fps oyunları oynarım genelde malzeme kalitesi ve mikrofonu iyi olmalı önerilerinizi bekliyorum
dip ses sorunu var diyorlar![]()
SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.898,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam teknolojik ürünlerde herkes bir şey der çünkü bir miktar şans işi , genel tabloya bakman gerekiyor ve genel tabloya baktığında Steelseries başarılı bu konuda.dip ses sorunu var diyorlar
malzeme kalitesi nasıl peki ayrıca fps oyunlarında cloud 3 wirelesse göre nasıl ve daha önce kullandın mıhs80 max
başka önerebileceğiniz bir şey var mıHocam teknolojik ürünlerde herkes bir şey der çünkü bir miktar şans işi , genel tabloya bakman gerekiyor ve genel tabloya baktığında Steelseries başarılı bu konuda.
Kendim kullandığım dönemde bir sorun yaşamadım , arkadaşlarım da gayet memnunlar.
Az önce başka bir arkadaşa da önermiştim ona da aynısını söyledim.
Razer Blackshark V2 Hyperspeed modeli de güzeldir mikrofon performansı özellikle , gerçi sizin bütçenin daha aşağısında ama aklıma başka model gelmiyor Steelseries ve bu dışında.malzeme kalitesi nasıl peki ayrıca fps oyunlarında cloud 3 wirelesse göre nasıl ve daha önce kullandın mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
başka önerebileceğiniz bir şey var mı
Razer düşündüm ama v2 pro modelini menteşe sorunu olduğu için ondan da soğudum şuanlık kafamda hs80 max var hiçbi kroniğini görmedim ama malzemr kalitesi nasıl bilmiyorum eğer biliyorsan malzeme kalitesini hs80maxin nasıldır
Bildiğim kadarıyla kalitelidir o model de genel eksiklik bir çok kişinin dediği Mikrofonunun çıkmayışı onun dışında insanlar genel olarak memnunlar.Razer düşündüm ama v2 pro modelini menteşe sorunu olduğu için ondan da soğudum şuanlık kafamda hs80 max var hiçbi kroniğini görmedim ama malzemr kalitesi nasıl bilmiyorum eğer biliyorsan malzeme kalitesini hs80maxin nasıldır
Nerede hocamArctic Nova Pro wireless kovala indirimlerde 10k ya düşüyor.
Iem kullanmam studyo kulaklıgı olarak en mantıklı dt990 var ama kablolu oldugu için hoşuma gitmiyorBen bu fiyata stüdyo kulaklığı ya da IEM alınmasını mantıklı buluyorum.