Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

❌İndirim Bitti! 🔥🔥NINTENDO SWITCH V2 12.899TL (Tüm zamanların en ucuzu)🔥🔥

Hocam yazdığımı tam okuyun isterseniz ben yurt dışı fiyatından bahsediyorum 14-17K'da TL'ye Çevrilmiş hâli olarak yazdım Yani TR'de 14-17K Diye bir şey demedim TR'de çıktıktan 2-3 ay sonra yavaş yavaş 23-28K arası olur diye düşünüyorum (Sadece %40 konsol Vergisi var Yani 450 dolara çıksa bile...
  2. KaptanMC

Starbucks küçülmeye gidiyor❗️

Tamam En Bilgili sensin Sıradan bir insan Bile anlayabilir yani Zaten eğer o kadar Kitap okumuşsan Virgülü vs. Kafanda kurabilirsin kesme işaretine gelince Yanlış yazmış olsam bile O işareti Çok rahat anlaşılabilir o cümleler Lütfen artık boş yapmayı bırak Yine Telepati mi yapıyon knk ...
  3. KaptanMC

Olabilir hocam Malesef Artık İnsanlar eskisi gibi Yardım sever değil insanlar artık Bencil'leşti Muhtmelen bir çıkarı vs. Olsa Getirirdi😁
  4. KaptanMC

Forumların son zamanlarda aktif olmaması

Forumlarda Aktiflik Neden Az⬇️ İnsanlar Artık Geçinebilmek veya İyi bir hayat sürmek için çok Çalışıyor Yani O kadar Yoruluyor şu Bu derken Dinlenmek/Oyun Oynamak/Gezmek Tozmak Kısacası Kendine Vakit ayırmak Yerine Foruma girip Birde milletin Boş dertlerini dinleyecek halleri yok (Bence)...
  5. KaptanMC

XD cidden buna mı takıldın 😂 Ayrıca Yazdığım Metin Kitap okumaktan Ziyade Yazma İle ilgili Yani Kitap Okumak Yazımından Ziyade Okudugunu Anlama yeteneğini geliştirir Daha bunu Ayırt Edemiyorsun Gelmiş Konuşuyorsun -Her şey bir yana Bakıyorum da Dediğim gibi Gidip Benim Yazmadığım vs. Şeyleri...
  6. KaptanMC

Hocam Arkadaşınız Sizi Kandırmış Veya Bilgisiz/Cahil ama Millete akıl veren tipte biri Yada Eksik bilgi vermiş Bu sene 2025'te Yeni bir kanun gelmediyse ki bildiğim kadarıyla gelmedi Hiç bir ücret alınmıyor. He Kutusuyla vs. Getirmesi sorun ama bildiğim kadarıyla Normal Bir çantada Vs. hiç bir...
  7. KaptanMC

Üniversiteye gitmek için araba

Keşke görseydim demek istedin herhalde? (Yanlış yazdığını varsayıyorum) -öncelikle Yanlış bilmiyorsam ünilerde hazırlık bölümü var İngikizce öğreniliyor onu okuyabilirdin sonra Yurt dışına gidersin (tam bilgim yok hazırlıktan direk gidilmiyor olabilir) -Üniversite 1 yıl okuma Şartı olduğuna...
  8. KaptanMC

Öncelikle Ricam Gidip biraz Kitap vs. Okuyup Okuma ve anlama Yeteneği edi'nin he varsa'da Yükseltin Çünkü Kafanızdan bir şeyler Uydurmuşsunuz ve onlara yanıt vermişsiniz -Öncelikle Ben Filistin Bize Yardım edecek Araplar bizi Seviyor diye nerde Dedim ?? Ben sadece Size Saldıran bir ülke'yi...
  9. KaptanMC

Knk Mizah amaçlı dedin sanırsam Yani Aksi Takdirde 480 Alıp Mezuna Kaldıysan kb ama Kafanı .............................😂 Knk daha ne istiyon Sabancı mı ne ise oraya mı gitcen Yani Ben senin yerinde olsam Tam burslu bir üniye veya İyi bir devlet ünisine giderdim ordan'da Erasmus vs. İle Yurt...
  10. KaptanMC

Kız arkadaşımla ayrı eve nasıl çıkabilirim?

Hocam Bizim ailelere bu tarz durumların ters gelmesi normal bence düşünsene senin kızı Bir erkek ile evde tek başınıza Yaşıcaz dese (evlenmeden) ne düşünürdün?? Evet Sadece Bir birlerini tanımak vakit geçirmek vs. Olsa okey ama Kandırmayalaım bir birimizi Özellikle günümüzde cinsel ilişki Oyun...
  11. KaptanMC

Dediğin şey Starbucks'ta boykot diye bağıran insanlardan çok daha Komik bide gidip diğerlerini kötülüyorsun😂 -Egitimli kişiler 😂 herhalde Macbook İle Starbuck gidip 2 saat oturup Sanki Nvidia'da yazılım mühendisiymiş gibi Sürekli tuşlara basan Ama Aslında havalı gözüksün diye Text Dosyasına...
  12. KaptanMC

He O'da İyiymiş Ben'de Daha iyi üniversite kazanmak için Mezuna Kaldım Eğer 430 Altı alırsam (Sayısal) Ağzımı yüzümü kıracakmış sonra Hayatta Kalırsam Sanayi'ye yollayacakmış Eğer 430 üstü alırsam'da yaşamaya ve Okumaya devam edecekmişim 😅😅😅
  13. KaptanMC

Premier Pro sesleri birleştirme

Yanlıs Hatırlamıyorsam zaten sesi tutup üst Katmana Sürüklediğinde oraya geçiyor silmek istedigin Katmanı'da delete Yapabiliyorsun
  14. KaptanMC

Cidden Oled ile V2 Arasında mı tartışıyorsunuz??? daha doğrusu Switch 1 Almayı mı düşünüyorsunuz Hayla? Eğer 2.Elden alacaksanız ucuza falan okey alın Ama Sıfır Alacaksanız Sakın almayın Bence yurt dışına giden bı tanıdığınız vs. Varsa Söyleyin Size Gelirken Switch 2 Alsın Bir tane Not...
  15. KaptanMC

CS2'de hangisini açmalıyım

O hataya düşmeyin sakın satıp tekrar açayım demeyin önceki mesajlarıma bakarsanız bu konuda Tecrübemi yazdım Okuyun isterseniz o kısmı
  16. KaptanMC

Keyden? Keydrop'ta mı demek istediniz?? Ayrıca Ne kadar yatırdıgınızra önemli yani toplam hayatın boyunca 200 dolar yatırıp gut knife çıkardıysanız faydasız mesela ama 15 doları direk yatırıp gut knife çıkardıysanız eh işte Ama şanş işte Yani Geçenlerde forumda biride konu açmıştı çocuk...
  17. KaptanMC

Keydrop neden Peki?? Yani hiç kâr etmedim bu güne dek , ki zaten kumar sitesi mantıken CS'ye göre oranlar daha düşük sanki
  18. KaptanMC

YKS için geç mi kaldım?

Hocam Bakarsanız Zaten Orda soda AYT Bakın demiştim yani TYT'yi yablış yazmışım orda asıl demek istediğim muhtmelen Yazar ve eserlerinin Vs. Çok fazla soru olmaması Yada TYT Türkcede yazar vs. Kelimesi çok geçtiği için kafam karışmış olabilir , ki zaten orada çok hatırlamıyorum diye belirttim...
  19. KaptanMC

Şuan 7.5$ var steam'de çok kararsızım ya -Ya keydrop'ta şansımı deneyeyim ❓ -Yada Yarın 5$ X 0.25$ = 25 Tane Açıp sansımı mı deneyeyim ❓ Yani şimdi para benim cebindende çıkmadı ya CS kasalarından vs. Kazandım bu yüzden çok koymaz diye düşünüyorum
  20. KaptanMC

IPhone 16 Pro Max VS S25 Ultra Hangisi Alınır?

Bence Hiç Birini Alma Öncelikle 10 yıl kullanma işini unut Özellikle günümüzde artık teknoloji eskisi gibi değil çok hızlı değişiyor yani 1-2 yıl içinde Sarjı haftalarca Giden Telefonlar Çıkacak muhtemelen (Çin'de Bir firma bunun üzerinde çalışıyor yani küçücük ama Aşırı güçlü)+ Yapay zeka vs...
Top Bottom