Bu dediğinizi daha önce bir forumda görmüştüm. 2 klavye 2 mouse bağlı ama sistemler farklıydı. Kısacası 1 Pc iki kişi kullanıyordu. Fakat hangi forum...
Ne kablosu taktınız hocam?
Bios pili çıkarın hocam. Geri takın. Rami çıkarıp 2. Slota takın. Ekran kartını kontrol edin. Güç kablosu takılı mı bakın. Usb...
Orada sadece versiyon görürsün hocam. Üretici versiyonu ile uymuyorsa değiştirilmiştir. Zaten bu 8 gb ise %100 mining yapılmıştır.
Cornlov arkadaşın...
Tek monitör ile dene. Bir de bunun tam modeli ne gpuz ile bak lütfen. Oradan bir site linki vardı. Orjinal bios versiyonu gözüküyor. Eğer farklı ise...
Gamepower Overlord red switch klavye ikinci el 400 e almıştım. Şimdi sıfırı 1300 civarında. Bir kaç kez rgb renkleri kaydı. Onun için bir anahtar tuş var...
Asusda kalite farkı oluyor. Mesela 24 inç 2 model vardı bende. Birinin görüntü kalitesi inceliği vb diğerinden bariz fark ediyordu. Halen duruyor satmıyorum...
Hocam marka iyidir. Yıllar önce kullandım bu markayı. Ama ürün elektronik sonuçta şans işi biraz. Alırsınız test yaparsınız. Ben 27 kullanıyorum. Açıkçası...