Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥NINTENDO SWITCH V2 12.899TL (Tüm zamanların en ucuzu)🔥🔥

Eidolon58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Kaya
Ya ben monitörüme bağlayıp oynamak istiyorum Zelda'yı, bunu alırsam oynayabilir miyim?

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
903
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam hiç böyle yurt dışından bir ürün getiren arkadaş tecrübeniz varmı acaba? Yurt dışından bir laptop getirmeyi düşünüyordum akrabam vasıtası ile ama arkadaş kendi yanında getirse bile vergi alınıyor dedi bana.
Hocam Arkadaşınız Sizi Kandırmış Veya Bilgisiz/Cahil ama Millete akıl veren tipte biri Yada Eksik bilgi vermiş

Bu sene 2025'te Yeni bir kanun gelmediyse ki bildiğim kadarıyla gelmedi Hiç bir ücret alınmıyor.

He Kutusuyla vs. Getirmesi sorun ama bildiğim kadarıyla Normal Bir çantada Vs. hiç bir kutu fiş fatura Vs. olmadan (Fiş veya faturayı Saklayabilir Sorun olmaz)
Getirmeli Kutuku ürünler sorun çıkarıyor çünkü Mesela PS 5 pro kutuku getirenlerin çogu'nun elinden aldılar ve vergisini ödemeyenler gümrük ihalelerinde kaldı O yüzden kutu Vs. Olmamalı

Kısaca Normal Bir şekilde bir laptop Çantasına vs. Kutusuz vs. Şekilde koyup Getirirse Sorun olmaz (Ama isterseniz Garanti olsun diye içine Oradayken 1-2 program Ve Oyun kursun)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya ben monitörüme bağlayıp oynamak istiyorum Zelda'yı, bunu alırsam oynayabilir miyim?
Hocam almayın bence yukardada Dedim Switch 2'i çıkıyor 2 Nisan'da Tanıdık vs. Vasıtasıyla Yurt dışından getirme imkanınız varsa Getiri

-Switch 2 bundan Çok daha iyi +güçlü/performanslı +Yeni/Güncel + Daha Büyük ve iyi bir tasarım ve Özellikler Sahip Olacak

+Fiyatı'da 14K - 17K arası bekleniyor nerdeyse hemen hemen aynı fiyatlar
(Getirirken kutusuz vs. Getirsin getiren kişi)

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Tavsiyem 2. el almanız olacak eğer hemen almak isterseniz. Ev konsolu olarak kullanmayacak ve küçük olmasını istiyorsanız Switch Lite alabilirsiniz sıfır veya 2. el. Yakında switch 2 çıkıyor ve switch v1 ve v2 almak (sıfır) çok mantıksız. Dediğim gibi LİTE versiyona bakabilirsiniz çünkü Switch çok ağır ve cepte taşımak için büyük bir cihaz (Switch 2 dahada büyük olacak).

Switch Lite sahibiyim merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Muhammet Kürkçü
Hocam Arkadaşınız Sizi Kandırmış Veya Bilgisiz/Cahil ama Millete akıl veren tipte biri Yada Eksik bilgi vermiş

Bu sene 2025'te Yeni bir kanun gelmediyse ki bildiğim kadarıyla gelmedi Hiç bir ücret alınmıyor.

He Kutusuyla vs. Getirmesi sorun ama bildiğim kadarıyla Normal Bir çantada Vs. hiç bir kutu fiş fatura Vs. olmadan (Fiş veya faturayı Saklayabilir Sorun olmaz)
Getirmeli Kutuku ürünler sorun çıkarıyor çünkü Mesela PS 5 pro kutuku getirenlerin çogu'nun elinden aldılar ve vergisini ödemeyenler gümrük ihalelerinde kaldı O yüzden kutu Vs. Olmamalı

Kısaca Normal Bir şekilde bir laptop Çantasına vs. Kutusuz vs. Şekilde koyup Getirirse Sorun olmaz (Ama isterseniz Garanti olsun diye içine Oradayken 1-2 program Ve Oyun kursun)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam almayın bence yukardada Dedim Switch 2'i çıkıyor 2 Nisan'da Tanıdık vs. Vasıtasıyla Yurt dışından getirme imkanınız varsa Getiri

-Switch 2 bundan Çok daha iyi +güçlü/performanslı +Yeni/Güncel + Daha Büyük ve iyi bir tasarım ve Özellikler Sahip Olacak

+Fiyatı'da 14K - 17K arası bekleniyor nerdeyse hemen hemen aynı fiyatlar
(Getirirken kutusuz vs. Getirsin getiren kişi)
Çok teşekkürler hocam bilgilendirdiğiniz için. Bir akrabaya sormuştum getirmesi için o bunları söylemişti. Muhtemelen getirmek istemediği için salladı bu vergi mevzusunu. Teşekkürler tekrardan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Erdem Taha GEDİK
tercih meselesi ekranı önemli değilse v2 daha iyi bir model

direkt elde oynanacaksa oled daha mantıklı orası doğru yansıtmalı oynanacaksa v2 daha iyidir
Hocam çok acayip saçmalamışsın sonra da sana sorulan nasıl v2 daha iyi sorularına cevap vermemişsin neden emin olmadığın bir konu hakkında yorum yapıp insanları yanlış yönlendiriyorsun ki

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
903
İsim
Mehmetcan İvrendi
Çok teşekkürler hocam bilgilendirdiğiniz için. Bir akrabaya sormuştum getirmesi için o bunları söylemişti. Muhtemelen getirmek istemediği için salladı bu vergi mevzusunu. Teşekkürler tekrardan.
Olabilir hocam Malesef Artık İnsanlar eskisi gibi Yardım sever değil insanlar artık Bencil'leşti Muhtmelen bir çıkarı vs. Olsa Getirirdi😁

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Hocam çok acayip saçmalamışsın sonra da sana sorulan nasıl v2 daha iyi sorularına cevap vermemişsin neden emin olmadığın bir konu hakkında yorum yapıp insanları yanlış yönlendiriyorsun ki
oledle v2 fiyatları arasında önceden uçurum vardı o fiyat farkından dolayı daha iyi tarzında bir yorum yaptım dediğim şey zaten buna göre hatalı değildi fiyatları arasındaki farktan dolayı elde kullanmayıp yansıtmalı kullanacak birisi için v2 daha iyi bir model. Çünkü ekran dışında hiçbir kayda değer farkı yok. Oled fiyatlarının v2 fiyatlarıyla aynı olduğunu sonradan gördüğüm için konuyu uzatmamak adına yorum yapmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,165
Üyeler
165,644
Son üye
Khyujin
Top Bottom