🔥İndirim Logitech F710 Oyun Kolu 999 TL

Kronik bağlantı kopma problemi var kafasına göre koptuğu veya gecikmeli algıladığı olabiliyor. üstüne bir miktar daha koyup Çinli alternatiflere yönelmekte fayda var.
O sorun pc ilk açtığında değil yeni baştan başlat yapıldığında görmüyor. Bunun içinde usb çıkarıp taktığında hemen algılıyor.
Tabi yine uğraştırmıyor deil.

Donanım ayarlarından güç tasarrufu kapatınca düzeliyor
Maalesef hocam herkeste düzelmiyo. F710 aygıtının güç tasarrufunu kapattım hatta teker teker tüm HID cihazlarının güç tasarruflarını kapattım. İnternette biri zorla güç tasarrufuna geçip kapanmasın diye ledli bir usb hubla deneyin demişti onu bile yaptım ama saçma sapan yerlerde 1 saniye falan takılı kalıyor sonra geri geliyor. Benim cihazıma özel olduğunu da düşünmüyorum çünkü 2 tane var ikisinde de aynı sorun oluyor. Hele ikisini beraber bağladınmı o zaman bağlantı sorunları evlere şenlik 😅

10 yıldır hala satiliyor. Yav şunu yenile artık Logitech.
10 olsa yine iyi merak edip bakktım 15 yıl olmuş
Screenshot 2025-05-01 at 06-35-09 Amazon.com Logitech G F710 Wireless Gamepad 2.4 GHz Wireles...webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Maalesef hocam herkeste düzelmiyo. F710 aygıtının güç tasarrufunu kapattım hatta teker teker tüm HID cihazlarının güç tasarruflarını kapattım. İnternette biri zorla güç tasarrufuna geçip kapanmasın diye ledli bir usb hubla deneyin demişti onu bile yaptım ama saçma sapan yerlerde 1 saniye falan takılı kalıyor sonra geri geliyor. Benim cihazıma özel olduğunu da düşünmüyorum çünkü 2 tane var ikisinde de aynı sorun oluyor. Hele ikisini beraber bağladınmı o zaman bağlantı sorunları evlere şenlik 😅
Bende olmuyor güç tasarrufu kapattıktan sonra hiç belki 1 kere fln olmuştur. Ama ergonomik değil el ağrıyor ps4 koluna geçtim Bluetooth şarjlı rahat ettim

Eski bir oyun kolu ancak düşük bütçede pek alternatif yok.

En balon gamepadlerden biri. Ergonomi çok kötü. Malzeme kalitesi çok kötü bir süre sonra her yeri sökülüyor. Bağlantı sorunları var. Almayın aldırmayın şunu

f310ı yaklaşık 8 yıl kullandım gayet sağlam bir ürün

ergonomisi kötü, kablolu olması kötü, titreşim olmaması kötü,

Başka hiçbir sorun yaşamadım

Geri