Neler Yeni

AMD RYZEN 7 9700X İçin Sıvı Soğutucu

Reaksiyon skoru
1
Merhaba oyun oynamak için bilgisayar topluyorum işlemciyi seçtim ama sıvı soğutmayı ne almalıyım bilmiyorum

İŞLEMCİ: AMD RYZEN 7 9700X

Merhaba oyun oynamak için bilgisayar topluyorum işlemciyi seçtim ama sıvı soğutmayı ne almalıyım bilmiyorum

İŞLEMCİ: AMD RYZEN 7 9700X
sadece oyun oynayacaksanız 9700x yerine 9600x tercih edebilirsiniz aralarında 6-8 çekirdek farkı bulunmakta hatta 7500f bile düşünebilirsiniz ama edit vs render bir şeylerle uğraşacaksanız 9700x ideal

sadece oyun oynayacaksanız 9700x yerine 9600x tercih edebilirsiniz aralarında 6-8 çekirdek farkı bulunmakta hatta 7500f bile düşünebilirsiniz ama edit vs render bir şeylerle uğraşacaksanız 9700x ideal
Yazılım yapıcam aynı zamanda onun için bunu tercih ettim ama hangi sıvı soğutmayı kullanmalıyım bilmiyorum

Sıvı soğutma yerine hava soğutma tercih etmen daha iyi olur. Thermalright Phantom Spirit 1600₺'ye alabilirsin. İyzico ve parolapara'daki fırsatlarla 500'den daha ucuza geliyor diye biliyorum hatta.

Yazılım yapıcam aynı zamanda onun için bunu tercih ettim ama hangi sıvı soğutmayı kullanmalıyım bilmiyorum
65w tdp görünüyor aşırı fazla ısınmaz kaliteli kule tipi bir soğutucu yeterli olur diye düşünüyorum bu ürünü alabilirsiniz çift fanı 6 ya da 7 olması lazım bakır borusu var bios üzerinden fan ayarlarını yaparak hızlandırabilirsiniz 2k da kullanırsanız işlemciye çok yük binmez daha az ısınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,775
Üyeler
173,417
Son üye
buraaksirin
Geri