RGB Delisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,287
Şimdi ben anlamadım hangi kampanyalar bitti sadece 1000tl'ye kadar olan %10'mu bitti
Gaminggen'de %10 bitti.Şimdi ben anlamadım hangi kampanyalar bitti sadece 1000tl'ye kadar olan %10'mu bitti
Bu kampanyaların hepsi her sitede geçerli mi %10 hariçGaminggen'de %10 bitti.
İtopya'da %10 var ama ilk alışverişe 500 geçerli değil.
Ne alacaksınız da yok merak ettim?laptop.com.tr de hiçbişey yok
Merak edilecek bir şey yok komple kategori olarak ürünler yok. Bilgisayar bileşenleri sadece SSD/HDD/RAM var onlar da laptop için olanlar zaten. Adı üstünde laptop sitesi.Ne alacaksınız da yok merak ettim?
Orası karışık işte siz alacağınız yeri sorun ona göre cevap veren olurBu kampanyaların hepsi her sitede geçerli mi %10 hariç
İstanbulkart indir hesap aç hesabını onayla sonra İstanbulkart a at ordan da banka ibanına at geçiyor paraArkadaşlar gaminggen alışverişlerinde iyzico hesabına yansıyan cashback çekilebiliyor mu?
aaa çok iyi taktikmiş çok sağol dostumİstanbulkart indir hesap aç hesabını onayla sonra İstanbulkart a at ordan da banka ibanına at geçiyor para
Gaming gen de var laptopta emin değilim, bu arada pckolikte 500 + %25 de var bilginiz olsungaming gen veya laptop gen'de şu an %25 bayram kampanyası var mı