jombo 12 Şubat 2026 Dostlar atk a9plus geldi ilk izlenimim çok iyi mousenin imlecinin oynanışı bile bir softlaştı günler geçtikçe tecrübelerimi paylaşacağım. Şundan olduk.
Dostlar atk a9plus geldi ilk izlenimim çok iyi mousenin imlecinin oynanışı bile bir softlaştı günler geçtikçe tecrübelerimi paylaşacağım. Şundan olduk.
jombo 11 Şubat 2026 Dostlar cloud3 için söylediğim kumaş ped geldi takarken ruhumu şeytana teslimat ettim ama müthiş bir şey. Fobun Kingston Uyumlu Kulaklık Pedi ve Süngeri - HyperX Cloud 2, Stinger, Flight, Silver, Core Modelleri İçin (Siyah - Siyah Kumaş) : Amazon.com.tr: Elektronik Fobun Kingston Uyumlu Kulaklık Pedi ve Süngeri - HyperX Cloud 2, Stinger, Flight, Silver, Core Modelleri İçin (Siyah - Siyah Kumaş) : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr şöyle linkini bırakayım yararlanmak isteyen olur diye.
Dostlar cloud3 için söylediğim kumaş ped geldi takarken ruhumu şeytana teslimat ettim ama müthiş bir şey. Fobun Kingston Uyumlu Kulaklık Pedi ve Süngeri - HyperX Cloud 2, Stinger, Flight, Silver, Core Modelleri İçin (Siyah - Siyah Kumaş) : Amazon.com.tr: Elektronik Fobun Kingston Uyumlu Kulaklık Pedi ve Süngeri - HyperX Cloud 2, Stinger, Flight, Silver, Core Modelleri İçin (Siyah - Siyah Kumaş) : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr şöyle linkini bırakayım yararlanmak isteyen olur diye.
jombo 9 Şubat 2026 ya lol güncellenmiyor kafayı yiyeceğim şimdi tıklıyorum tıklıyorum olmuyor bilgisayar artık izin vermiyor güncellememe tanrılar beni lol den koruyor. silip tekrar yükleyemem 10 mbps internet var yok mu şunun çözümü bilen bir delikanlı ?
ya lol güncellenmiyor kafayı yiyeceğim şimdi tıklıyorum tıklıyorum olmuyor bilgisayar artık izin vermiyor güncellememe tanrılar beni lol den koruyor. silip tekrar yükleyemem 10 mbps internet var yok mu şunun çözümü bilen bir delikanlı ?
jombo 9 Şubat 2026 Malum siteler kendini aşmış şu izlediğim animasyonu para vererek 4k izleyemem herhalde xd
jombo 9 Şubat 2026 12 yıllık bilgisayar kariyerimde ilk defa düzgün bir mouse kullanacağım. Şu anki mousenin vahimliğini şöyle söyleyeyim daire çizemiyorum mouse kare kare hareket ediyor
12 yıllık bilgisayar kariyerimde ilk defa düzgün bir mouse kullanacağım. Şu anki mousenin vahimliğini şöyle söyleyeyim daire çizemiyorum mouse kare kare hareket ediyor
jombo 1 Şubat 2026 Son zamanlarda buraya çok mesaj atan görüyorum yav arkadaş yazıyonuz iyi güzel de yorum yapamıyoruz ayarlardan açın şunu yav
Son zamanlarda buraya çok mesaj atan görüyorum yav arkadaş yazıyonuz iyi güzel de yorum yapamıyoruz ayarlardan açın şunu yav

Reaksiyonlar: jombo