9k çok hocam ya alt tarafı bi kamera o kadar bütçe vermek istemiyorum 5 e falan yok mu güzel bir şeyYakın zamanda çok araştırdım. 70maiden pek şaşma derim. Diğerleri daha çok reklam basılmış olumsuz yorumu çok olan ürünler. 70mai yazılım olarak xiaomi bünyesinde olan bi marka sayılır. Kameraların çoğu markada obd kitleri var satılan. Tesisatla hiç uğraşma. Ben 3 kameralı istedim ön arka ve içeriyi çekiyor. 70 mai t400 ve obd kit aldım 9k ya geldi memnunum. 2 kamera olursa daha uyguna çözümler var. Bütün kameraların 4k olmasına gerek yok bence. Ne olduğu brlli olsun yeter film çekmicez
6 aylık kullanım deneyimiNe yaptınız hocam ben de arıyorum da @Nox44 ‘ün dediğini alacağım gibi
Z50 Pro Hepsiburada hocam sadece bu ürünü mü alayım o zaman yoksa var mı yanında almak gereken modül vs? Bir de o bildirmler kapanabiliyor mu araç hareket etti bilmem ne oldu tarzı bildirimler?6 aylık kullanım deneyimi
görüntü inanılmaz net, gece ve ışıksız ortamda dahi plakalar net okunuyor. olası sarsıntı veya kazalarda otomatik olarak o anı klip alması hoşuma giden bir özellik. malum durduğumuz anlarda telefonlara çok bakıyoruz ve ışıkta beklerken öndeki araç hareket etti bildirimi birkaç kere ciddi küfürden kurtardı beniradar modülü sayesinde sitede gerçekleşen bir tuhaf olayın aydınlatılmasında ciddi desteği oldu. obd modülüyle kullanıyorum ve sadece kameralara yetecek kadar enerji alıp olur da akü sorunu yaşanırsa gücü kesiyor olması da hoşuma giden bir özellik. 70mai almayı istiyor ve düşünüyordum evet. fakat hem kullanan arkadaşların yorumları, hem ai araştırmalarım, hem de izlediğim videolar incelemelerle beraber z50 proya karar verdim. pişman değilim.
70mai a810 lite alali 2 ay olacak. Gercekten memnunum net çekiyor tavsiye ederimArkadaşlar iyi günler. Araç kamerası almak istiyorum aklımda herhangi bir kriter ve bütçe yok siz öneri sunar mısınız ben arasından seçim yapayım şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
hocam eğer çakmaklıkla kullanıcam diyorsanız ve radar modülüne ihtiyacım yok gece kayıt istemiyorum diyosanız gayet yeterli. radar modülünü alınca, içinden zaten akü ve obd port aparatları da çıkıyor, ekstra olarak onları almanıza gerek kalmıyor. evet evet tüm bildirimler kapatılabiliyorZ50 Pro Hepsiburada hocam sadece bu ürünü mü alayım o zaman yoksa var mı yanında almak gereken modül vs? Bir de o bildirmler kapanabiliyor mu araç hareket etti bilmem ne oldu tarzı bildirimler?