Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Bu kargolar 1 haftadır gümrükte tanıdığım çevremdeki herkesin kargosu şuan gümrükte kalmış durumda @valhalla hocam bir sıkıntı mı çıktı acaba
Cuma 2 paket, cumartesi 2 paket, pazartesi 3 paket geldi. Sorun yok. Yarın 1 paket gelecek.

Dikiş makinasını aldım güzeldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7 güne dönen wincreditte şuanlık günler doldu daha tekrar çark gelmedi bekliyorum.
7.gün parasını aldım normalde 24 saat içinde alındiyor belki ondandır diye yarın akşama kadar bekleyeceğim.7 gün doldurupta parayı aldıktan sonra hemen çark gelen var mı

Dikiş makinasını aldım güzeldi.

7 güne dönen wincreditte şuanlık günler doldu daha tekrar çark gelmedi bekliyorum.
Hangisi o hocam 570tllik var 1 tane link atabilirmisin aldığın ürünun

Bu kargolar 1 haftadır gümrükte tanıdığım çevremdeki herkesin kargosu şuan gümrükte kalmış durumda @valhalla hocam bir sıkıntı mı çıktı acaba
Günaydın,
Bir genelleme yapmak yanlış olur.. Bizim ekipten yaklaşık 20 kişinin bireysel alışverişlerini check ettik ve sürecin yavaş da olsa ilerlediğini gördük.. Yavaşlığın nedenini de dış satınalma birimimizden sordurarak İstanbul gümrükteki arkadaşlarımızdan teyit ettik, sorun Temu ile ilgili değil.. Gümrükte hem bireysel hem de ticari anlamda ciddi bir yoğunluk var ve yaklaşık 1 hafta 10 gündür durum böyle, üzerine bir de personel azlığı eklenince bu tarz durumlar dönemsel de olsa kaçınılmaz olabiliyor.. Firma olarak bizim de 3 konteyner ürünümüz yaklaşık 1 haftadır hareketsiz şu an.. Rahat olun biraz gecikmeyle de olsa ürünleriniz elinize ulaşacaktır..

7.gün parasını aldım normalde 24 saat içinde alındiyor belki ondandır diye yarın akşama kadar bekleyeceğim.7 gün doldurupta parayı aldıktan sonra hemen çark gelen var mı
Rutinde parçalı kredi iadesi kampanya uygulamalarında o tarz yeni kampanyaya katılımınız, son kredi dilimini almanızı takiben ertesi gün tekrar tanımlanır. Eğer bu ertesi gün Pazar a denk gelirse parçalı kredi iadesi kampanyalarına yeni katılımınız Pazartesi gününe sarkacaktır..

Yaptıkları işe tüküreyim. 1:8 65cm olan büyük arabayı aldım bana 1:12 küçük olanı göndermişler. Üstelik wincredit ile de değil normal almıştım. Şimdi yenisi gelsin diye bekle..

1746525735500.webp

1746525771058.webp

Ben wincredit ile aldım. Ama bu ilan çıkmadığı için başka satıcının ilanını almıştım. İnşallah yanlış gelmez.
İnş doğrusu gelir. Ben iade talebi oluşturdum bakalım.
Aliexpresten alacağım sanırım. Yalnız oradaki ilanda da gariplik var. Seçeneklerin çoğu 1700tl ama birinci seçenek 551 tl. Sipariş versem içinden ne çıkar acaba. Olmadı şansımı deneyeceğim bakalım. Geçen aldığım bugattiyi iptal ettiler. Keşke gümrük limiti düşmeden alsaydım. Millet 5-6k dan satıyor onları şimdi.

1746529104939.webp

Son düzenleme:
İnş doğrusu gelir. Ben iade talebi oluşturdum bakalım.
Aliexpresten alacağım sanırım. Yalnız oradaki ilanda da gariplik var. Seçeneklerin çoğu 1700tl ama birinci seçenek 551 tl. Sipariş versem içinden ne çıkar acaba. Olmadı şansımı deneyeceğim bakalım. Geçen aldığım bugattiyi iptal ettiler. Keşke gümrük limiti düşmeden alsaydım. Millet 5-6k dan satıyor onları şimdi.

Alıntıyı görüntüle
hocam bu f1lerden siyah renklisinin düzgünü var mı temuda alacağım da biliyorsundur sen

veya aldıysan da yapılmış halinin fotosu falan varsa güzel olur atabilirsen

hocam bu f1lerden siyah renklisinin düzgünü var mı temuda alacağım da biliyorsundur sen

veya aldıysan da yapılmış halinin fotosu falan varsa güzel olur atabilirsen
En güzeli 1:8 siyah model zaten. Karşına gelen herhangi bir satıcıdan alabilirsin. Siyahında küçüğü var ona dikkat et.

Araçlar çok büyük ona göre alın. Sonra nereye koyacağım demeyin :D

1746530136550.webp

Ya bu wincredit sayfasinda istedigimiz urunu nasil bulcaz. Pcden sepete ekleyip silip geri mobilden girince gelmiyo ya fixlediler ya da ben yanlis yapiyom. Yok mu bunun kesin bi yontemi yardim edin
Hala ugrasiyorum hicbisey gelmiyo wincredit sayfasina yardim eden olursa sevinirim

Geri