24.500 Mac Mini M4 işlemci 16 GB Ram 256 GB SSD li model al. Kalan 15 binden 10 bine güzel 2K 27 ips monitör al. Kalan 5.500 TL ilede type c 1 TB SSD ile...
Aldık bakalım 2 veya 3 sene kesin gider ben şuan prime + var bunu da deniyeyim istedim Mouse almak isteyenler kesinlikle alsın ne zaman form girsek bir...
Anladık dostum senin canın yanmış, tamam sakin ol. Teknosa çalışanı bile açıklama yapmış, üründe sorun çıksa değişim yapıyoruz garantisi iyi demiş. Burası...
bu arkadaş kendini çok bişey biliyor sanıyor herhalde (konu sahibine demiyorum). 09-2022 de basilisk v2 aldım gram problem yaşatmadı. Şu sıralar orta tuşu...
Bu sorun 1 2 ayda çıkmamıştı. 14 15 ay sonra çıkmıştı. Malzeme kalitesinin essential a göre daha iyi olduğunu düşünüyorum umarım arıza vermez. Verirse de bu...
Konu Sahibine teşekkür ederim, uzun zamandır almayı düşündüğüm ama bir türlü indirim yakalayamadığım bir üründü.
Steelseries prime dan geçeceğim. Vade...
Garantinin önemli olduğunu düşünmüyorum.
Bugüne kadar hiçbir ürünümü garantiye yollamadım, bozulan da garanti bittikten sonra bozuldu. Psu konusu açmıştım...
Aslında 1000 ihtiyacı olmayan bir sistem topluyorum ama ileride 5000 6000 takarsak malum trafo gibi kartlar olacağından 1000 watt lazım olacak.
High power...