RinDoChi

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• RinDoChi
      1 yıl garantili 4090 derim ben, modelide iyiymiş zaten. bi kere aradaki bellek farkı bile yeter
    • RinDoChi
      dil konusunda katılıyorum 30-40 milyon kişinin kullandığı lehçe bile varken 90m kişinin kullandığı türkçe yok saçmalık korsan oynamayı desteklemiyorum yama...
    • RinDoChi
      Bir oyuna para verilmesinin tek sebebi yapımcıların emeğinin karşılığını vermek değildir. Entel dantel bir sürü dile destek verip Türkçe'ye düşmanlık...
    • RinDoChi
      Özür amaçlı değil'de ürünleri artık satmadığı için artık kimse çok iyi fiyat yoksa almamayı tercih ediyor gerçi hala nasıl batmadılar merak ediyorum arkada...
    • RinDoChi
      200 tl çok verip cl30 6000mhz almak isteyenler buna da bakabilir.
    • RinDoChi
      RinDoChi, RTX 5070 Ti VS RTX 5080 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      5000 serisine geçmek için satanlar var, hele aceleci olanlar cillop kartları bayağı makule bırakıyorlar. 4000 serisi alacaksan 2. elden heleki şu ara aşırı...
    • RinDoChi
      5000 serisine geçmek için satanlar var, hele aceleci olanlar cillop kartları bayağı makule bırakıyorlar. 4000 serisi alacaksan 2. elden heleki şu ara aşırı...
    • RinDoChi
    • RinDoChi
      22k lık kartı 30k ya satarak yeterince öpeceklerdir daha fazlaya satarlarsa yine alınabilir ekran kartı 35k yı geçerse insanlara almayın diye bas bas...
    • RinDoChi
      alınmaz değil, adamlar artık eskisi gibi mükemmel sorunsuz kart yapmıyorlar gaming tarafının geliri %10'u bile bulmayınca baştan savma iş yapıyorlar. yani o...
    • RinDoChi
      yıllardır yaptıklarını yapacaklar, o kartlarda hakkı olmayan paralara satılacak satılmazsa beni bulun
    • RinDoChi
      4070tiS alacaksan aklında bulunsun o kart 4k ultra kartı değil. maazallah 4k da wukong 'u ultrada oynayayım dersin dlss falan açmayı unutursun 28 30 fps...
    • RinDoChi
      bunu aklımda tutuyorum 4070tis ikinci elden kovalayıp bakacağım ama küçük bir sorunumuz var anakartım tek ekran kartı slotlu :(
    • RinDoChi
      abi kartlarda rop eksik çıktı yazılım güncellerken kartlar siyah ekran da mı kalmadı yanmadı mı şu an amd'nin 20 yıldda yapmadığı rezilliği yaptı nvdia...
    • RinDoChi
      5070ti zaten ham performans olarak 4070ti tiS gibi bişey, fazladan para vermek cidden saçma, 5080 alınır ama o paralarda ne bileyim 2. el kovalasan 2 tane...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,719
Üyeler
169,327
Son üye