Neler Yeni

Üniversiteye gitmek için araba

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Emre
BYD Seal U DMI gibi araclar varken id4 ve tiguan kattiyen alinmaz o butcelerde. Araci test surusune cikin dedigimi anlarsiniz. Hemde hybrid 1100km ayni zamanda tam elektrikli olarak da kullanabiliyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 milyona degecek bir model degil tiguan.
Bencede byd bunlardan iyi ama marka algısı olan adam için id4 ü iyi fiyattan satıllar

KlausM

80+ Silver
1737298123785.png

Layhton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
mahmut kamil usta
merhabalar bu sene YKS ye gireceğim babam istediğim bölümü kazanırsam bana araba alacağını söyledi fiyat bandı 2m geçmicek sekilde bi araba alacağını söyledi bende 4.20d cabrio ya da coupe düşünüyorum sizin önerileriniz nelerdir?
Daewoo tico al ve sadece arabayla kampüse git. Gerisini akışına bırak

Borhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ramazan
kral sen sınavına calıs sımdılık peder dumen atıyor olabılır cok ınanma
Yok öyle bi insan değiş lgs zamanında istediğim telefonu aldı dümen atıcak birisi değil hatta kendisi bile bakıyor arabalara suan

Daewoo tico al ve sadece arabayla kampüse git. Gerisini akışına bırak

Evet kral

Kral hazır bi tane var evde zaten 96 model dedemden kalma güzel araba cidden sürüşü keyifli bide hızlı gitse iyi

vw markasında golf 7.5 seviyorum ama c180 coupe de düşünüyorum sence nasıl?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Sjsjsjsjjssj
Aga dizel alma ne alırsan al Tofaş olsun benzinli olsun :)))

Reindi

80+ Silver
amacın hava atmaksa bmw al konforsa mercedes al hiçbiri değil kafama göre takılcam diyosan corolla öneririm :D

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Mehmetcan İvrendi
480 mezun bıraktım :D
Knk Mizah amaçlı dedin sanırsam

Yani Aksi Takdirde 480 Alıp Mezuna Kaldıysan kb ama Kafanı .............................😂

Knk daha ne istiyon Sabancı mı ne ise oraya mı gitcen Yani Ben senin yerinde olsam Tam burslu bir üniye veya İyi bir devlet ünisine giderdim ordan'da Erasmus vs. İle Yurt dışına Orda hem çalışır hem okurdum😂 (Okul puanı Hariç 480 olduğunu varsayıyorum😁)

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Knk Mizah amaçlı dedin sanırsam

Yani Aksi Takdirde 480 Alıp Mezuna Kaldıysan kb ama Kafanı .............................😂

Knk daha ne istiyon Sabancı mı ne ise oraya mı gitcen Yani Ben senin yerinde olsam Tam burslu bir üniye veya İyi bir devlet ünisine giderdim ordan'da Erasmus vs. İle Yurt dışına Orda hem çalışır hem okurdum😂 (Okul puanı Hariç 480 olduğunu varsayıyorum😁)
İstediğim yer gelmedi ondan gitmedim keşke gitmeydim diyorum şuan.çünkü şuan yurtdışında okumak için dil öğreniyorum ve şart olarak burada üniversiteye yerleşmiş olmam gerekiyor bu olmadığı için 1 yıl daha geç gitmiş olacam.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Mehmetcan İvrendi
İstediğim yer gelmedi ondan gitmedim keşke gitmeydim diyorum şuan.çünkü şuan yurtdışında okumak için dil öğreniyorum ve şart olarak burada üniversiteye yerleşmiş olmam gerekiyor bu olmadığı için 1 yıl daha geç gitmiş olacam.
Keşke görseydim demek istedin herhalde? (Yanlış yazdığını varsayıyorum)

-öncelikle Yanlış bilmiyorsam ünilerde hazırlık bölümü var İngikizce öğreniliyor onu okuyabilirdin sonra Yurt dışına gidersin (tam bilgim yok hazırlıktan direk gidilmiyor olabilir)

-Üniversite 1 yıl okuma Şartı olduğuna Emin misin? Yani Yurt dışında okumaya giden lise'yi yurt dışında okumaya gidenler var diye biliyorum çünkü , Ayrıca ABD'de Vs. Üniye girmek içinde onların sınavları var onların sınavına grip direk gidile biliyor'du bı ara sanki (Ama sen muhtmelen değişim öğrencisi olarak gitmekten bahsediyorsun dur)

Top Bottom