aynı ram ile sistem topladım. malesef single kit olduğu için expolamak tamamen şans işi. 2 gün uğraşıp farklı setuplar denedim, 4200mhz harici pc açılmadı...
yaptığım yoruma arkadaş inanarak boş konuştu single kit ramle şöyle olur böyle olur diye. bi vasfım var ki bilgi paylaşıyorum. single kit rami entegrasyonu...
"anlayan" usta bulması zor. hele ki istanbul, ankara, izmir gibi büyük şehirlerde veya klasik otomobil tutkunu olan birinin bir şekilde hizmet verdiği bir...
aynı sorunla karşılaştım. aynı işlemci, b850 anakart ile 4200 mhzde sorun yok. fakat expo yapmaya çalıştığımda olmuyor. bütün gece bununla uğraştım ve...
tabiri caiz ise "arabacı" biri olarak hemen anlatayım. klasik otomobillerde fiyatların dengesizlik sebebi tamamen, otomobil sahibinin malına harcadığı para...
benzer bir sistemi yeni topladım. 7800x3d, 5070ti, msi b850 gaming plus max wifi, asus tuf 1000w 80+gold,viper venom 6000mhz cl30 ram X2, lexar nm790 2 tb...
https://www.amazon.com.tr/dp/B0F8NRZX1H?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title bunu yeni aldım. henüz kullanmadım ama karşılaştırmalarını ve yapısını inceleyince...
Herkese selamlar.
GT502 Plus kasaya kurulum yapacağım. üstünden çıkan 3lü fanı aşağıya gpu intake olarak takacağım, üste de AIO montajlayacağım. yan...
max 2 günde bir kafasını kazıyan kel bir birey olarak :,) naçizane tavsiyem 5 bıçaklı ürünler dostlar. yüzümde gelişen dermotolojik problemi en azından...