EyyubCraft
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Merhaba oyun oynamak için bilgisayar topluyorum işlemciyi seçtim ama sıvı soğutmayı ne almalıyım bilmiyorum
İŞLEMCİ: AMD RYZEN 7 9700X
büyçeMerhaba oyun oynamak için bilgisayar topluyorum işlemciyi seçtim ama sıvı soğutmayı ne almalıyım bilmiyorum
7000 tlbüyçe
sadece oyun oynayacaksanız 9700x yerine 9600x tercih edebilirsiniz aralarında 6-8 çekirdek farkı bulunmakta hatta 7500f bile düşünebilirsiniz ama edit vs render bir şeylerle uğraşacaksanız 9700x idealMerhaba oyun oynamak için bilgisayar topluyorum işlemciyi seçtim ama sıvı soğutmayı ne almalıyım bilmiyorum
Neden sıvı soğutmaMerhaba oyun oynamak için bilgisayar topluyorum işlemciyi seçtim ama sıvı soğutmayı ne almalıyım bilmiyorum
Yazılım yapıcam aynı zamanda onun için bunu tercih ettim ama hangi sıvı soğutmayı kullanmalıyım bilmiyorumsadece oyun oynayacaksanız 9700x yerine 9600x tercih edebilirsiniz aralarında 6-8 çekirdek farkı bulunmakta hatta 7500f bile düşünebilirsiniz ama edit vs render bir şeylerle uğraşacaksanız 9700x ideal
65w tdp görünüyor aşırı fazla ısınmaz kaliteli kule tipi bir soğutucu yeterli olur diye düşünüyorum bu ürünü alabilirsiniz çift fanı 6 ya da 7 olması lazım bakır borusu var bios üzerinden fan ayarlarını yaparak hızlandırabilirsiniz 2k da kullanırsanız işlemciye çok yük binmez daha az ısınırYazılım yapıcam aynı zamanda onun için bunu tercih ettim ama hangi sıvı soğutmayı kullanmalıyım bilmiyorum
Yeni aldim max 45 dereceyi gordu hava sogutucu ile sivi sogutucu gereksiz olur gibiMerhaba oyun oynamak için bilgisayar topluyorum işlemciyi seçtim ama sıvı soğutmayı ne almalıyım bilmiyorum