Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Hearts Of Iron IV en iyi donanma rehberini gönderir misiniz?

+1 uçak candır donanma gereksiz sadece convoy basın bence gerisi naval bomber
  2. E

Wraith W75 İnceleme - Alınır Mı?

Evet görüntü için. Neden hocam wireless olsa ben alırdım güzel gözüküyor
  3. E

🔥İndirim Köfteci Yusuf Çift köfteli burger menü 100tl

Etse eder kanka para olduktan sonra her şey mümkün bizim memlekette , başka ülkede olsa Ülker i kaptırlardı bak bize kaç senedir zirvede adam hem de farkla :) Ha ama ben yusufta domuz eti olduğuna asla inanmıyorum, kuvvetle muhtemel bakanlıkla arasında alacak verecem işi oldu bizimkiler de...
  4. E

🔥İndirim TON BALIĞI SEVENLERE!

Sayende bunu gördüm direkt aldım 3 adet. Teşekkürler. Zeytinyağlı falan olması gereksiz benim için zaten yağını süzüyorum bu daha uygun oldu.
  5. E

🔥İndirim Fifine Ampligame A6TB Standlı Mikrofon 2599 TL🔥

Siyahı 2700 zaten, itopya gene formunda
  6. E

Çözüldü✓ Hangi antivirüs uygulamasını kullanmalıyım

Mesut kodunun mesut çeviğe ait olduğunu düşünerek böyle söyledim , eğer öyleyse o adam , hakkı , cs… bu adamlar markalardan iki üç lira fazla alacam diye yalamasını yapmaktan gocunmazlar. Türklere dünyanın en rezil hizmetini vermesine rağmen kullanıcılara sövüp sayıp geforce now u yalayan...
  7. E

Çözüldü✓ Hangi antivirüs uygulamasını kullanmalıyım

Kaspersky al geç hem ucuz hem kaliteli, eset kişisel kullanım için berbat , şirketlerde iyi idi en son şu an ne durumda bilmiyorum 1732880593 Alacak varsa ben vereyim ibandan aradaki farkı şu kodu kullanmayın o herife para kazandırmayın
  8. E

Aula F75 Vs Logitech Pro x60 Lightspeed ?

Arkadaşlar kafanız yerinde mi herhangi bir f75 konusu açılınca niye ağzınızdan salyalar çıkıyor? adam f75 i merakından soruyor cevap verecekseniz verin vermeyecekseniz geçin boş polemik yaratmayın, ben de f75 e ulan ne olacak ucuz etin yahnisi dandik bir şeydir diye düşünüyordum ama sizlerin...
  9. E

🔥İndirim 2 taner burger menü 200₺

Bütçesi 200 olan yemesin kanka? İhtiyaç bir şey değil sonuçta. Ben sağlık falan açısından demiyorum ne saçmalıyorsun seninle aynı şeyi diyorum buna bu fiyatı vereceğinize bundan 2 gün yiyorsanız bir gün kaliteli burger yiyin. Damak tadına saygısı olan bunları yemez zaten onu diyorum tadı rezalet...
  10. E

Bunu yiyeceğime plastik ördek yerim tat olarak daha iyi kanka cidden bunların tadını beğeniyor musunuz kfc, popeyes, mc, burger falan Bundan 2-3 kere yiyeceğinize gerçek bir burger yiyin bir daha bunlar bedava da olsa yemezsiniz zaten
  11. E

Öyle hocam ben de 1 senedir buradayım hem erken saatte açılması hem de ucuz olması benim için biçilmiş kaftan. Dediğiniz gibi dallama çok fakat ben sabah 6.30 da gittiğimden emekli dayılar ve 2-3 tane işinde gücünde eleman oluyor
  12. E

Kulaklık Önerisi (YARDIM)

Aynen benim ihtiyacım yok kulaklığa , dua ediyorum benimki bozulsun da onu aliyim diye ahahaosks hem tasarımı da en iyi olan hs80max zaten bence on numara ürün.
  13. E

Tabi makine çeşidi kısıtlı ve bozulursa biri uzun süre sonra tamir ediyorlar ve bedava olduğu için gün içinde ana baba günü oluyor gitme şansınız yok ben sabah gittiğim için sorun olmuyor
  14. E

İBB tesislerinde 18 kontör veriyor 80 liraya, (100 oldu geçen gün) bitince tekrar tekrar alabiliyorsun.
  15. E

İBB Sağolsun 80 liraya 18 gün kullanan ben 😎
  16. E

Efsane ürünlerde 1 alana 1 bedava

E hocam başka ne yapacaklar sen de 😂 Öyle bir şey istedi ki : Rtx 4090 12 bin lira olsun 1732793443 Vallahi amme hizmeti onların yaptığı çok büyük adamlar
  17. E

Mikrofonlu kulaklık önerisi

Sayı ver reis
  18. E

ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 WIRELESS WHITE 4.900TL

Orası öyle tabii fakat normal bizim insanımızın çoğu düşüncesizdir normal bence o yüzden
  19. E

ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 WIRELESS WHITE 4.900TL

E kanka ağzınlar söylüyorsu itopya adamın sponsoruymuş, adam ne desin gidin başka yerden alın itopyadan almayın mı desin
  20. E

Yurt dışı alışverişlerde 30 euro gümrük sınırına artık kargo ücreti de dahil

Bu böyle kalmaz temu için önlem babında yapıyorlar bunları da temuda kargo yok zaten dolayısıyla devamı gelir bunun. Ya 30 u düşürürler ya kişi başı ayda bir ürün falan filan gelir devamında. Düşündüğünüz bir şey varsa alın beklemeyin, bu kural trdeki ürünler için geçerliydi artık globalde de...
Top Bottom