Tek sattım, benim hatam işlemciyi 0 anakartı 2. el aldım. 22k civarı tuttu cebimdende 4k falan çıkmış orda yanlış yaptım hesabı(nakit avans çekmiştim) h610...
5950x de stutter fps drop yaşamanızın sebebi amdyi optimum çalıştıramamanızdan kaynaklı
Çift ccdli olduğu için ccdler arası gecikmeyi düşürecek ve core...
AMD nin R9 serilerinde 2 bağımsız 6 veya 8 çekirdekli küme olduğu için kümeler arası çok gecikme oluyor pek iyi bir mimari değil, ucuz olsun diye öyle...
Hocam fazlasıyla yetiyor, b660 çıpset olması yanıltmasın hem 2x8 pın olmasıyla hem faz sayısı ve soğutmasıyla işimi görüyor. zaten bu nesildede degrade...
merhaba dostlar boyle bir işe girdim ve deneyimlerimi paylaşmak istedim. bu takasın üstüne cebimden sadece 4k para çıktı ve mutluyum.
öncelikle amd sistemde...
bendede vardı o ı7 8700 ıle kullanıyordum. o seride bazı donanımlarla beraber kullanınca stutter oluyor. başına gelenın mıcrostutter mı yoksa darboğazmı onu...
45 bine 9070 XT almazdım.
1770371405
Kafamız aynı çalışıyor bende bunu 2 ay önce görüp beğendim de değmez bu fiyata sjsjsjsjsj.
Ha biri satmak ister 40-38...
Abdullah Hacıgül her ne kadar bu iş üzerinde çalışmalar yapsa da sağa sola hediye edecek durumu olmayabilir bunu bilemeyiz. Evet biraz söz vermiş gibi olmuş...