Neler Yeni

Kadın ve Erkekler Neden Eşit değil???

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mehmetcan İvrendi
Sa Cidden Aklıma geldi'de bizler niye eşit değiliz yani bize niye haksızlık yapılıyor neden kadınlar bizden daha iyi muamele görüyor bizde insan değil miyiz Erkeklerin hakkı nerede???

EŞİTLİK İSTİYORUZ

1. Kadınlar Askerlik Yapmaz:
Kadınlar üniforma yerine düğün elbisesi seçerken, erkekler “Kamuflajın rengi bana yakıştı mı?” diye aynaya bakar.

2. Boşanma Sonrası: Kadına “Veli sen ol” denir, erkeğe “Nafakayı Unutma” diye hatırlatılır.

3. İşyerinde Kadın Kotası: Kadınlar işe alınırken "Kadın gücü!" sloganları duyulur; erkekler “Beni de alın, ben de insanım!” diye başvuru

4. Evlilik Hakkı: Kadın "Bu düğün benim hayalim" diyerek planları yapar, erkek “Ben de sadece damatlık giyeceğim” der ama fatura ona çıkar.

5. Sığınma Evi: Kadınlara devlet destekli güvenli evler tahsis edilir; erkekler ise “Birader, sende misafir kalabilir miyim?” diye arkadaşlarını arar.

6. Kredi ve Destek Programları: Kadın girişimciye 100.000 TL hibe verilir, erkek “Abi kredi çıkar mı?” diye bankada sıra bekler.

7.Pozitif Ayrımcılık: Kadın işe alınırken “Kadın girişimci harika!” derler, erkek için “Bir CV bırak, bakarız” denir.

8. Boşanma Davasında Mal Paylaşımı: Kadın çay bardağını bile listeye ekler, erkek “Bari çay kaşığını bana bırak” diye pazarlık yapar.

9. Ev İşlerinde Yardım: Kadın temizlik yapmazsa “Yoğun çalışıyor” denir; erkek yapmazsa “Tembellikten ölecek” yorumu gelir.

10.Şiddetten Korunma: Kadın uzaklaştırma kararı alır, erkek “Sen de evden uzaklaş” derler.

11. Kadınlar Günü: Kadınlar bir günde çiçek, konser ve etkinlikler alırken, erkekler Dünya Erkekler Günü'nde “Bugün erkekler günü müydü ya?” sorusuyla uyanır.
"Erkek Hediye almaz ise Azar işitir trip yer"

12. Doğum Sonrası İzin: Kadın doğurur ve tatil yapar, erkek doğan bebeğin masrafını hesaplar.

ADALET VE EŞİT HAKLAR İSTİYORUZ

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
ibrahim demir
eşit olduğumuzu kim söyledi
garip varlıklar ben çözemedim çözen varsa bana söylesin
ilgilenirsin ilgilenme seversin sevme alttan alırsın adam ol der yanında iki üç hareket yaparsın çocuk musun
aldatır affedersin neden affettin gurursuz musun der kendilerini hayvan gibi davrandığınız zaman severler insan gibi davranırsanız sevmezler
bunlar benim yaşadıklarım bayağı eşitiz :ROFLMAO:

Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Yunus
ADALET VE EŞİT HAKLAR İSTİYORUZ
Bunu donanım arşiv de yazdığını CB görmüş yarın buna uygun yasayı geçireceklerini hissediyorum. Şaka bir yana bu dediklerin düzelmez veya düzeltilemez küresel düzene karşı gelmekten seni topa koyarlar 2030 a kadar tüm erkeklerin iflahı kesilecek zaten. Bu yıl temeli atılan ve önümüzde ki yıl çıkması muhtemel 3.Cihan harbinde de erkeklerin nüfusu kırılacak ve sayıları azaltılacak diye kadim Freljord kabileleri arasında olan konuşmalar Demacia'nın bereketli topraklarına kadar duyulur oldu. 2 denize kıyıları olan 2 farklı kıtada bulunan bir şehirde yaşanacak zelzelenin ardından ise de Noxus özgürlük ve adalet adı altında holokostu göstermek için Demacia topraklarına girmeye çalışacak eğer başarılı olurlar ise de bu 3.Cihan harbini tetikler önemli olan Freljord ve Shurima nın kimi destekleyeceğini öngörebilmek. Zaten yakında Demacia'nın hiçlikten toprakları alarak Mısak-i Demacia sınırlarına kavuşma naraları atması içten bile değil ve Freljord halkı bunun Noxus'un Demacia'yı bölmek ve saldırmak için bir onların planı olduğunu düşünüyor.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kesinlikle katılıyorum. İç dünyadan hiç bahsetmemişsin bile asıl orası daha sıkıntılı. Ama ne yaparsan yap anlatamazsın zaten şimdi linç yiyeceksin neden yok erkekler öküz, erkekler duygusuz, erkekler daha ne istiyorsunuz çok rahatsınız zaten vs. vs. diyecek birileri. .

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
ibrahim demir
Bunu donanım arşiv de yazdığını CB görmüş yarın buna uygun yasayı geçireceklerini hissediyorum. Şaka bir yana bu dediklerin düzelmez veya düzeltilemez küresel düzene karşı gelmekten seni topa koyarlar 2030 a kadar tüm erkeklerin iflahı kesilecek zaten. Bu yıl temeli atılan ve önümüzde ki yıl çıkması muhtemel 3.Cihan harbinde de erkeklerin nüfusu kırılacak ve sayıları azaltılacak diye kadim Freljord kabileleri arasında olan konuşmalar Demacia'nın bereketli topraklarına kadar duyulur oldu. 2 denize kıyıları olan 2 farklı kıtada bulunan bir şehirde yaşanacak zelzelenin ardından ise de Noxus özgürlük ve adalet adı altında holokostu göstermek için Demacia topraklarına girmeye çalışacak eğer başarılı olurlar ise de bu 3.Cihan harbini tetikler önemli olan Freljord ve Shurima nın kimi destekleyeceğini öngörebilmek. Zaten yakında Demacia'nın hiçlikten toprakları alarak Mısak-i Demacia sınırlarına kavuşma naraları atması içten bile değil ve Freljord halkı bunun Noxus'un Demacia'yı bölmek ve saldırmak için bir onların planı olduğunu düşünüyor.
sana ne içtin yazacaktım ama DEMACİA DAN KOVULMAKTAN SİHİRDAR VADİSİNDEN ATILMAKTAN KORKTUM :ROFLMAO:

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mehmetcan İvrendi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eşit olduğumuzu kim söyledi
garip varlıklar ben çözemedim çözen varsa bana söylesin
ilgilenirsin ilgilenme seversin sevme alttan alırsın adam ol der yanında iki üç hareket yaparsın çocuk musun
aldatır affedersin neden affettin gurursuz musun der kendilerini hayvan gibi davrandığınız zaman severler insan gibi davranırsanız sevmezler
bunlar benim yaşadıklarım bayağı eşitiz :ROFLMAO:
Kesinlikle Katılıyorum Hocam Bu yüzden Hayatım Boyunca Bir tane bile Kız arkadaş yapmadım Evleneceğim doğru kişiyi bulana kadar'da düşünüyorum

Hatır bide gözlemlediğim kadarıyla Ergen Kekolar (Kendini tehlikeli sananlar) ile Çıkıyorlar Ağızlarından küfür eksik olmuyor Ama Kdrama'daki Koreli Nazik vs. erkeklere aşık olup Kdramalar'daki gibi ilgi görmek istiyorlar

Değerlendirmem⬇️

Ya İQ Seviyeleri düşük yada Çok hayalperest'ler

EsdeathSama

80+ Bronze
Bankalar kadın veya erkek olduğuna bakmıyor. Ticari işlerle iyi uğraşabiliyorsanız sınırsız miktarda kredi alırsınız. Bireysel krediler gibi işlemiyor orası. Üniversite son sınıf öğrencisi ve küçük imkanlarla şirket kurmaya çalışan bir ekibin üyesi olarak tecrübelerimle sabit.

Ayrıca iş hayatında kadının rolü eskiye göre artsa da hala yeterli değil. Toplumda erkeklerin baskın olduğu bir düzende yaşıyoruz. Tabii ki pozitif ayrımcılık yapılacak. En basit işte bile elimizden alınıp "dur ben hallederim sen yapamazsın" deyip kadınları aşağı görenler olduğu sürece pozitif ayrımcılık olacak, olmak zorunda.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mehmetcan İvrendi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bankalar kadın veya erkek olduğuna bakmıyor. Ticari işlerle iyi uğraşabiliyorsanız sınırsız miktarda kredi alırsınız. Bireysel krediler gibi işlemiyor orası. Üniversite son sınıf öğrencisi ve küçük imkanlarla şirket kurmaya çalışan bir ekibin üyesi olarak tecrübelerimle sabit.

Ayrıca iş hayatında kadının rolü eskiye göre artsa da hala yeterli değil. Toplumda erkeklerin baskın olduğu bir düzende yaşıyoruz. Tabii ki pozitif ayrımcılık yapılacak. En basit işte bile elimizden alınıp "dur ben hallederim sen yapamazsın" deyip kadınları aşağı görenler olduğu sürece pozitif ayrımcılık olacak, olmak zorunda.
Ne yaşıyon knk? Ben kredi çekme mi dedim? Espiriydi o kısım zaten Bunu'da mı anlamıyon?
+Git araştır Kadınlara Teşvik Amaçlı Hibeler veriliyor (kredi değil Hibe) ben banka kısmını erkekler için ve espiri olarak yazdım

-Ayrıca bu yazdıklarım en basitleri daha ne kadar ciddi ve önemli konular var + bazı insanların bu saçmalıklar yüzünden başlarına gelenleri hiç okudun mu veya gördün mü? Anca Materyal'siz savunmalar yapın devam böyle

Mesela en basitinden Nafakay'ı Açıkla? Si Kadınlar değilmisiniz Kadın ve erkekler eşit haklara sahip Kadınların iş hakları, kadınlar güçlü Tek başlarına başının çaresine bakarlar diyen?
E O zaman Niye boşanınca Nafaka Alıyonuz???

(Dediğim gibi bunlar en basitleri haksız iftiralardan Çıkar amaçlı başkaların hayatlarını karartma Gücüne kadar uzar gider)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam LOL'ü biraz Azaltın😂

Hocam Bende Ordayımda Acaba Anime Kızlarının Olduğu Ülkeye Nasıl Giderim Bir Yol Tarif etseniz

Şuan Kadim Demacia topraklarındayım😁

Çok doğru bir yazı tebrik ederim ✍️✍️👏👏 ayrıca biz erkekler kendi rızamız dışında zorla sünnet ediliyoruz bir nevi tecavüz ✍️

EsdeathSama

80+ Bronze
Ne yaşıyon knk? Ben kredi çekme mi dedim? Espiriydi o kısım zaten Bunu'da mı anlamıyon?
+Git araştır Kadınlara Teşvik Amaçlı Hibeler veriliyor (kredi değil Hibe) ben banka kısmını erkekler için ve espiri olarak yazdım

-Ayrıca bu yazdıklarım en basitleri daha ne kadar ciddi ve önemli konular var + bazı insanların bu saçmalıklar yüzünden başlarına gelenleri hiç okudun mu veya gördün mü? Anca Materyal'siz savunmalar yapın devam böyle

Mesela en basitinden Nafakay'ı Açıkla? Si Kadınlar değilmisiniz Kadın ve erkekler eşit haklara sahip Kadınların iş hakları, kadınlar güçlü Tek başlarına başının çaresine bakarlar diyen?
E O zaman Niye boşanınca Nafaka Alıyonuz???

(Dediğim gibi bunlar en basitleri haksız iftiralardan Çıkar amaçlı başkaların hayatlarını karartma Gücüne kadar uzar gider)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam LOL'ü biraz Azaltın😂

Hocam Bende Ordayımda Acaba Anime Kızlarının Olduğu Ülkeye Nasıl Giderim Bir Yol Tarif etseniz

Şuan Kadim Demacia topraklarındayım😁
Güzel arkadaşım benim. Ben nafakayı savundum mu? Benim toplumda en rahatsız olduğum şey erkeklerin kendini üstün görmesi, el bebek gül bebek büyütülmeleri. Çıkan her fırsatta kadınları aşağılamaları vs.

En basitinden yolda kadın sürücü gördüğü gibi laf atan "mahlukatlar" cebinde daha ehliyeti yok babasından kaçırdığı arabayla millete laf atıyor. Trafik kazalarının sebebine bakarsak çoğunun sürücü kaynaklı ve özellikle erkeklerden kaynaklı olduğunu görebilirsin.

Benimde erkek çevrem hatta 6 yıllık bir ilişkim var. Düğünü vs. bırak resmi nikahı bile mantıklı bulmuyorum. Ben birini seviyorsam o beni seviyorsa yeterli. Resmiyete dökmenin anlamı yok.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mehmetcan İvrendi
Güzel arkadaşım benim. Ben nafakayı savundum mu? Benim toplumda en rahatsız olduğum şey erkeklerin kendini üstün görmesi, el bebek gül bebek büyütülmeleri. Çıkan her fırsatta kadınları aşağılamaları vs.

En basitinden yolda kadın sürücü gördüğü gibi laf atan "mahlukatlar" cebinde daha ehliyeti yok babasından kaçırdığı arabayla millete laf atıyor. Trafik kazalarının sebebine bakarsak çoğunun sürücü kaynaklı ve özellikle erkeklerden kaynaklı olduğunu görebilirsin.

Benimde erkek çevrem hatta 6 yıllık bir ilişkim var. Düğünü vs. bırak resmi nikahı bile mantıklı bulmuyorum. Ben birini seviyorsam o beni seviyorsa yeterli. Resmiyete dökmenin anlamı yok.
Bakın Evet Günümüzdeki Erkekler özelliklede Yeni Nesil olanlar çok düzgün değil hatta Hiç düzgün değil bi erkek Olarak bende farkındayım Ama Bu Kadınların Bazı destekler alırken erkeklerin bunlardan mahrum kalmasına veya ifadelerde Kadı'nın ifadesinin üstün sayılmasını mantıklı Kılmaz.

+Araba konusunu gelince evet Sokak bı ton Ehliyetsiz Babasının Arabasını kaçırıp kendini Çok havalı Sanan Ergenler ile dolu o ayrı o aile sorumsullugu vs. sizin dediğiniz Yol'da araba süren kadın'a kötüleyen erkeklere gelecek olursak yaptıkları doğru değil Ama Kabullenelim Kadınların %99 Kötü araba sürüyor bunu bir erkek olduğum için söylemiyorum Yani Direk belli Yani 1 saat yola çıksan trafikte,yolda vs. Denk gelen bir insan çok rahat fark eder
Erkeklerin Kaza olayına gelirsek dünyada Milyarlarca Araç ve sürücü var en kötü 1 milyar sürücü çok rahat var Bunlardan Sadece Bir kaç bin'i kaza yapınca bu erkeklerin kötü sürücü olduğu anlamına değil o kişinin kötü oldugu anlamına gelir mesela şimdi 1000 tane türk olsa ve 10 tanesi Yabancıları soysa Yabancılar türkler hırsız çok kötü millet dese mantıklı mı sence?
Ama Kadın sürücülere bakınca 100 Kadın sürücüsünden 10 tanesi kaza yapıyor 80 Tanesi Yol'da Hata Yapıyor mesela Oran Orantı meselesi kısaca

Düğün vs. konusuna Gelince Kesinlikle Dediğini Yanlış buluyorum Resmi Evlilik Kesinlik ile Şart Eğer Resmi Evlilik olmasa Emin ol bir ton Sorun çıkar evlilik Doğru gitmez
Yani bence Resmiyet olmalı ki Kadın ve Erkeğin Başı Bağlansın Kimse Kb ama günümüzdeki Erkek Ve Kadınların %98 (Tüm Dünyada) Sadık ve Temiz değil vs. Ama Sorsan Hepsi Temiz,Sadık,Dürüst ama ya Gözleri Para'da veya amaçları Cinsel ilişki Yada Geçici Sevgi'de

Mesela 6 Yıllık ilişkim var Diyorsun Eğer evli değilseniz Emin ol çıktığınız Süre Zarfında %90 İhtimal İle başkasıyla yatmış veya en iyi ihtimal ile çıkmıştır bu sadece onun değil senin ićinde geçerli sende muhtemelen Yatmış veya çıkmış olabilirsin (Yanlış anlama sana iftira atmıyorum seni tanımıyorum ben orana göre değerlendiriyorum)

EsdeathSama

80+ Bronze
Bakın Evet Günümüzdeki Erkekler özelliklede Yeni Nesil olanlar çok düzgün değil hatta Hiç düzgün değil bi erkek Olarak bende farkındayım Ama Bu Kadınların Bazı destekler alırken erkeklerin bunlardan mahrum kalmasına veya ifadelerde Kadı'nın ifadesinin üstün sayılmasını mantıklı Kılmaz.

+Araba konusunu gelince evet Sokak bı ton Ehliyetsiz Babasının Arabasını kaçırıp kendini Çok havalı Sanan Ergenler ile dolu o ayrı o aile sorumsullugu vs. sizin dediğiniz Yol'da araba süren kadın'a kötüleyen erkeklere gelecek olursak yaptıkları doğru değil Ama Kabullenelim Kadınların %99 Kötü araba sürüyor bunu bir erkek olduğum için söylemiyorum Yani Direk belli Yani 1 saat yola çıksan trafikte,yolda vs. Denk gelen bir insan çok rahat fark eder
Erkeklerin Kaza olayına gelirsek dünyada Milyarlarca Araç ve sürücü var en kötü 1 milyar sürücü çok rahat var Bunlardan Sadece Bir kaç bin'i kaza yapınca bu erkeklerin kötü sürücü olduğu anlamına değil o kişinin kötü oldugu anlamına gelir mesela şimdi 1000 tane türk olsa ve 10 tanesi Yabancıları soysa Yabancılar türkler hırsız çok kötü millet dese mantıklı mı sence?
Ama Kadın sürücülere bakınca 100 Kadın sürücüsünden 10 tanesi kaza yapıyor 80 Tanesi Yol'da Hata Yapıyor mesela Oran Orantı meselesi kısaca

Düğün vs. konusuna Gelince Kesinlikle Dediğini Yanlış buluyorum Resmi Evlilik Kesinlik ile Şart Eğer Resmi Evlilik olmasa Emin ol bir ton Sorun çıkar evlilik Doğru gitmez
Yani bence Resmiyet olmalı ki Kadın ve Erkeğin Başı Bağlansın Kimse Kb ama günümüzdeki Erkek Ve Kadınların %98 (Tüm Dünyada) Sadık ve Temiz değil vs. Ama Sorsan Hepsi Temiz,Sadık,Dürüst ama ya Gözleri Para'da veya amaçları Cinsel ilişki Yada Geçici Sevgi'de

Mesela 6 Yıllık ilişkim var Diyorsun Eğer evli değilseniz Emin ol çıktığınız Süre Zarfında %90 İhtimal İle başkasıyla yatmış veya en iyi ihtimal ile çıkmıştır bu sadece onun değil senin ićinde geçerli sende muhtemelen Yatmış veya çıkmış olabilirsin (Yanlış anlama sana iftira atmıyorum seni tanımıyorum ben orana göre değerlendiriyorum)
Tam aksine erkeklerin çok kötü ve umarsızca araba kullandığını düşünüyorum. Toplumdan kalma görüş sayesinde kendilerinin çok iyi kullandıklarını savunuyorlar ama ne zaman bir kavga bir kaza bir trafik nabzının yoklandığını görsek sebepleri hep erkek. Erkekler daha kendileriyle bile anlaşamıyor ki. Kurallara uygun araba kullanmak ne zamandan beri kötü sürmek oluyor? Zaten bu kazaların en büyük sebebi erkeklerin kuralları babası koymuşçasına davranmasından oluyor.

Resmi nikahı siz savunuyor olabilirsiniz saygı duyuyorum. Fakat gerek bizim ülkede gerek dünyada evlenmeden çocuk yapma oranı çok arttı. Kimse de bundan rahatsız değil. Çocuk doğunca iki tarafında bilgilendirmesiyle doğum belgesinde anne ve babası belli zaten. Artık evli olmanıza gerek olmadan ebeveynlik sorumluluklarını alıyorsunuz. Madem resmi nikah gerekli o zaman bunu suistimal edip nafaka alanları ortadan kaldıralım. Ama böyle bir şey olmayacağını ve bu sistemin kötüye kullanılacağını biliyoruz. O yüzden iki taraf için de en iyisi buna hiç bulaşmamak. Hem devlet benim kiminle hayat arkadaşı olduğumu bilse ne bilmese ne. Zaten herhangi bir kan bağı veya resmi bağ olmayan biriyle ortak mülke imza atma hakkımız, vasiyet veya vekalet verme hakkımız gibileri varken niye ihtiyacımız olsun ki.

Karşımdaki insanın aldattığına gözlerimle görmedne inanmam açıkçası. Hiçbir şey olmaz veya imkansız demiyorum ama bakış açınız yanlış. İnsanlar birbirini sevebilir ve gerçekten değer verebilir. Herkes aldatacak diye bir şey yok. Belki sizin kötü tecrübeleriniz vardır veya aşka inancınız yoktur.

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
ibrahim demir
LAN GELİR DÖVERİM SİZİ BAK ERKEK ERKEGE DESTEK OLMAZI LAZIM SİZ KAVGA EDİYORSUNUZ
YOLDA KADIN SÜRÜCÜ GÖRÜNCE KAÇMIYOR MUSUNUZ :ROFLMAO:
KALDIRIMDA BANA ÇARPTI DÜŞÜNEBİLİYOR MUSUNUZ:ROFLMAO:

Top Bottom