Neler Yeni

🔥İndirim TON BALIĞI SEVENLERE!

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Onur Yücel
Trendyol'da Dardanel firması indirim yaptı.
2 adet 2x140 gramlık zeytinyağlı dardanel ton 250₺
Dardanel Ton'a tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Sayende bunu gördüm direkt aldım 3 adet. Teşekkürler. Zeytinyağlı falan olması gereksiz benim için zaten yağını süzüyorum bu daha uygun oldu.

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sayende bunu gördüm direkt aldım 3 adet. Teşekkürler. Zeytinyağlı falan olması gereksiz benim için zaten yağını süzüyorum bu daha uygun oldu.
Afiyet, bal, şifa olsun kardeşim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zeytinyağlı oldugu için zaten alman gereken omega 3 u alamiyorsun.
Nasıl yani? Ben sırf zeytinyağlı daha iyi diye onu alıyordum. Kötü mü yapıyor?

Ayrıca sizin paylaştığınız daha uygunmuş. Umarım almak isteyenler yorumları okuyup sizin paylaşımınızı da görürler.

Afiyet, bal, şifa olsun kardeşim.

Nasıl yani? Ben sırf zeytinyağlı daha iyi diye onu alıyordum. Kötü mü yapıyor?

Ayrıca sizin paylaştığınız daha uygunmuş. Umarım almak isteyenler yorumları okuyup sizin paylaşımınızı da görürler.
Zeytinyağlı veya sıvı yağlı veya yağsız ton baliklarinda balığın kendi omega 3 oranı düşüktür isterseniz kontrol edin o yüzden hep klasik alınmalı

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Ali
Zeytinyağlı veya sıvı yağlı veya yağsız ton baliklarinda balığın kendi omega 3 oranı düşüktür isterseniz kontrol edin o yüzden hep klasik alınmalı
Tam olarak anlayamadım. Sizin dediğinize göre direkt bizim kendimiz balığı denizden çıkarmamız gerekiyor.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Kaan
Dikkat edin Dardanel dolandırıcılık yapıyor. Daha önce aynı şekilde satın alım yaptım, ürün başlığında 2x140gr yazıyor yanında da x2 adet yazıyor yani toplamda 2 adet geliyor, görselde x4 yazarak aldatmaca yapıyorlar. Tek bir sepete eklemede 2 tane 2 adet 140 gr içeren paket alıyorsunuz. Toplamda 4*2 değil 2*2 alıyorsunuz yani. Fiyatı dolayısıyla normal fiyatı.

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Ali
Dikkat edin Dardanel dolandırıcılık yapıyor. Daha önce aynı şekilde satın alım yaptım, ürün başlığında 2x140gr yazıyor yanında da x2 adet yazıyor yani toplamda 2 adet geliyor, görselde x4 yazarak aldatmaca yapıyorlar. Tek bir sepete eklemede 2 tane 2 adet 140 gr içeren paket alıyorsunuz. Toplamda 4*2 değil 2*2 alıyorsunuz yani. Fiyatı dolayısıyla normal fiyatı.
Yani bence siz yanlış anlamışsınız. Açıklamada ne yazıyorsa o geliyor. Ve araştırırsanız normalde fiyatlar daha pahalı.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Kaan
Yani bence siz yanlış anlamışsınız. Açıklamada ne yazıyorsa o geliyor. Ve araştırırsanız normalde fiyatlar daha pahalı.
Yanlış anlamadım, direkt satın aldım ve bana anlattığım şekilde geldi. Gerekli yerlere anlattım, en son bana direkt bunu dediler.

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Ali
Yanlış anlamadım, direkt satın aldım ve bana anlattığım şekilde geldi. Gerekli yerlere anlattım, en son bana direkt bunu dediler.
Dediğim gibi açıklama kısmında kaç adet kaç gramlık gönderileceği net bir şekilde ifade ediliyor. O kısma daha özen göstererek bakıverin. Eğer yanlış gönderiliyorsa kargodaki ağırlığından anlaşılır zaten.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Kaan
Dediğim gibi açıklama kısmında kaç adet kaç gramlık gönderileceği net bir şekilde ifade ediliyor. O kısma daha özen göstererek bakıverin. Eğer yanlış gönderiliyorsa kargodaki ağırlığından anlaşılır zaten.
Daha öncesinde bu şekilde değildi. Yeni değiştirmişler bahsettiğim kısımları.

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Ali
Daha öncesinde bu şekilde değildi. Yeni değiştirmişler bahsettiğim kısımları.
Muhtemelen sizin gibi mağduriyet yaşayanlar için değiştirmişlerdir. Keşke tüketici haklarına şikayette bulunsaydınız. Geçte olsa hakkınızı buluyorsunuz o şekilde.

Top Bottom