dil konusunda katılıyorum 30-40 milyon kişinin kullandığı lehçe bile varken 90m kişinin kullandığı türkçe yok saçmalık korsan oynamayı desteklemiyorum yama...
Bir oyuna para verilmesinin tek sebebi yapımcıların emeğinin karşılığını vermek değildir. Entel dantel bir sürü dile destek verip Türkçe'ye düşmanlık...
Özür amaçlı değil'de ürünleri artık satmadığı için artık kimse çok iyi fiyat yoksa almamayı tercih ediyor gerçi hala nasıl batmadılar merak ediyorum arkada...
5000 serisine geçmek için satanlar var, hele aceleci olanlar cillop kartları bayağı makule bırakıyorlar. 4000 serisi alacaksan 2. elden heleki şu ara aşırı...
5000 serisine geçmek için satanlar var, hele aceleci olanlar cillop kartları bayağı makule bırakıyorlar. 4000 serisi alacaksan 2. elden heleki şu ara aşırı...
22k lık kartı 30k ya satarak yeterince öpeceklerdir daha fazlaya satarlarsa yine alınabilir ekran kartı 35k yı geçerse insanlara almayın diye bas bas...
alınmaz değil, adamlar artık eskisi gibi mükemmel sorunsuz kart yapmıyorlar gaming tarafının geliri %10'u bile bulmayınca baştan savma iş yapıyorlar. yani o...
abi kartlarda rop eksik çıktı yazılım güncellerken kartlar siyah ekran da mı kalmadı yanmadı mı şu an amd'nin 20 yıldda yapmadığı rezilliği yaptı nvdia...
5070ti zaten ham performans olarak 4070ti tiS gibi bişey, fazladan para vermek cidden saçma, 5080 alınır ama o paralarda ne bileyim 2. el kovalasan 2 tane...