2.4ghz sorunlu falan değil kasaya takınca uzak kalıyodur, onun dışındaki şeyler göreceli. Temuda 500 liraya aldı millet gayet de sağlam klavye. Bu fiyatı...
Özellikle attığın markayı tercih ediyorsan bir şey diyemem. Ama bana sorarsan Aula f87 Pro çok daha mantıklı bir seçim olur. Aula 2358,12TL fiyata sahip şuan.
Radyatör fanlarında tamamen kendi isteğin ve özel curve yapabilirsin. Seçeneklerden biri veya bir kaçı oyun masaüstü geçişinde ani sessizlik ve ani ses...
0db çok cazip geliyor. Ama ben deneme yanılma yöntemiyle hareket etmeyi daha doğru buluyorum. Çünkü i7 14700KF kullanıyorum ve anlık sıcaklık artışları...
Teşekkürler. Bir şey daha fark ettim, vermiş olduğun linkte az aşağıda 0db, silent, standart ve performance kısımlarının yer aldığı ısı çizelgesi var...
Pump pumpa takılır, fan fana ki ileride biostan pump diye fan fullenmesin. Kaldı ki dediğin gibi bir durumda pumpı sys fana takar gene çalıştırırsın. Bunlar...
Benim taktığım Sys_Fan6, görseldeki gibi system6 yazan kısım sanırım değil mi? Onu seçip sonra sol taraftan pwm seçeceğim ve konu kapanacak değil mi...
Açıkçası uzun ömürlü ve sorunsuz olan bağlantı şeklini, yani doğru olanı yapmak istiyorum. O zaman hiç değiştirme yapmama gerek yok mu yani? Sadece pwm...