leroxy
Reaksiyon skoru
17,943

Profil mesajları Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Dün Trendyol'dan (17'yi 18'e bağlayan gece) kılıf sipariş verdim. Nasıl olsa pazartesi gelir diye kargoyu okula verdim. Bugün dağıtıma çıkmış..
    Trendyol Express ilk defa Express hızında kargo getirdi. Helal olsun.
    Ama kötü tarafı bugün teslim alamayacağım..
    Foruma yeni katılanlar için bilgiler:
    Screenshot_354.png
    Ana sayfanızdaki bir konunun gönderim kısmındaki zaman durumuna tıklarsanız, konuya son gönderilen mesaja otomatik gidersiniz.
    Bu sayede konuya 1. sayfadan girip son mesajı bulacağım diye uğraşmanıza gerek kalmaz.
    Sırf işlemcisi Intel diye, ekran kartı NVIDIA diye o sağ/sol köşeye konulan Ultrabook ve Notebookları anlayamıyorum.
    BE KARDEŞ o kadar güzel, ipince tasarımlı bir notebook yapıyorsun niye o etiketleri koymak zorundasın. İğrenç duruyor hele 14 inçlik küçük laptoplarda çok saçma duruyor. Gerçekten yazık.
    Denizgezen
    Denizgezen
    Benim laptopta da var.
    Sağ tarafta özelliklerin yazdığı bir yapıştırma daha var. El değdikçe boyası gidiyor ya kıl oluyorum. Sol tarafa elim değdiği için leke oluyor o yüzden bez koyuyorum pek gözükmüyor
    • Beğen
    Reaksiyonlar: leroxy
    Haziran ayında aldığım KZ EDX PRO'nun içindeki o metalimsi yapılı, toz girmesini önleyen parça çıktıç
    Benim kulağımda mı sorun var yoksa kulaklığı temizleyeceğim derken anasını mı ağlatıyorum anlamadım.
    usta biz netspeed başvurusu yapmıştık tt ekibi de sinyal bırakıp gitmişti. ondan sonra iptal etmiştik. ondan birkaç ay sonra da adresim değişmişti bi daha altyapı sorgulama yaptım göknetten vdsl fttx v2 boş port yok diyor adsl ye var diyor. ayrıca modem arayüzündeki değerler de adsl standartına düştü ama bağlantı hala vdsl noluyo la
    5500 ile ilk defa uzun süreli Valorant oynadım, neredeyse 4 saate yakın süredir full maçta olmama rağmen tüm testler muazzam ötesi. Özellikle T6 Ultra'nın performansı inanılmaz görülüyor.
    Yük altında varsayılan biosla 34-35W arası ortalamada 57-59 derece arası sıcaklıklarla 4 saat boyunca valo oynadım. Eskiden stok fan olduğundan başta ne kadar soğuk olsa da bir yerden sonra fazladan ısınmaya başlardı. İşlemcime UV yapmama rağmen oyunda 76 77 dereceleri görürdü. Şu anda inanılmaz iyi çalışıyor her şey.

FPS konusunda da 3500x varken kayıtta çok kayıp olurdu. Şimdi 30K bitrate shadowplay kaydı alırken bile full orta ayarlarda 4xMSAA ve 16x filtrelemede vs. 220FPS üstü stabil verebiliyor.
    :kedi:
    Mehmet Yılmaz
    Mehmet Yılmaz
    Kaydı ekran kartı yapıyor aklında bulunsun :D
    leroxy
    leroxy
    ama düşüyordu..
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri