B

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• B
      Ben10, Gıda zehirlenmesinde ne yapabilirim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Şuanlık bir şeyim yok hocam dün kötüydüm bugün iyiyim belirti falan yok bekleyecem bakalım
    • B
      Valla hocam Allahtan yediğimde kustum yani kusmasam sabahı göremezdim sşdlfksdif
    • B
      Arkadaşlar şuan doktorluk bir durum görmüyorum hiç bir belirti kalmadı vücut bence toksinleri attı diye düşünüyorum gayet normalim şuan bir daha kusma ateş...
    • B
      Hocam yeni uyandım şuan vücut toplamış biraz sıkıntısız uyudum falan iyi gibiyim bulantı ateş gitmiş
    • B
      Hocam bugün gidemem babam uyuyor bir şey yok diyor yarın zorlicam gitmeye bende gitmek istiyorum ama durum böyle
    • B
      Ben10, Sağlık kategorisinde Gıda zehirlenmesinde ne yapabilirim başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba arkadaşlar dün saat akşam 10 gibi duble tavuk pilav yedim dışarıdan ardından yatıp uyudum gece 2 buçukta istifra ettim bugünde mide bulantısı ishal...
    • B
      Ben10, PC PUBG'DE NEDEN BOŞ YERE BAN YEDİM ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      1 günlük yemişsin hocam büyük ihtimal çok saçma yalan bi şekilde adam vurmuşsun 3-4 kişiden rapor yiyince otomatik yemişsindir tahminim o yönde
    • B
      Ben10, 2 Milyon TL'ye araba önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Giuliaya para mi yeter hocam be
    • B
      doğru diyosunuz hocam alfanın 2.eli zayıf ama arabaları çok güzel duruyor nabayım :D
    • B
      Anlıyorum hocam son kararı babam verecek ama ben arabayı önericem şuan altta araba olmadığı için bayide gezemiyoruz bi garip olay oldu size bi soru daha...
    • B
      station wagon rs6 hariç geri kalanı uzak durabilir hele passat görünce midem bulanıyor tasarımı çok kötü eski passatın tasarımını neden değiştirdiler hala...
    • B
      hocam hayal alfa ama para yetmiyor bu bütçede senin en iyis bu dediğin araba neyse onu at bide neden onu seçtin onu yazarsan çok mutlu olurum teşekkürler...
    • B
      ben aslında çok kaçan bi araba istiyorum ama babamın golflere eskiden beri bi hayranlığı var bende tonale istiyorum bütçe yetse tabi giulia hayalim var ama...
    • B
      Babam golf 8 style ve peugeot 308 sıfırlara falan bakıyor bütçe az daha yüksek olsa tonale bakıcaktık ama yetmiyor o üzüyor biraz
    • B
      Ben10, STEAM İNDİRME HIZI İNİP ÇIKIYOR (1000MBPS) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam bendede oluyor bu aralar indirme yaparken normalde 11 mb ile indiriyorum kblara falan düşüyor garip bir olay modeme reset atınca geçiyor
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,346
Üyeler
167,298
Son üye