Boş yapma. Had aşılacak bir şey söylemedim. Saygı duymak zorunda değilim. Bebek katillerini destekleyenlerin mallarını paylaşarak siz haddini aşmayın. Daha...
Diğer ahrazların aksine güzel bir yazı yazmışsınız öncelikle teşekkür ederim. Ben burada boykotun gerekliliği ve işe yararlığı hakkında konuştum birkaç kişi...
Burada olay benim şahsım değil bir millet bilgisayarsız yaşayamaz modern dünyada. Ben de bilgisayar mühendisiyim, ne yapayım muz mu satayım 30 yaşımdan...
Sabahtan beri sorularıma dogru cevap veremeyip kanıt atamayip bunları yapanın İsim hakkı sahibi olduğunu söylediğimi kanitlamaktan başka bir şey yapmadın...
Şöyle boş laflara gecmeden önce bir tane belge ataydin reis
Yani konuyu çekecek yer kalmadı sen de haklısın
Recep yat uyu kardeşim 3 kereden fazla aynı...
neyse iyi geceler vicdan sahipleri
1788555505
hala cevap yazıyorsun. anlamaya niyeti yok konuyu sürekli farklı noktalara çekiyor konşturmak için. Zamanını...
Müslüman ülkelerdeki boykot adamların belki de yüzde 100 yapacağı karı yüzde 30a düşürüyorsa bu boykot sonuçsuz mudur? Satışlarının artmakta olması daha...
coca cola daha 20 haziranda abd'de gelirlerini düşük gösterip vergi kaçırmak ile suçlanıp 20 milyar dolarlık dava ile uğraşıyor. Türkiye'de veriler ile...
yok hocam bunlar türk sosyal medyasında dönenlerden ibaret sanıyorlar her şeyi. Küresel çapta olaylardan boykotlardan şirketlerin düşen satışlardan dolayı...
neyse kardeş sen tozpembe dünyanda yaşamaya devam et. Yazdıklarım arasında bağlantı kuramıyorsanda amerikan siyaseti ve dahi siyaset ile aran çok yok...