OverallTaken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 606
Beyler bu wincredit olayı nasıl yapiliyor IEM alcam
Birde son sayfada birşeyler gördüm Temu kapatılıyor mu ?İlk sayfadaki videoları izleyin anlarsınız..
Hocam mevcut kampanyalarda pek bir şey yok. Daha iyileri gelir umarım. En basitinden bedava hediye için bize bir katalog vermesi ve sadece oradaki ürünleri alabilmemiz saçma.Yok hocam mevcut kampanyalar revize olacak.. Temu nun istanbul da ülke temsilciliği bulunuyor merak etmeyin![]()
Konu sahibi ozetlemisti madde madde . Ondan sordum da . 1250 gecicez artık mecburenben yaptığımda vermemişti
Bu saatten sonra wincredit buldunuz kaçırmayınKonu sahibi ozetlemisti madde madde . Ondan sordum da . 1250 gecicez artık mecburen![]()
Eğlencemiz bitmez Alperim devam ederiz daha duriyi eglendik ama bugun siparis verdim yine bakalim ne olacak
belki 3.5klık sipariş ver 3k kredi iade gibi kampanyalar gelir tek siparişte değilde 2-3 siparişte bitenBu saatten sonra wincredit buldunuz kaçırmayınvaktiniz varken şartlar tam değişmemişken alın gitsin, yarın öbür gün kampanya revize olduğunda neler olur kestirmek şu an için zor..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğlencemiz bitmez Alperim devam ederiz daha dur![]()
hocam deneyip bilgilendirme şansınız varmıdırÜrün bana ulaştı ama deneme fırsatım olmadı.. Bu aralar iş yoğunluğu olduğu için gelen ürünlerin daha kutularını açmış değilim..
wincredit ekranından vermen gerekİyi akşamlar wincredit kısmından alışveriş yaptım ve bana şuan temu da 1000 tl kredi geldi ben tekrar 1000 tl üzeri alışveriş yapıp tekrar kredi almak isityorum bunun için wincredit seçeneğinin içerisinden mi alışveriş yapmam gerekiyor yoksa wincredit seçeneği gelmeden direkt 1000 tl üzeri alışveriş yapıp krediyi kullansam tekrar kredi gelir mi dönüşünüzü bekliyorum şimdiden teşekkürler.