mychar276

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Türkiye' nin "en büyük" forumu ama ürün önerisi için açtığım hiçbir konuya cevap gelmiyor.
    Sıcak fırsatlarda yorumlarda şu daha iyi bu daha iyi diye atıp tutanlar gerçek forum konularına tenezzül bile etmiyor.
    1758358704271.webp
    Rtx 5090'ı ön siparişten alanları anlarım. Tasarımcısındır, mimarsındır, 3d artistsindir, editörsündür, AI Trainer sındır. Ama kimse kusura bakmasın Rtx 5070 Ti'ı ön siparişten alanın aklına şaşarım. Bunun gibi insanlar yüzünden nvidia istediği fiyattan mal satıyor. Yapmayın şunu!
    Koca Donanım Arşivi forumunda ethernet kablosu önerecek 1 kişi bile yok...
    Yardımcı olabilecek mod var mı? Konu açmaya çalışıyorum alttaki hatayı alıyorum:
    Kod:
    HATA! Bazı sorunlarla karşılaştık...
    İçeriğiniz maalesef yayınlanamaz. Bu sorun genellikle paylaşmaya çalıştığınız içerikte spam ve spam benzeri şeyler paylaşmaya çalıştığınızda çıkar. Lütfen paylaşımınızı düzenleyiniz ve tekrar deneyiniz. Eğer sorun düzelmez ise, yöneticiler ile iletişime geçin.
    Mehmet Yılmaz
    Mehmet Yılmaz
    Bazı linkler, kelimeler yasaklı. Bunları değiştirerek deneyin.
    mychar276
    mychar276
    Hocam Skyrim için kocaman bir mod listesi paylaşacağım. 20 başlık altında yaklaşık 100 tane mod var. Büyük kısmı da ingilizce. Hangi kelimesine takıldığını oturup hesaplamam imkansız gibi bir şey. Bilgi paylaşımı adına yazık oldu.
    • Muhteşem
    Reaksiyonlar: Shaw
    İtopya uzun zamandır bu günün reklamını yapıyordu. Hatta Fatih Altaylı ya bile bu günü tanıtması için ekstra sponsorluk aldılar. Güya zararına satış yapacaklardı. Bana incehesap gaming gecesinden daha iyi gelmedi, hiç beğenmedim. O kadar reklam yaptılar birde.
    Kimse kusura bakmasın, ben bu kadar anlama kıtlığı olan başka bir forum görmedim. Spor için bileklik tavsiyesi istediğim bir konu açtım, bileklik tavsiyesi dışında her tür mesaj atan var. Tehditler, ego kasmalar.... Bu nasıl bir forum komedi yemin ediyorum...

• Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,836
Üyeler
193,747
Son üye
eneskrbz