Neler Yeni

🔥İndirim Asus Ryzen 5 7500F RX 7700 XT Sistem 31.749 TL (Vade Farksız 3 Taksit)

İsimbulamajim

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,999
PASAJ250 kodunu kullanın, (ilk alışverişe özel) vade farksız 3 taksit imkanı da bulunuyor. RX 7700 XT sistemlerin 34 bin TL üstü fiyatlara fırladığını düşünürsek fena değil. Parça kalitesi de fena değil.
ASUS Prime A620M-K anakart, ASUS Dual OC RX 7700 XT ekran kartı, GoodRAM IRDM Black 16GB DDR5 6000MHz CL30 RAM, FSP Vento VG3400S 650W kasa bulunuyor. 6000 MHz RAM kullanmaları güzel olmuş.

Son düzenleme:
PASAJ250 kodunu kullanın, (ilk alışverişe özel) vade farksız 3 taksit imkanı da bulunuyor. RX 7700 XT sistemlerin 34 bin TL üstü fiyatlara fırladığını düşünürsek fena değil. Parça kalitesi de fena değil.
ASUS Prime A620M-K anakart, ASUS Dual OC RX 7700 XT ekran kartı, GoodRAM IRDM Black 16GB DDR5 6000MHz CL30 RAM, FSP Vento VG3400S 650W kasa bulunuyor. 6000 MHz RAM kullanmaları güzel olmuş.

anakart b serisi olsa tadından yenmezmiş ama bu hali ilede gayet güzel am5+7500f

şaşırtıcı bilgilendirme için teşekkürler hocam gerçekten uygun bir sistem olmuş parçalarda asus tadından yenmez kasa psu da kaliteli nereden buldunuz bunu elinizi sağlık :ROFLMAO:

@jombo @K1dot @shankar1

pahalı bu kartlı bir sisteme bu para bence yazık

Turkcell pasajdan hazır sistem almanin diğer sitelerden farkı var mı acaba garantisi nasil windows kurulu geliyor mu vs.

pahalı bu kartlı bir sisteme bu para bence yazık
hocam eder etmezden ziyade en düşük 7700xt sistem 35 ve üstünden başlıyor ayrıca asus parça falanda kullanılmıyor bence avantajlı bu sistem yerine r5 veya i5 4060 sistem almaktan iyidir benzer fiyattalar

2k için mantıklı mı sizce

hocam eder etmezden ziyade en düşük 7700xt sistem 35 ve üstünden başlıyor ayrıca asus parça falanda kullanılmıyor bence avantajlı bu sistem yerine r5 veya i5 4060 sistem almaktan iyidir benzer fiyattalar
illa sıfır ekran kartı alıcam diye tutturana mantıklı ama masraflı 2.elden daha uygun ve ideal parçalar ile güzel bir sistem kurulabilir hocam

Abart istersen i3 9100 falan de

Abart istersen i3 9100 falan de
ne alakaydı hocam ben öyle bir şey mi söyledim 28 29 a 7500f 4060 sistem yerine tabikide bunu almak mantıklı ondan bahsediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

illa sıfır ekran kartı alıcam diye tutturana mantıklı ama masraflı 2.elden daha uygun ve ideal parçalar ile güzel bir sistem kurulabilir hocam
tabi ki de katılıyorum hocam bende severim ikinci el karıştırmayı ama herkes bu açıdan bakmayabilir bazıları sıfırcı takıntılı vs ya da uğraşmak istemiyor al tak kullan

2k için mantıklı mı sizce
oynatır 2kda ben 6800 kullandım 2kda bu kartla aynı tatmin ediyodu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabi ki de katılıyorum hocam bende severim ikinci el karıştırmayı ama herkes bu açıdan bakmayabilir bazıları sıfırcı takıntılı vs ya da uğraşmak istemiyor al tak kullan
3 taksiye güzel fiyat bence kim ugrasir ikinci elle

Acele sistem arayan tercih edebilir ama fiyat parca kalitesine göre bir tik pahali geldi. Bu sistemin ederi max 30 olması lazım.

Geri