Arkadaşlar bu üründen aldıydım daha önce. Kargo tartmak için almıştım. Çok çok profesyonel bir ürün değil ama iş görüyor. Eğer sürekli tartı işiniz varsa...
7-9 k arasında gider gibi. Monitör durumuna bağlı, fiyat artar. Burada tamamen fiyat politikası talebe bağlı bir durum. Yükseğe de satabilirsin alıcı bulursan.
Çok saçma bir yaklaşım olmuş :). Biri 60 fps diğeri 180. Göz tabi ki 180 e alışıyor ama 60 gibi görmüyorsun onu. 180 den 60 lık bir ekrana geçince sanki 30...
Şu anki piyasa için güzel sistem bence. İhtiyacı olan alsın, kullansın.
Ddr5 ile ddr4 arasında çok fark yok. Çok bütçen yoksa sisteme ihtiyacın varsa...
Dostum 1 ay önce sistemler 26-27 bindi. Aralık sonunda 25 e aldık arkadaşıma. Fakat ne hikmetle fiyatlar uçmuş :)
İkinci ele olan talepler artacaktır bu...
Valla ben chair fab bilmemne modelini almıştım koltuk leş. Geri yaslanıyorum çat sesi, öne eğiliyorum çat. Kenara sürüyorum transpalet gibi ses yapıyor...
Xdrive bora var bende de bursa e spor takımı için yapılmış özel yeşil renk. Hayatımda kullandığım en konforlu koltuk. Dayanıklı ve sağlam. Tek sorunu deri...
27 inç 2K al bak keyfine. (27 inç bence iyi. Qhd olması önemli. 1080 de iş görür ama almışken 2k al. Rekabetçi dışında hikaye bazlı oynuyorsan, fifa pes...
Önbellekte her zaman iyidir ama günlük kullanımda çok gerek yok bence.
Ssd kopyalama hızında ise ssd den ssd ye mi kopyalama yapılıyor ona bakmak lazım...