mychar276

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Sadece 20 gün önce şu alttaki ürünü sıcak fırsatlarda paylaşan çocuğu "çok pahalı", "am4 için sweet spot değil" vb. ifadelerle küçük çaplı linçlediler.
    Bazı insanlar çok garip.
    1764324925124.webp
    Hayalimdeki ekran kartını aldım. Çıktığında fakir bir gençtim. Sonunda temiz ve içi açılmamış bir rog strix modelini bulabildim.
    Geniş bir kasaya dikey montaj yapıp sırf görüntü için sistem yapacağım. Resmini atarım.

1763224157376.webp
    Daha şimdiden pc fiyatları uçmaya başladı. İstediği pc yi alamayan arkadaşlar forumda sizi "pahalı" vb. şekilde vaz geçirenlere teşekkür edebilirsiniz.
    Deneme amaçlı şu ramlerden aldım, fiyatı güzeldi. Bu kit 3600Mhz kitle aynı CL gecikmesine sahip ama 400Mhz daha hızlı.
    AM4 işlemcilerde 3600Mhz sweet spot diye geçer ama bu kitte gecikme değişmeden frekans daha yukarıda. Bir deneyeceğim bakalım stabilite ve performans nasıl olacak.

1762022141606.webp
    Grim dawn isimli oyunda 40 saati devirdim. Acayip sardı. 40TL ye böyle bir keyif hiç beklemiyordum. Yaşını belli eden bazı sıkıntıları yok değil ama oyun yağ gibi akıyor. Oyuna param yok diyenler bu oyunu kaçırmasın derim. Beklentilerimin çok üstünde bir oyunmuş.
    Steam indirimlerinde Grim Dawn diye bir oyun aldım 40TL civarına, böyle bir gizli cevher olamaz. Saatlerdir oynuyorum, inanılmaz iyi bir oyun.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,836
Üyeler
193,747
Son üye
eneskrbz