Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

Kadın ve Erkekler Neden Eşit değil???

1732478646 Sayın Demacia'nın Master Yi'si, sana sorduğum zaman, zaten dünyamızın LoL'ün en derin bölgelerinde keşifteydim. Bu keşif sırasında, onca zorluğu aşıp ulaştığım bu derin diyarların birinde, dağların orada bir grup kızın, Noxus'lu beş taburluk bir orduyla savaştığını gördüm. Kızlar...
  2. KaptanMC

Bakın Evet Günümüzdeki Erkekler özelliklede Yeni Nesil olanlar çok düzgün değil hatta Hiç düzgün değil bi erkek Olarak bende farkındayım Ama Bu Kadınların Bazı destekler alırken erkeklerin bunlardan mahrum kalmasına veya ifadelerde Kadı'nın ifadesinin üstün sayılmasını mantıklı Kılmaz. +Araba...
  3. KaptanMC

Ne yaşıyon knk? Ben kredi çekme mi dedim? Espiriydi o kısım zaten Bunu'da mı anlamıyon? +Git araştır Kadınlara Teşvik Amaçlı Hibeler veriliyor (kredi değil Hibe) ben banka kısmını erkekler için ve espiri olarak yazdım -Ayrıca bu yazdıklarım en basitleri daha ne kadar ciddi ve önemli konular...
  4. KaptanMC

Kesinlikle Katılıyorum Hocam Bu yüzden Hayatım Boyunca Bir tane bile Kız arkadaş yapmadım Evleneceğim doğru kişiyi bulana kadar'da düşünüyorum Hatır bide gözlemlediğim kadarıyla Ergen Kekolar (Kendini tehlikeli sananlar) ile Çıkıyorlar Ağızlarından küfür eksik olmuyor Ama Kdrama'daki Koreli...
  5. KaptanMC

Sistemimi 10 üzerinden puanlayın.

Sistem İyi ama F/P açısından 10/2 Çünkü bu fiyata bu kasa çöp eeee her şeyi sıfır aldım diyeceksin ama Bu sistem kesinlikle sıfır alınmayı hak etmiyen bir sistem üstünr 1-2K daha Koysan RTX 4060Tİ lı sistem alabiliyorsun veya 19K'ya RTX 4060 Alabiliyorsun daha iyi ve 2 K cepte kalırdı vs. vs.
  6. KaptanMC

Sa Cidden Aklıma geldi'de bizler niye eşit değiliz yani bize niye haksızlık yapılıyor neden kadınlar bizden daha iyi muamele görüyor bizde insan değil miyiz Erkeklerin hakkı nerede??? EŞİTLİK İSTİYORUZ 1. Kadınlar Askerlik Yapmaz: Kadınlar üniforma yerine düğün elbisesi seçerken, erkekler...
  7. KaptanMC

Seviyorum, Hoşlanıyorum açılmak istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Hocam 3 Yıl Olmuş konu açılalı😁 +3 Yıllık Konuya Nasıl Tepki Bu Aw
  8. KaptanMC

Neden Forumda Fake Hesapların Önüne geçilmiyor????

Hocam işte böyle konuşuyolar geçmek kolay falan ee söyle diyoz susuyolar en iyisi boş ver böyle tipleri cevap bile verilmez bunlara sadece atıyolar bir yerlerinden 😂
  9. KaptanMC

1 Milyon TL Nakitiniz Varken Togg Alır mıydınız?

Hocam biliyorum ama Yapacak bir şey yok bazıları yönettiği sürece bu fiyatlar bu civarda olacak 2026'ya kadar yani Bu araçlar TR'de üretilip satılana kadar Fiyatın pek bı düşeceğini sanmıyorum malesef Togg fiyatı belli BYD'nin fiyatı belli + ben togg'dan daha iyi biliyorum ama Dolphin emin...
  10. KaptanMC

8000 TL'ye kadar klavye önerisi

Hocam Kb Ama 8K klavye isteyen adama'da Aula F75 Al geç denmez😂 (yanlış anlama bende kesinlikle 8K klavye almasını önermiyorum 3-4K verilir en fazla klavye'ye oda zenginsen)
  11. KaptanMC

8000 TL'ye kadar klavye önerisi

Hocam Zaten 3-4K lık Klavyeler bile Kaliteli,İyi ve Sağlam Oluyor yani 8K Ultra İyi Daha Doğrusu Zengin Çocuğu falan Alıyordur yani Tuğkan Abi'nin klavye bile o kadar pahalı değil Tabi Senin Kararın Ama 8K bir klavyeye vermek için Aşırı gereksiz Sadece uyarayım dedim karar senin sonuçta
  12. KaptanMC

1 Milyon TL Nakitiniz Varken Togg Alır mıydınız?

En son BYD'nin araçları gelmişti Ve yanlış hatırlamıyorsam BYD Dolphin 1.200K'dı ve Dolu paket diye biliyorum BYD alınabilir bence Togg Alınmaz
  13. KaptanMC

Nasıl Geçecekler Hocam??? -Eğer Temp Number olayından bahsedecekseniz Yukarda açıkladım Neden sorun olmayacağını -Eğer Baypass olayını söyliyecekseniz Emin olun o insanların hiç biri bilmiyordur bilen'de her seferinde yapmaya üşenir şahsen ben DC'ye girmek için VPN açıp kapamaga üşeniyorum
  14. KaptanMC

Unity 3D de Drag&drop(eşyaları alıp kaldırma taşıma sistemi) bir türlü olmuyor

Hocam unity'i bilmiyorum Unreal kullanıyorum Ama Eğer Amacın Para kazanmaksa Simülasyon Değil +18 Oyun Çıkar 1 dolar yap 2 ay'da En az 1.000 Adet Satmaz ise Hentai izlemeyi bırakıcam😂 -Fotolu Değil Animasyonlu yap Nerden Bildiğimi Sorma😁
  15. KaptanMC

17 Yaşındayım ve Ne Yapacağımı Bilmiyorum

😂😂😂😂 Hocam keşke biri Bunu Shaco main Olan arkadaşıma söyleseydi hayır Anasına babasına yazık (Çok keyif alıyordu kendisi) -LOL' ü Bıraktı Lise bittikten Sonra Görüşemedik Az önce VPN ile dc'ye girdim 1 ay önce bana yazmış😁
  16. KaptanMC

Vergi'den Kaçınılır mı???

Var hocam öyle tipler yazar ciddi ciddi😂 nede olsa ülkede m** çok 1732391099 Hocam Polis'e değil vergi Dairesine şikayet edecen😁 1732391202 Yok hocam O Ada'da Yaşanmaz sarmaz
  17. KaptanMC

SINIRSIZ YEMEK OLAN MEKAN BİLEN VAR MI? (İSTANBUL BAYRAMPAŞA GAZİOSMANPAŞA)

Vay aw knk domuz eti olmadığına kalitesiz tarihi geçmiş ürünler olmadığına emin misin??? Çünkü genelde Hamuru kalın olur ki doyursun tıkasın yiyemeyin diye Eğer hiç bir gizli bir şey yoksa adamlar gerçekten temiz maldan yapıyorlarsa Afedersin ama siz çıkarken Aw dükkanı yeseydiniz diye...
  18. KaptanMC

Hocam dediğim gibi Dinamik İP'den dolayı İp mantıksız +Hocam zaten telefon numarası dediğim gibi o kadar zor bir şey değil bir 11 haneli rakam + gelen 4-6 haneli kodu yazacaksın o kadar ben LOL oynarken bile bir maçta en az 500 defa tuşa basıyorum toplam 17 tuş o kadar zor değil bence ve...
  19. KaptanMC

Hocam o forumların 2 sorunu var 1-Yeşil forumun kitlesi Kafayı yemiş En ufak Harf hatasında bile kitlesi Linçliyor 2-Yeşil forumun Mod'ları ya çok set yada LOL oyuncuları çünkü Aşırı boş ve sebepsiz ban atıyorlar Bildiğin zevke banbatıyorlar hatta geçen biri konusunu Açmıştı konusulmuştu yeşil...
Top Bottom