Neler Yeni

Aula F75 Vs Logitech Pro x60 Lightspeed ?

Aulayı seçenek olarak eklememin sebebi acaba kağıt üzerinde de incelemelerde de aula tarzındaki tüm klavyeleri sollayarak geçen bu modeli insanlar sırf para verdikleri en iyisidir psikilojisiyle nasıl gömmeye yer arayacaklar merak ettim. Aulanın gecikme süresi şuandaki razer ve logitech gibi markaların yanından bile geçemiyor kablosuz olarak bu mu iyi ?
Sana vakit ayıramıcam knka sen git Rampage gameboster vs al en iyisi bşver razeri aulayı

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Eren Ali ŞEN
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Futbol, Hentbol, Basketbol, bilgisayarlı ve Genel Muhasebe, Fizik
Bilgili bir adama sor gidip 4k razera mı verir yoksa buna mı o sana cevabını verir :D
Tamam zaten wraith ürünleri alınır wraith de en az razer ve logitech kadar kendini kanıtlamış ve gayet kaliteli ürünler satan bir marka ki fiyatından da belli olduğuna göre. Yani demem o ki dandirikten plastik ile yapılmış 500 tl ye bile satılabilen bir klavyenin maliyetinin paröa kalitesinin ucuzluğunu siz düşünün indirimi kimse babasının hayrına yapmıyor 0 kar ile de kimse kimseye ürün satmaz yüzde 1 bile kar olmak zorunda yani 500e kadar inebilen bir klavye belki de 100tl maliyeti bile yoktur 2.5 3k olmasının sebebi tr şartları yurtdışında 60 dolar veya euro çok büyük para da değil 10 euro maliyeti vardır maks yani aldığınız ürün aslında 10 euro bu kadar savunmaya sırf aldınız diye ne gerek var anlamıyorum yurtdışında yüzüne bile bakılmayan (bazı custom klavye seven itle hariç) alıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana vakit ayıramıcam knka sen git Rampage gameboster vs al en iyisi bşver razeri aulayı
Razer blackwidow v4 hyperspeed kullanıyorum rampage gamebooster değil

Tamam zaten wraith ürünleri alınır wraith de en az razer ve logitech kadar kendini kanıtlamış ve gayet kaliteli ürünler satan bir marka ki fiyatından da belli olduğuna göre. Yani demem o ki dandirikten plastik ile yapılmış 500 tl ye bile satılabilen bir klavyenin maliyetinin paröa kalitesinin ucuzluğunu siz düşünün indirimi kimse babasının hayrına yapmıyor 0 kar ile de kimse kimseye ürün satmaz yüzde 1 bile kar olmak zorunda yani 500e kadar inebilen bir klavye belki de 100tl maliyeti bile yoktur 2.5 3k olmasının sebebi tr şartları yurtdışında 60 dolar veya euro çok büyük para da değil 10 euro maliyeti vardır maks yani aldığınız ürün aslında 10 euro bu kadar savunmaya sırf aldınız diye ne gerek var anlamıyorum yurtdışında yüzüne bile bakılmayan (bazı custom klavye seven itle hariç) alıyorsunuz.

Razer blackwidow v4 hyperspeed kullanıyorum rampage gamebooster değil
pu hahhaha yukarıda ilk yorumun da razer blackwidow v3 TKL kullandığını yazmışsın :D

Nezha

80+ Bronze
Ucuz diye herkes aldı e bir anda tabi psikolojik olarak herkes para verdiği ürünü savunmaya başladı. Bahsettiğiniz kadar üst düzey bir ürün olmuş olsaydı profesyonellerin tercihlerinde görürdük veya bütçe sınırlaması olmadan yapılan klavye tavsiye videolarında tavsiye edilirdi kablosuz klavyeler arasında ama sıralamaları inceleyince aula f75 veya epomaker olsun akko olsun bu markalar orta alt segment ürünlerde yarışabiliyorlar sadece üst segmentte mesela logitechin klavyeleri razerin steelseriesin asusun klavyelerinin yanına dahi yaklaşamıyorlar.
Az para verdiğimiz ürünü niye savunalım. Fazla para verseydik enayi demesinler diye savunurduk. 900 lira şu zamanda keycaps parası. Ben rog strix scope ll deluxe alacaktım forum önerisi üzerine aula aldım. Beğenmezsem tekrar asusa yönelecektim ama gerek duymadım. Arkadaşım Corsair k100 pro kullanıyor cherry mx switch, bir günden bir güne olsun benim klavye çoh pahalı çoh özellikli demedi.
Profesyonellerin tercihi demişken e-sporcular razer benq steelseries harici ekipman kullanmıyor, forumda kaç kişinin benq mouseu var kaç kişi benq öneriyor?

Kasa full plastik olunca ne oluyor? Alüminyum kasa olunca arada bir okşuyor musunuz klavyeyi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Eren Ali ŞEN
İlgilendiği Kategoriler
:)

pu hahhaha yukarıda ilk yorumun da razer blackwidow v3 TKL kullandığını yazmışsın :D
Bir insan iki tane klavye kullanamaz mı ? Belki 2 pcye sahiptir?

:)

Bir insan iki tane klavye kullanamaz mı ? Belki 2 pcye sahiptir?
O zaman onu da yazsaydın 2 klavyem var diye kendin söyledin v3 kullanıyorum diye

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,774
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Ucuz diye herkes aldı e bir anda tabi psikolojik olarak herkes para verdiği ürünü savunmaya başladı. Bahsettiğiniz kadar üst düzey bir ürün olmuş olsaydı profesyonellerin tercihlerinde görürdük veya bütçe sınırlaması olmadan yapılan klavye tavsiye videolarında tavsiye edilirdi kablosuz klavyeler arasında ama sıralamaları inceleyince aula f75 veya epomaker olsun akko olsun bu markalar orta alt segment ürünlerde yarışabiliyorlar sadece üst segmentte mesela logitechin klavyeleri razerin steelseriesin asusun klavyelerinin yanına dahi yaklaşamıyorlar.
dostum üst seviye klavyede kullandım şuan aula f75 kullanıyorum (eski klavyem yanımda duruyor) gayette aralarında bir fark hissetmedim hissiyat olarakta daha tatlı bir klavye

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Eren Ali ŞEN
İlgilendiği Kategoriler
Profesyonellerin tercihi demişken e-sporcular razer benq steelseries harici ekipman kullanmıyor
Bende bundan bahsediyorum. Bu markaların yanında çinden 500 tl ye alınmış bir klavyeyi bu markaların ürünlerinden daha iyi diye savunmak tamamen saçmalık bana göre. Klavye karşılaştırmak basittir mesela blackwidow v4 pro veya mini hyperspeed ile aula f75i karşılaştırınca hangisinin daha iyi olduğu söylenir bütçe farkını gözetmeksek 100 kişiye sorsak bu işlerden anlayan 99u belki de v4ü seçer anlatmak istediğim bu yoksa ben gaming klavye ve mouse kullanıma rampage ile başladım hayatımda ilk kez.

O zaman onu da yazsaydın 2 klavyem var diye kendin söyledin v3 kullanıyorum diye
V4 Mini hyperspeedi söyleseydim konu açılmadan kapanırdı zaten

Bende bundan bahsediyorum. Bu markaların yanında çinden 500 tl ye alınmış bir klavyeyi bu markaların ürünlerinden daha iyi diye savunmak tamamen saçmalık bana göre. Klavye karşılaştırmak basittir mesela blackwidow v4 pro veya mini hyperspeed ile aula f75i karşılaştırınca hangisinin daha iyi olduğu söylenir bütçe farkını gözetmeksek 100 kişiye sorsak bu işlerden anlayan 99u belki de v4ü seçer anlatmak istediğim bu yoksa ben gaming klavye ve mouse kullanıma rampage ile başladım hayatımda ilk kez.

V4 Mini hyperspeedi söyleseydim konu açılmadan kapanırdı zaten
Onu kullanıyorsan zaten aulaya veya başka bir ürüne gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Onur Yücel
Arkadaşlar kafanız yerinde mi herhangi bir f75 konusu açılınca niye ağzınızdan salyalar çıkıyor? adam f75 i merakından soruyor cevap verecekseniz verin vermeyecekseniz geçin boş polemik yaratmayın, ben de f75 e ulan ne olacak ucuz etin yahnisi dandik bir şeydir diye düşünüyordum ama sizlerin yorumlarına güvenip aldım. Elime geçince fikrim değişti , gayet güzelmiş çok beğendim sürekli fastfingers açıp bir şeyler yazıyorum yazı yazmak bile baya keyifli çünkü. Önceden kötü yorum yaptıysa da fikri değişti belki adamın olamaz mı?
Ayrıca markalar ile hotswap klavyeleri karşılaştırmak manasız. Sol açık oynayan adamla stoper oynayan adamı karşılaştırmak gibi bir şey bu yaptığınız.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
Aula F75 benim orta kalite dediğim. XPG Summoner Cherry MX den daha iyi ondan eminim. Orta Üst kaliteye koyabilirim. Fiyatının üstü kaliteye sahip. Bugün 2000tl ye alacağın çoğu klavyeden iyidir. Ona göre satın alınmalı. Üst seviye markaların pahalı modellerinden iyi diyemem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Mehmet sunal
bu nasıl bir karşılaştırma birisi 1000tl ye birisi 7500tl ye satılan klavye tabii ki x60 daha iyi ama bütçesinde aula nın rakibi yok şuanda

Top Bottom