jombo

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Dostlar atk a9plus geldi ilk izlenimim çok iyi mousenin imlecinin oynanışı bile bir softlaştı günler geçtikçe tecrübelerimi paylaşacağım.
    1770910865682.webp

Şundan olduk.
    • Hahaha
    Reaksiyonlar: nessie1s
    F
    falan filan inter milan
    daire çizme performansı ne zaman gelir.
    • Hahaha
    Reaksiyonlar: jombo
    jombo
    jombo
    İlk denediğim o oldu vallahi düzgün daire çizebiliyorum kare kare olmuyor artık jgkqkwrjlqweqwe
    B1L0
    B1L0
    sansür işini biraz daha arttıralım çocuklar
    Dostlar cloud3 için söylediğim kumaş ped geldi takarken ruhumu şeytana teslimat ettim ama müthiş bir şey.
    şöyle linkini bırakayım yararlanmak isteyen olur diye.
    Dontaçhi
    Dontaçhi
    Cloud 3 Wireless var bende de, Padleri bir ara değiştirmeyi düşünüyorum. Deri padlerde dahi dışarı biraz fazla ses veriyor kumaşda daha fazla verir ancak aradaki sesi dışarı verme farkı göze batacak kadar fazla mı?
    kumaşın rahatlığı bir kenara derilerde oldukça rahat geliyor. Eğer dışarı ses verme işi deriye göre çok fazlaysa deriden devam gibi
    jombo
    jombo
    kulağıma taktığımda %50-60 seslerde video izlerken dışarıya pek vermiyor deride de aynıydı ama kulağımda değilken hoparlöre dönüşüyor :D
    ya lol güncellenmiyor kafayı yiyeceğim şimdi tıklıyorum tıklıyorum olmuyor bilgisayar artık izin vermiyor güncellememe tanrılar beni lol den koruyor.
    1770668430342.webp
    1770668462701.webp

silip tekrar yükleyemem 10 mbps internet var yok mu şunun çözümü bilen bir delikanlı ?
    Son zamanlarda buraya çok mesaj atan görüyorum yav arkadaş yazıyonuz iyi güzel de yorum yapamıyoruz ayarlardan açın şunu yav
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Che_
    java
    java
    olm 20 şubat 2025te katılıp nasıl 13.5k mesaj attın
    jombo
    jombo
    meslek sırrı (sosyal hayatım yok)
    • Muhteşem
    Reaksiyonlar: java
    3
    37482