa 16 pro kullanicisida cikartir diye düşünüyorum.
Suanda en önem verdiğim sey video ve fotoğraf simdi size bir video paylaşicam. Kendim hobi olarak klavye çalıyorum ve tiktokta paylasim yapıyorum.
Bulundugum ortam düşük ışık olduğu icin sizce bu odada hangi telefon daha iyi cekim yapar. Bu videolar redmi note 10 pro ile cekildi ve sosyal medyaya atınca görüntü çöp oluyor.